اجتماعی 15:37 - 25 اردیبهشت 1404
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: برای مقابله اثر گذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند راهبردی هدفمند و منسجم هستیم که همه باید با عزمی جمعی در این مهم نقش آفرین باشند.

مقابله اثرگذار با جرایم اقتصادی نیازمند راهبرد و عزم جمعی است

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پلیس امنیت اقتصادی فراجا، سردار حسین رحیمی در همایش روسای پلیس‌های امنیت اقتصادی کشور که با حضور فعالان اقتصادی، نمایندگان مشهد در مجلس شورای اسلامی، مسولان وزارت صمت، تعزیرات برگزار شد با تاکید بر اینکه پلیس امنیت اقتصادی حمایت از فعالان اقتصادی را مهم‌ترین ماموریت خود می‌داند، اظهار کرد: بطور حتم برای انجام هر چه بهتر ماموریت‌های تعیین شده و رسیدن به افق‌های تعیین شده تعامل و همکاری و هم افزایی نهادها، سازمان‌ها و فعالان اقتصادی با پلیس بسیار لازم و ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه مساله قاچاق از جمله مهم‌ترین عوامل و دلایل ایجاد چالش و مشکل در اقتصاد کشور است که باید با اقتدار با این پدیده شوم مقابله جدی و همه جانبه داشته باشیم، گفت: در حوزه مقابله با پدیده قاچاق پلیس با همه وجود ایستاده است و در این مسیر در کنار اقدامات سلبی با تمرکز بر اقدامات ایجابی به دنبال جلب حمایت فعالان اقتصادی و رفع موانع و چالش‌های حوزه کاری آنان هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با انتقاد شدید از برخی ترک فعل‌ها و عدم شفاف سازی‌ها و نبود همکاری‌های لازم از سوی برخی فعالان اقتصادی، اظهار کرد: برای مقابله اثر گذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند استراتژی هدفمند و منسجم تری هستیم که همه باید در این مهم نقش آفرین باشیم.

سردار رحیمی با اشاره به شهادت دو تن از همکاران در استان‌های قم و هرمزگان در مسیر مقابله با قاچاق کالا، گفت: پلیس برای دفاع از امنیت اقتصادی کشورمان تا پای جان ایستاده استو تین را در عمل ثابت کرده است.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی بطور قطع می‌توانند با اطلاعات خود پلیس را در ضربه زدن به مراکز کالای قاچاق یاری رسانند، گفت امروز پلیس امنیت اقتصادی از بازارچه‌های مرزی تا گمرکات، بنادر، مناطق آزاد، تا سطح عرضه در شهر‌ها حضوری فعال دارد تا امنیت اقتصادی کشور را تامین کند.

وی با اشاره به اینکه همه باید تلاش نماییم تا با تحقق شعار سال رونق اقتصادی را برای کشورمان ایجاد نماییم بیان داشت: برای تحقق شعار سال که تحقق آن موجبات شکوفایی اقتصادی کشور را به دنبال دارد همه باید سهیم و اثر گذار باشیم.


12189683
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کاهش جمعیت می‌تواند کشور را با مشکلاتی جدی روبه‌رو کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر ضمن تاکید بر لزوم شفافیت مالی و مبارزه با فساد، تاکید کرد که اجازه نمی‌دهیم هیچ لکه‌ای بر پیراهن سفید هلال‌احمر باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) گفت: شهید رئیسی شاگرد ممتاز مکتب امام راحل بود که الگویی از مدیریت تراز را در تاریخ کشور به ثبت رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه پنج تهران از آغاز طرح‌های جدید توسعه گردشگری و فضای سبز در این منطقه خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد چهار مسیر گردشگری جدید و احداث نخستین بوستان ویژه بانوان در این منطقه انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که پدیده گردوخاک از امروز پنجشنبه تا دوشنبه هفته آینده برای این استان ماندگار است، همچنین دمای هوا تا حدودی گرم‌تر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: برای مقابله اثر گذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند راهبردی هدفمند و منسجم هستیم که همه باید با عزمی جمعی در این مهم نقش آفرین باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار بهارستان گفت:با توجه به تراکم بالای دانش آموزی و کمبود سرانه‌های آموزشی در این شهرستان، ۱۲۰ مدرسه در بازه زمانی سه ساله ساخته می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نوجوانان به صورت غریزی به سمت مخالفت با نظرات والدین خود حرکت می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قهر کردن می‌تواند در افراد نوعی اختلال روانی باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های جمعیت هلال احمر به دنبال اعلام مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور مبنی بر وزش باد شدید در استان‌های تهران، قم، البرز و نیمه شمالی مرکزی، به حالت آماده باش درآمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است