اقتصادی 07:00 - 29 اسفند 1403
شبیهی می‌گوید: شبکه برق تهران به دلیل حساسیت بالا و جایگاه ویژه این شهر، نیازمند مدیریت و بهره‌برداری دقیق و برنامه‌ریزی‌شده است.

مدیریت دانش ساختار یافته با هدف پایداری شبکه برق تهران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - فرهاد شبیهی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره بر اهمیت تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران بهره‌برداری به عنوان خط مقدم تأمین پایداری شبکه برق، بر نقش حیاتی این بخش در تأمین امنیت انرژی، رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی تأکید کرد.

شبیهی با اشاره به چالش‌های پیش روی شبکه برق تهران، از جمله رشد جمعیت، توسعه شهری و پیچیدگی‌های فنی، بیان کرد: شبکه برق تهران به دلیل حساسیت بالا و جایگاه ویژه این شهر، نیازمند مدیریت و بهره‌برداری دقیق و برنامه‌ریزی‌شده است. ما باید با استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی و تقویت تعلق سازمانی، بهره‌وری شبکه را به حداکثر برسانیم. 

او همچنین با اشاره به ضرورت بهره گیری از دیدگاه‌ها و تجربیات همکاران، بر ضرورت توجه به نظام پیشنهادات در سازمان تاکید کرد و آن را ابزاری مؤثر برای افزایش مشارکت کارکنان و بهره‌وری سازمانی دانست.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران در همین زمینه اضافه کرد: تعامل، همراهی و ایجاد انگیزه در بین کارکنان بهره‌برداری، می‌تواند نتایجی فراتر از انتظار در ارتقای کیفیت خدمات داشته باشد. ما در تلاشیم تا با تقویت این رویکرد، شرایطی ایجاد کنیم که کارکنان با انگیزه بیشتری وظایف خود را انجام دهند. 

شبیهی در ادامه، بر اهمیت آموزش و انتقال تجربیات به نسل آینده تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف ما، ایجاد ساختاری است که از دانش و تجربیات همکاران برای پایداری آینده شبکه برق استفاده کند. این اقدام نه تنها باعث بهبود عملکرد حال حاضر می‌شود، بلکه زیرساختی مستحکم برای نسل آینده ایجاد خواهد کرد. 


12168656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مسئول دولتی گفت: صنعت غذا و تأمین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تامین و تضمین جامعه سالم برخوردار است و ایران باید در این حوزه به جایگاه خود در بازار جهانی دست پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: ثبت قرارداد در سامانه خودنویس علاوه بر رعایت سقف اجاره زمینه ساز کاهش چشم گیر هزینه‌ها هم برای متقاضیان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در پی تداوم آتش‌سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس علی‌نقی حیدریان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان به عنوان فرمانده عملیات اطفای حریق منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیضی از تولید روزانه ۵۸ میلیون متر مکعب گاز ترش توسط پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد خبر داد و گفت: این امر خود یک رکورد در تولید گاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس انرژی گفت: با توجه به اینکه بنزینی که قرار است عرضه شود بنزین سوپر وارداتی است، قیمت آن بر اساس قیمت‌های بین‌المللی با لحاظ کردن هزینه‌های حمل، هزینه‌های گمرکی و سود واردکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که پول تازه وارد نشود، بازار صرفاً درجا می‌زند و حرکتش بیشتر شبیه یک تعادل موقتی تا آغاز یک روند واقعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دیدار با سفیر فرانسه در ایران، گفت: ایران و فرانسه می‌توانند همکاری‌های خود را در حوزه‌های غیرتحریمی مانند کشاورزی، آب و دارو گسترش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:سوخت در آن سوی مرز‌های کشور ما با نرخ‌هایی حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان در لیتر به‌فروش می‌رسد، در حالی که در داخل کشور همان سوخت با حدود ۳۰۰ تومان سهمیه‌ای در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد گفت:میزان ذخیره‌سازی گاز در این پالایشگاه به دو میلیارد و ۱۳۱ میلیون متر مکعب رسید که ۳۴۱ میلیون متر مکعب بیشتر از سال گذشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است