بین‌الملل 11:05 - 24 آبان 1403
گزارش‌ها نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی با هدف قحطی در غزه زیرساخت‌های کشاورزی این باریکه را ویران کرده است.

فائو:اسرائیل کشاورزی و دامداری غزه را نابود کرده است

رژیم صهیونیستی از همان روز‌های نخست جنگ غزه به دنبال پاکسازی قومی این باریکه و نسل کشی فلسطینیان بود. از بمباران گسترده مناطق غیرنظامی تا جلوگیری از ورود اقلام بشردوستانه به غزه، بخشی از برنامه‌های صهیونیست‌ها برای تحقق این امر بود. 

به گزارش الجزیره، تحقیقات نشان می‌دهد صهیونیست‌ها علاوه بر جلوگیری از ورود اقلام بشردوستانه به غزه، مناطق تولید مواد غذایی در این باریکه را نیز به صورت هدفمند ویران کرده اند. پیش از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳، ۴۲ درصد از اراضی این باریکه زیر کشت محصولات کشاورزی بود. 

با این حال، براساس اعلام سازمان ملل جنگ غزه باعث ویرانی کشاورزی از جمله اراضی زراعی، گلخانه ها، و زیرساخت‌های مرتبط با کشت و زرع در این باریکه شده است. 

سازمان کشاورزی و خواروبار سازمان ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد: نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی زراعی غزه که یک سوم از نیاز‌های روزانه غذایی مردم این باریکه را تامین می‌کرد در حمله ارتش اسراییل ویران شده است. 

این نهاد می‌افزاید: در حوزه باغبانی نیز، ۷۰ درصد از درختان زیتون و سایر باغات میوه در آتش این جنگ سوخته اند. ۹۵ درصد از گاوها، بیش از نیمی گوسفند‌ها و بز‌ها که برای تامین گوشت و شیر غزه پرورش داده می‌شدند نیز طی جنگ از بین رفته اند. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12116719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای آغاز مرحله دوم آتش‌بس غزه با نخست وزیر قطر دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه گفت که با وجود افزایش تنش‌ها بر سر تایوان همچنان برای مذاکره با چین آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدون توجه به دو سال جنگ و بمباران مداوم غزه، پارلمان آلمان قرارداد تسلیحاتی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه در حال آماده شدن برای آغاز «سال جنگ» جدید علیه کشورش در سال ۲۰۲۶ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در آستانه تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز درباره استفاده از میلیاردها دلار اموال بلوکه شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اوکراینی گفت که زلنسکی در بروکسل می‌خواهد شرکای اروپایی خود را متقاعد کند که از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کی‌یف استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد نتیجه رایزنی‌های اوکراین با آمریکا و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که زلنسکی واقعاً به دنبال توافق صلح است یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد که «عملیات صادرات نفت خام و فرآورده‌های نفتی به طور عادی در حال انجام است.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا طرح اتحادیه اروپا برای حذف تدریجی واردات گاز روسیه تا اواخر سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنروا اعلام کرد طوفان بایرون در شرایط محاصره و کمبود کمک‌های انسانی، وضعیت زندگی آوارگان غزه را به‌طور بی‌سابقه‌ای وخیم‌تر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است