بین‌الملل 11:05 - 24 آبان 1403
گزارش‌ها نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی با هدف قحطی در غزه زیرساخت‌های کشاورزی این باریکه را ویران کرده است.

فائو:اسرائیل کشاورزی و دامداری غزه را نابود کرده است

رژیم صهیونیستی از همان روز‌های نخست جنگ غزه به دنبال پاکسازی قومی این باریکه و نسل کشی فلسطینیان بود. از بمباران گسترده مناطق غیرنظامی تا جلوگیری از ورود اقلام بشردوستانه به غزه، بخشی از برنامه‌های صهیونیست‌ها برای تحقق این امر بود. 

به گزارش الجزیره، تحقیقات نشان می‌دهد صهیونیست‌ها علاوه بر جلوگیری از ورود اقلام بشردوستانه به غزه، مناطق تولید مواد غذایی در این باریکه را نیز به صورت هدفمند ویران کرده اند. پیش از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳، ۴۲ درصد از اراضی این باریکه زیر کشت محصولات کشاورزی بود. 

با این حال، براساس اعلام سازمان ملل جنگ غزه باعث ویرانی کشاورزی از جمله اراضی زراعی، گلخانه ها، و زیرساخت‌های مرتبط با کشت و زرع در این باریکه شده است. 

سازمان کشاورزی و خواروبار سازمان ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد: نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی زراعی غزه که یک سوم از نیاز‌های روزانه غذایی مردم این باریکه را تامین می‌کرد در حمله ارتش اسراییل ویران شده است. 

این نهاد می‌افزاید: در حوزه باغبانی نیز، ۷۰ درصد از درختان زیتون و سایر باغات میوه در آتش این جنگ سوخته اند. ۹۵ درصد از گاوها، بیش از نیمی گوسفند‌ها و بز‌ها که برای تامین گوشت و شیر غزه پرورش داده می‌شدند نیز طی جنگ از بین رفته اند. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12116719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و اعضای کلیدی دیوان کیفری بین‌المللی با صدور بیانیه‌ای متحد، استقلال این دادگاه را در برابر تحریم‌های اخیر ایالات متحده علیه مقامات ارشد آن اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از گفت‌وگوی تلفنی بنیامین نتانیاهو با دونالد ترامپ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه حملات به کشتی‌های تجاری در دریای سیاه را غیرقابل قبول خواند و هشدار داد جنگ روسیه و اوکراین امنیت کشتیرانی در این منطقه را تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد دولت سودان به روسیه پیشنهاد داده است در ازای دریافت کمک‌های نظامی، کنترل بندر پورت سودان در دریای سرخ را برای ۲۵ سال در اختیار مسکو قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی از اسرائیل خواست تا «گفتگوی قوی و واقعی با سوریه را حفظ کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع هلند از امضای قرارداد مشترک تولید پهپاد با همتای اوکراینی خود خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر هیئت مقاومت در کرانه باختری از تلاش رژیم اشغالگر صهیونیستی برای قطع ارتباط بین استان‌های نابلس و جنین از طریق مصادره حدود یک میلیون متر مربع از اراضی فلسطینیان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هشدار داد مذاکرات پیش‌رو بین پوتین و فرستاده ویژه آمریکا ممکن است منجر به افزایش فشار بر اوکراین برای دادن امتیازات شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه روز دوشنبه اولین شماره روزنامه رسمی جدید خود با نام «الثوره السوریه» را پس از پنج سال توقف انتشار روزنامه‌های چاپی منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای، اظهارات مقام ناتو درباره امکان انجام «حملات پیش‌دستانه» علیه روسیه را گامی غیرمسئولانه و نشان‌دهنده تشدید تنش‌ها از سوی این اتحادیه خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است