بین‌الملل 11:31 - 09 آذر 1403
یک رسانه عبری زبان اعلام کرد با وجود گذشت دو هفته از حمله موشکی حزب الله به رامات گان در حومه تل آویو، خیابان محل اصابت موشک همچنان مسدود است.

رسانه عبری: حزب‌الله یکی از خیابان‌های تل‌آویو را بسته است

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، حدود 10 روز از حمله موشکی حزب الله به ساختمانی واقع در خیابان بنی براک رامات گان می‌گذرد، اما این خیابان اصلی همچنان در برابر رفت و آمد خودروها مسدود باقی مانده است.

شهرداری این منطقه هم در بیانیه‌ای که امروز جمعه منتشر شده، اعلام کرد، براساس تصمیم پلیس در این مرحله خیابان بن گوریون حد فاصل تقاطع تسیلاه و خیابان جاپوتنسکی تا اطلاع ثانوی بسته باقی خواهد ماند.

به اعتراف این رسانه، سقوط موشک حزب الله در این منطقه خسارات مالی بسیار زیادی را به ساختمان‌های اطراف محل سقوط وارد کرده و 5 نفر را هم راهی بیمارستان کرد که حال یکی از مجروحین وخیم گزارش شده است.

واللا نیوز همچنین اعتراف کرد اصابت این موشک، باعث زیان‌های گسترده‌ای به زیربناهای برق این منطقه شد و خط انتقال برق فشار قوی نیز در این منطقه آسیب و باعث شد، مناطقی که از این خط تغذیه می‌شوند هم در تاریکی فرو بروند.

انتهای پیام/


12121638
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موکب‌داران مهاجر افغانستانی در شب عید غدیر حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند و یاد شهدا را گرامی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های رژیم تروریستی اسرائیل از افزایش تعداد مجروحان در میان صهیونیست‌ها پس از پاسخ موشکی ایران خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه در جلسه شورای امنیت تاکید کرد که حمله اسرائیل قابل توجیه نیست و جامعه جهانی نباید در برابر آن بی‌عمل باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دقایقی پس از آغاز عملیات وعده صادق ۳ رسانه‌های عبری از جراحت ۱۵ اسرائیلی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از انتشار اخبر و تصاویر اصابت موشک‌های ایران جلوگیری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های عبری می‌گویند موشک‌های ایران به دست کم ۷ منطقه در سرزمین‌های اشغالی اصابت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند موشک‌های ایرانی به وسط اسرائیل اصابت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل در میانه واهمه از پاسخ ایران دستورات ایمنی شدیدی برای صهیونیست‌ها صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه تاکید کرد اگر ایران پاسخ رژیم تروریستی اسرائیل را بدهد، از رژیم تروریستی دفاع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور با همتای ایرانی خود و نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل تماس گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است