علمی فناوری 14:04 - 21 آبان 1403
در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، دانشگاه تربیت مدرس عنوان دانشگاه برتر را از آن خود کرد.

دانشگاه تربیت مدرس موفق به کسب عنوان دانشگاه برتر و سرآمد شد

نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران با هدف ارتقای جایگاه علمی کشور و تقدیر از پژوهشگران برتر و دانشگاه‌های برگزیده، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

در این مراسم، از ۵۷ محقق سرآمد علمی و ۳ دانشگاه برتر تقدیر شد و از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پایه گاوازنگ زنجان نیز به عنوان سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شدند.

گفتنی است، بنیاد ملی علم ایران (INSF) از سال ۱۳۹۴ در راستای حمایت از سرآمدان علمی و دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی کشور و ارتقای پژوهش‌های معتبر بین‌المللی، رویداد سالانه 'سرآمدان علمی ایران' را برگزار می‌کند.

در این رویداد، پژوهشگران برجسته دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور بر اساس شاخص‌های معتبر علم‌سنجی و به‌صورت رقابتی انتخاب شده و از طریق پژوهانه‌های نقدی، گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و حمایت از پژوهشگر پسادکتری مورد حمایت قرار می‌گیرند.

چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در میان سرآمدان علمی کشور



در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر علی مرسلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه درگروه «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، دکتر میرفضل الله موسوی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه در گروه «انتشار مقاله در مجلات پیشرو» و دکتر سید حمیدرضا صادقی و دکتر یحیی کوچ اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در گروه «انتشار مقاله در مجلات منتخب» از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد کشور معرفی شدند.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شد.

برگزیدگان این برنامه سالانه از بین پژوهشگران دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی و پژوهشی کشور بر مبنای آیین‌نامه انتخاب و حمایت از سرآمدان علمی ایران انتخاب می‌شوند.

لازم به ذکر است، پژوهشگران راه یافته به مرحله ارزیابی علمی، برای دریافت پژوهانه و حمایت‌های برنامه با توجه به مقالاتی که در گروه‌های مختلف مجلات منتشر کرده‌اند در ۳ گروه شامل گروه اول «انتشار مقاله در مجلات جریان‌ساز»، گروه دوم «انتشار در مجلات پیشرو» و گروه سوم «انتشار مقاله در مجلات منتخب» دسته بندی می‌شوند و بنیاد ملی علم ایران براساس شاخص‌های ذکرشده، حمایت‌های تشویقی را برای هر گروه در نظر گرفته است.


12115585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از انجام عملیات تکمیلی ایمن سازی فلج اطفال در کشور در بازه زمانی ۲۵ تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال، ضمن تشریح وضعیت کنونی اقتصاد دیجیتال و چالش‌های آن، به کاهش ۲۱ درصدی تقاضا در زیست‌بوم فناوری کشور اشاره کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا از آتنا، قدرتمندترین ابررایانه خود تا به امروز، رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چای تاریخچه‌ای به قدمت قرن‌ها دارد. این نوشیدنی به عنوان یک دارو آغاز شد و از آن زمان به یک نوشیدنی روزانه تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه کابل‌های HDMI از نظر طراحی ساده به نظر می‌رسند، اما برخی از جزئیات کوچک آنها عملکرد‌های فنی مهم را پنهان می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم رونمایی از ششمین گزارش زیست‌بوم دانش‌بنیان، این گزارش را مجموعه‌ای جامع از شاخص‌های عملکردی دانست که می‌تواند نقش موثری در شفاف‌سازی، هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد اکوسیستم نوآوری کشور ایفا کند...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از افراد از آلرژی به عطر ناشی از مواد خاص، چه طبیعی و چه مصنوعی، رنج می‌برند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی اخیر، همبستگی بین استفاده مکرر از برنامه‌های هوش مصنوعی (AI) و میزان بالاتر علائم افسردگی گزارش شده را نشان داده است، بدون اینکه رابطه علت و معلولی مستقیمی بین این دو برقرار شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا شمارش معکوس آزمایش برای اولین ماموریت سرنشین‌دار به ماه از سال ۱۹۷۲ را آغاز کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ششمین گزارش زیست‌بوم دانش‌بنیان نشان می‌دهد که بیش از ۱۲ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال هستند و سهم شرکت‌های بزرگ به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان در درآمد، اشتغال و صادرات به‌مراتب بیشتر از شرکت‌های نوپا است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است