استانی 12:23 - 18 خرداد 1404
فرماندار پیشوا با تأکید بر مقابله جدی با زمین خواری و تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی گفت: شهرستان پیشوا به عنوان قطب کشاورزی استان تهران، اجازه نخواهد داد امنیت غذایی مردم قربانی سودجویی برخی افراد شود.

برخورد جدی با ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی پیشوا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پیشوا، حمید دانش‌آموز، فرماندار پیشوا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حمایت از بخش کشاورزی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان است، اظهار داشت: با هرگونه آسیب به اراضی کشاورزی که مانع تولید شود، برخورد قاطع و قانونی خواهیم کرد.

وی با اشاره به روند نامطلوب تغییر کاربری اراضی در برخی مناطق افزود: با وجود اقدامات مؤثر جهاد کشاورزی به‌عنوان متولی مقابله با تغییر کاربری، متأسفانه شاهد تبدیل برخی زمین‌ها به باغ‌ویلا و خانه‌باغ هستیم که این روند تهدیدی جدی برای تولید و امنیت غذایی شهروندان محسوب می‌شود.

فرماندار پیشوا گفت: برخی افراد سودجو در ایام تعطیل، از نبود نظارت سوء‌استفاده کرده و با هدف کسب ارزش افزوده، اقدام به دیوارکشی و ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی می‌کنند که با هماهنگی دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی با این تخلفات برخورد می‌شود.

دانش‌آموز با تأکید بر اینکه کنترل ساخت‌وسازهای غیرمجاز نیازمند همکاری همه‌جانبه است، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی مرتبط مکلف شده‌اند با نظارت مستمر و اجرای دقیق قوانین از ادامه این روند جلوگیری کنند.

وی در پایان با اشاره به جایگاه ویژه پیشوا در تولیدات گلخانه‌ای خاطرنشان کرد: پیشوا رتبه نخست کشت گلخانه‌ای در استان تهران را دارد و نمی‌گذاریم اراضی حاصلخیز این شهرستان قربانی منافع زودگذر عده‌ای سودجو شود.

انتهای پیام/

 


12198507
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است