اقتصادی 07:00 - 29 اسفند 1403
شبیهی می‌گوید: شبکه برق تهران به دلیل حساسیت بالا و جایگاه ویژه این شهر، نیازمند مدیریت و بهره‌برداری دقیق و برنامه‌ریزی‌شده است.

مدیریت دانش ساختار یافته با هدف پایداری شبکه برق تهران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - فرهاد شبیهی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره بر اهمیت تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران بهره‌برداری به عنوان خط مقدم تأمین پایداری شبکه برق، بر نقش حیاتی این بخش در تأمین امنیت انرژی، رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی تأکید کرد.

شبیهی با اشاره به چالش‌های پیش روی شبکه برق تهران، از جمله رشد جمعیت، توسعه شهری و پیچیدگی‌های فنی، بیان کرد: شبکه برق تهران به دلیل حساسیت بالا و جایگاه ویژه این شهر، نیازمند مدیریت و بهره‌برداری دقیق و برنامه‌ریزی‌شده است. ما باید با استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی و تقویت تعلق سازمانی، بهره‌وری شبکه را به حداکثر برسانیم. 

او همچنین با اشاره به ضرورت بهره گیری از دیدگاه‌ها و تجربیات همکاران، بر ضرورت توجه به نظام پیشنهادات در سازمان تاکید کرد و آن را ابزاری مؤثر برای افزایش مشارکت کارکنان و بهره‌وری سازمانی دانست.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران در همین زمینه اضافه کرد: تعامل، همراهی و ایجاد انگیزه در بین کارکنان بهره‌برداری، می‌تواند نتایجی فراتر از انتظار در ارتقای کیفیت خدمات داشته باشد. ما در تلاشیم تا با تقویت این رویکرد، شرایطی ایجاد کنیم که کارکنان با انگیزه بیشتری وظایف خود را انجام دهند. 

شبیهی در ادامه، بر اهمیت آموزش و انتقال تجربیات به نسل آینده تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف ما، ایجاد ساختاری است که از دانش و تجربیات همکاران برای پایداری آینده شبکه برق استفاده کند. این اقدام نه تنها باعث بهبود عملکرد حال حاضر می‌شود، بلکه زیرساختی مستحکم برای نسل آینده ایجاد خواهد کرد. 


12168656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است