سیاسی 21:27 - 28 فروردین 1400
با تلاش دادگستری و شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان و به برکت ماه مبارک رمضان، درگیری ۷۰ ساله سه طایفه در استان هرمزگان، به سازش منجر شد.

آشتی سه طایفه در بشاگرد پس از ۷۰ سال

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه حل اختلاف، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی صادقی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مسئولانی که در امر صلح و سازش بین این سه طایفه دخیل بودند، اظهار کرد: این مصالحه که نشانه زنده‌بودن روح انسانی و اخلاقی است، کار ارزشمند و خداپسندانه‌ای بود که با همت و پشتکار کارکنان شورای حل اختلاف شهرستان بشاگرد صورت پذیرفت و باید در حفظ و پایداری آن تلاش کرد.

وی افزود: بهانه پیداکردن برای شروع درگیری و نزاع آسان است و نباید بهانه به دست شیطان داد که باعث بروز اختلاف و درگیری مجدد شود. اختلافات را در نطفه باید خفه کرد و برای پیشگیری از این اختلافات، ابراز محبت به همدیگر، بیان خوبی‌های طوایف و رفت و آمد طوایف با یکدیگر در این زمینه موثر است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه ضمن خرسندی از آشتی و صلحی که در میان این سه طایفه صورت گرفت، با ذکر حدیثی از امیرمومنان علی (ع) بیان کرد: هیچ کاری بعد از انجام فرایض دینی، بهتر از صلح و سازش نیست و این مورد از مصالحه را که با پادرمیانی ریش‌سفیدان و سران قبایل صورت پذیرفته است باید نمونه و الگویی برای دیگر استان‌ها و شهرستان‌ها باشد که بتوانند از اختلافات و نزاع و درگیری در سراسر کشور بکاهند.

صادقی در ادامه به پاسداری از ارزش‌های صلح و سازش اشاره و اظهار کرد: باید از همت و ظرفیت بزرگان و ریش‌سفیدان در شوراهای حل اختلاف استفاده کرد و این روحیه خداپسندانه را در زمینه صلح و سازش حفظ کرد و با بیان مفاهیمی اعم از صلح‌یاری و یاوران صلح از آنها در حل مسائل و اختلافات بین طوایف و حتی منطقه استفاده کرد.

وی در پایان جلسه با گوش فرا دادن به مشکلات و کمبودهای منطقه خاطرنشان کرد: در صدد رفع کمبودها و فراهم‌آوردن زیرساخت‌های لازم و ارائه خدمات قضایی بهتر به روستاییان عزیز هستیم.

همچنین در این جلسه یکی از سران قبایل بشاگرد ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مسئولان شوراهای حل اختلاف، بیان کرد: در بشاگرد اکثر مردم خودشان مشکلاتشان را حل می‌کنند و نسبت خویشاوندی و احترام متقابل به یکدیگر باعث شده که اکثر اختلافات حل شود. ما نیز از آنجا که خودمان در شورای حل اختلاف مشغول صلح و سازش بین افراد بودیم بر خود واجب دانستیم که با کمک و مساعدت ستاد ملی صبر و گذشت و ایثار به این کدورت ۷۰ ساله که در طی آن چندین فقره قتل رخ داده خاتمه دهیم و بدون مطالبه دیه یا شرطی به این کدورت پایان دهیم تا با خاتمه‌دادن این خصومت بار سنگینی را از دوش قوه قضاییه برداریم.

بر اساس این گزارش، این درگیری ۷۰ ساله سه طایفه در استان هرمزگان، با تلاش دادگستری و شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان و با هماهنگی ستاد ملی صبر و برنامه مثل ماه شبکه سوم سیما و به برکت ماه مبارک رمضان، به سازش منجر شد.

انتهای پیام


11029453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس، لفاظی و مواضع مداخله جویانه شماری از نمایندگان مجلس عوام این کشور را درباره ایران محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران تاکید کرد: رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان قاتل شهید سلیمانی، امروز نیز تلاش دارد پس از عدم کامیابی، ایران بزرگ و مستقل را با ایجاد بی‌ثباتی به تسلیم وادار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی اظهارات ترامپ گفت: سوابق تاریخی آمریکا به‌روشنی حاکی از الگوی مستمر مداخله است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باید در کنار و همدل با خواسته‌های مردم، در مقابل مداخلات خارجی ایستاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره امور داخلی ایران را شدیداً محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، شامگاه ۱۲ دی هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی (ع)، با حضور در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»، با جمعی از دختران خردسال و نوجوان تحت مراقبت در این مرکز دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ‌یک از اعضای کابینه بر اساس روابط سیاسی، دوستی یا ملاحظات شخصی انتخاب نشده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است