علمی فناوری 14:04 - 21 آبان 1403
در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، دانشگاه تربیت مدرس عنوان دانشگاه برتر را از آن خود کرد.

دانشگاه تربیت مدرس موفق به کسب عنوان دانشگاه برتر و سرآمد شد

نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران با هدف ارتقای جایگاه علمی کشور و تقدیر از پژوهشگران برتر و دانشگاه‌های برگزیده، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

در این مراسم، از ۵۷ محقق سرآمد علمی و ۳ دانشگاه برتر تقدیر شد و از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پایه گاوازنگ زنجان نیز به عنوان سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شدند.

گفتنی است، بنیاد ملی علم ایران (INSF) از سال ۱۳۹۴ در راستای حمایت از سرآمدان علمی و دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی کشور و ارتقای پژوهش‌های معتبر بین‌المللی، رویداد سالانه 'سرآمدان علمی ایران' را برگزار می‌کند.

در این رویداد، پژوهشگران برجسته دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور بر اساس شاخص‌های معتبر علم‌سنجی و به‌صورت رقابتی انتخاب شده و از طریق پژوهانه‌های نقدی، گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و حمایت از پژوهشگر پسادکتری مورد حمایت قرار می‌گیرند.

چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در میان سرآمدان علمی کشور



در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر علی مرسلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه درگروه «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، دکتر میرفضل الله موسوی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه در گروه «انتشار مقاله در مجلات پیشرو» و دکتر سید حمیدرضا صادقی و دکتر یحیی کوچ اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در گروه «انتشار مقاله در مجلات منتخب» از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد کشور معرفی شدند.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شد.

برگزیدگان این برنامه سالانه از بین پژوهشگران دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی و پژوهشی کشور بر مبنای آیین‌نامه انتخاب و حمایت از سرآمدان علمی ایران انتخاب می‌شوند.

لازم به ذکر است، پژوهشگران راه یافته به مرحله ارزیابی علمی، برای دریافت پژوهانه و حمایت‌های برنامه با توجه به مقالاتی که در گروه‌های مختلف مجلات منتشر کرده‌اند در ۳ گروه شامل گروه اول «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، گروه دوم «انتشار در مجلات پیشرو» و گروه سوم «انتشار مقاله در مجلات منتخب» دسته بندی می‌شوند و بنیاد ملی علم ایران براساس شاخص‌های ذکرشده، حمایت‌های تشویقی را برای هر گروه در نظر گرفته است.


12115585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌نور اعلام کرد: امکان تحصیل در ترم تابستانِ دانشگاه پیام‌نور، برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها فراهم شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: سنگ مرداب با نام‌هایی مانند مردار سنگ، پودر سنگ نقره و سنگ مرده، فاقد هرگونه مجوز قانونی است و استفاده از آن می‌تواند عوارض جدی برای سلامت ایجاد کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش ابتدایی به صورت حضوری و مجازی آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاد ریاضی ایران از میان ۳۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم در کمپ علمی آموزشی چین شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آلرژی‌های فصلی یا مزمن یکی از عوامل مهم و کمتر شناخته شده در بروز گرفتگی گوش به شمار می‌آیند، احساس ناخوشایندی که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است مزمن شده و درمان سخت‌تر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیاء و مربیان تشکیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید لوبیا می‌تواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص قلب کودکان و نوزادان، با اشاره به اهمیت بررسی سلامت قلب نوزادان در ساعات اولیه پس از تولد، گفت: جریان خون در قلب و ریه‌های جنین به طور کامل با یک نوزاد تازه متولدشده متفاوت است و اگر تغییرات مورد انتظار پس از تولد در عملکرد قلبی به...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است