علمی فناوری 14:04 - 21 آبان 1403
در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، دانشگاه تربیت مدرس عنوان دانشگاه برتر را از آن خود کرد.

دانشگاه تربیت مدرس موفق به کسب عنوان دانشگاه برتر و سرآمد شد

نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران با هدف ارتقای جایگاه علمی کشور و تقدیر از پژوهشگران برتر و دانشگاه‌های برگزیده، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

در این مراسم، از ۵۷ محقق سرآمد علمی و ۳ دانشگاه برتر تقدیر شد و از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پایه گاوازنگ زنجان نیز به عنوان سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شدند.

گفتنی است، بنیاد ملی علم ایران (INSF) از سال ۱۳۹۴ در راستای حمایت از سرآمدان علمی و دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی کشور و ارتقای پژوهش‌های معتبر بین‌المللی، رویداد سالانه 'سرآمدان علمی ایران' را برگزار می‌کند.

در این رویداد، پژوهشگران برجسته دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور بر اساس شاخص‌های معتبر علم‌سنجی و به‌صورت رقابتی انتخاب شده و از طریق پژوهانه‌های نقدی، گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و حمایت از پژوهشگر پسادکتری مورد حمایت قرار می‌گیرند.

چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در میان سرآمدان علمی کشور



در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر علی مرسلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه درگروه «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، دکتر میرفضل الله موسوی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه در گروه «انتشار مقاله در مجلات پیشرو» و دکتر سید حمیدرضا صادقی و دکتر یحیی کوچ اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در گروه «انتشار مقاله در مجلات منتخب» از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد کشور معرفی شدند.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شد.

برگزیدگان این برنامه سالانه از بین پژوهشگران دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی و پژوهشی کشور بر مبنای آیین‌نامه انتخاب و حمایت از سرآمدان علمی ایران انتخاب می‌شوند.

لازم به ذکر است، پژوهشگران راه یافته به مرحله ارزیابی علمی، برای دریافت پژوهانه و حمایت‌های برنامه با توجه به مقالاتی که در گروه‌های مختلف مجلات منتشر کرده‌اند در ۳ گروه شامل گروه اول «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، گروه دوم «انتشار در مجلات پیشرو» و گروه سوم «انتشار مقاله در مجلات منتخب» دسته بندی می‌شوند و بنیاد ملی علم ایران براساس شاخص‌های ذکرشده، حمایت‌های تشویقی را برای هر گروه در نظر گرفته است.


12115585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مردم باید شیرینی اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع مهم در نظام بهداشت و سلامت را احساس کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت ورزش در سلامت جسم و روان دانشجویان، هدف اصلی المپیاد ورزش‌های فناورانه را تقویت همدلی و نشاط در محیط دانشگاه‌ها دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی مصرف انگور تازه را برای برخی افراد ممنوع کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» احمد آریایی‌نژاد با هشدار درباره خروج سالانه هزاران دانشجوی مستعد به خارج از کشور بر اثر کمبود ظرفیت پزشکی، این روند را اتلاف سرمایه ملی دانست و پیشنهاد کرد با ایجاد دانشگاه‌های غیرانتفاعی داخلی و برگزاری آزمون‌های چندمرحله‌ای، هم از مهاجرت...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، در اجلاس وبیناری با اعلام آغاز کشوری برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع، از پیگیری مصوبه مجلس مبنی بر اختصاص ۸۰ همت به وزارت بهداشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارنامه نتایج آزمون معوق کارشناس رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه گلکسی S26 اولترا با مشخصات و قابلیت‌های شگفت انگیز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌توانند با استفاده از چسب‌های پوستی HRT به جای قرص‌های خوراکی، خطر لخته شدن خون و بیماری قلبی را کاهش دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در رویدادی که تا ۷۵۰۰ سال دیگر تکرار نخواهد شد، یک سیارک غول‌پیکر در یک نمایش کیهانی که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است، از آسمان زمین دیدن خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در راستای سیاست‌های رئیس‌جمهور در زمینه فناوری‌های نوین و استانداردسازی تجهیزات آموزشی، اقدامات مهمی در حال انجام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است