بین‌الملل 09:17 - 20 شهریور 1405
رئیس‌جمهور ایالات متحده، در ادامه گزافه‌گویی‌های خود مدعی شد که ایران در حال «تسلیم شدن» است و واشنگتن تنگه هرمز را کنترل می‌کند.

ترامپ بار دیگر به گزافه گویی علیه ایران پرداخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده در ادامه گزافه گویی های خود مدعی شد که ایران در حال «تسلیم شدن» است و واشنگتن تنگه هرمز را کنترل می‌کند که او در سخنرانی خود آن را «تنگه ترامپ» نامید.

او در کنوانسیون میان‌دوره‌ای جمهوری‌خواهان ادعاهای واهی خود را تکرار کرد و گفت: «آنها هرگز سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. و آنها در همه جا در حال تسلیم شدن هستند. و ضمناً، ما تنگه را کنترل می‌کنیم، "تنگه ترامپ"، همانطور که من می‌نامم.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز که پیشتر پخش شد، گفت که به دلیل انتخابات، به طور کامل وارد ایران نمی‌شود و در عین حال خاطرنشان کرد که از آغاز جنگ با تهران پشیمان نیست.

رئیس‌جمهور ایالات متحده در بخش دیگری از سخنرانی خود به شوخی به جمعیت حاضر در کنوانسیون میان‌دوره‌ای حزب جمهوری‌خواه گفت که اگر رأی ندهند، «به جهنم می‌روند.»

ترامپ گفت: «می‌دانید اگر رأی ندهید چه اتفاقی می‌افتد؟ به جهنم می‌روید.» او افزود: «و من نمی‌خواهم این اتفاق برای شما بیفتد، بنابراین لطفاً بروید و رأی دهید.»

ترامپ این شوخی را بلافاصله پس از آن کرد که از جمعیت خواست تعهد دهند رأی خواهند داد. او دستور داد: «لطفاً دست راست خود را بالا بیاورید.» ترامپ گفت: «من به بزرگترین رئیس‌جمهور در تاریخ ایالات متحده که آنقدر ما را دوست دارد که حتی نمی‌تواند نفس بکشد، تعهد می‌دهم که با خانواده و دوستانم بیرون خواهم رفت... برایم مهم نیست که ثبت‌نام کرده باشم یا نه، من مثل آنها تقلب می‌کنم... و ما رأی خواهیم داد.»

رهبر آمریکا در سخنرانی خود در کنوانسیون حزب جمهوری‌خواه در دالاس در ۱۰ سپتامبر، وعده «سود سهام ترامپ» به مبلغ ۵٬۰۰۰ دلار به هر بزرگسال آمریکایی را در صورت حفظ کنترل جمهوری‌خواهان بر کنگره در انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر داد، با این شرط که «مردم پول خود را در ایالات متحده خرج کنند.»

ایالات متحده انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره خود را در ۳ نوامبر ۲۰۲۶ برگزار خواهد کرد. ۳۳ کرسی از ۱۰۰ کرسی سنا و تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان برای رقابت گذاشته خواهند شد.

منبع: رویترز


12305566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده، در ادامه گزافه‌گویی‌های خود مدعی شد که ایران در حال «تسلیم شدن» است و واشنگتن تنگه هرمز را کنترل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عاصم افتخار احمد، سفیر پاکستان در سازمان ملل، اعلام کرد که پاکستان از آمریکا و ایران می‌خواهد تا به مذاکرات تحت توافق اسلام آباد بازگردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه شبکه‌های تسهیل‌کننده و فعالان اقتصادی مرتبط با ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، روز جمعه در آستانه نشست بریکس وارد دهلی‌نو شد؛ نشستی که قرار است تحت‌الشعاع جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین و چالش‌های اقتصادی قرار گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با مخالفت با تلاش‌های غرب برای احیای کمیته تحریم‌های ایران، از کشور‌های غربی خواست از تشدید تنش‌ها دست بردارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که حدود ۱۰۰ نیروی آمریکایی در عربستان به عملیات این کشور علیه انصارالله یمن کمک می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خسارات واردشده به پایگاه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین پس از حملات ایران به حدی بوده که نیروی دریایی آمریکا فعلا بازگشت به این پایگاه را منتفی می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید تا پیش از انتخابات روسیه که در اواخر شهریور برگزار می‌شود، نشستی با حضور نمایندگان اوکراین، روسیه و آمریکا برگزار نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده پارلمان لبنان می‌گوید ایران با اتخاذ رویکرد نظامی جدید و فعال‌تر، نه‌تنها از خود بلکه از «انسان‌های آزاد» در سراسر جهان دفاع می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایران و روسیه با هدف تقویت جایگاه ترانزیتی منطقه، بر اجرای پروژه‌های زیرساختی مشترک در قفقاز جنوبی و توسعه کریدور راهبردی شمال-جنوب تاکید کردند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است