اقتصادی 11:48 - 05 اردیبهشت 1404
کارشناس سیاست گذاری مسکن از اجرایی شدن اخذ مالیات از بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات ساخت خبر داد و گفت: اجرای این قانون در تسریع پرداخت تسهیلات کمک می‌کند.

اخذ مالیات از بانک‌های مختلف در پرداخت تسهیلات ساخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - محسن غلامی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بازار مسکن نیازمند بهبود وضعیت تامین مالی برای پروژه‌ها است گفت: در شرایط کنونی برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن باید گام های موثری برداشت که یکی از این گام ها پرداخت تسهیلات ساخت و تکمیل هرچه سریعتر پروژه‌های نهضت ملی مسکن است تا بخشی از نیازهای این بازار برطرف شود.

وی ادامه داد: این بازار در شرایط کنونی نیازمند آن است که هرچه سریعتر به رونق و ثبات برسد که رسیدن به این هدف نیازمند  هماهنگی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات ساخت است.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر باید بانک‌ها به قانون جهش تولید مسکن پایبند باشند گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن باید تمامی بانک‌ها ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند اما متاسفانه از سال گذشته بانک ها به این قانون عمل نکرده و همین امر باعث توقف و یا کندی در حوزه ساخت وساز شده است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن با اشاره به اینکه باید طبق قانون از بانک‌های که‌ به‌ قانون جهش تولید مسکن عمل نمی کنند مالیات اخذ کرد افزود: اخذ  مالیات ۲۰ درصدی از بانک‌های که‌ به‌ این قانون عمل نمی‌کنند یکی از راهکارهای موثر در بهبود وضعیت بازار مسکن است که می‌تواند یک موتور محرک برای تکمیل پروژه‌ها باشد‌.

غلامی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات ۶۵۰ میلیون تومان خود موثر در تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن نیست اما باز هم می تواند در تسریع اجرا کمک کند اما اینکه بانک ها همین میزان تسهیلات را هم پرداخت نمی‌کنند دیگر باعث می شود که سازندگان نتوانند در روند اجرا انگیزه داشته باشند.

این کارشناس سیاست گذار مسکن توضیح داد: باید بتوانیم با همکاری دولت و از سوی دیگر با همکاری تمامی دستگاه‌ها گام موثری را در جهت بهبود  وضعیت بازار مسکن برداریم.


12183222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشوراعلام کرد: ترافیک در محور‌های چالوس، هراز، آزادراه پردیس - تهران و آزادراه قزوین - تهران سنگین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان ثبت درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت از طریق سامانه مذکور برای شهروندان عزیز فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش تنش سیاسی میان هند و پاکستان، جلسه تیم همکاری‌های اقتضایی خاورمیانه‌ای ایکائو به منظور مدیریت شرایط بحرانی ترافیک هوایی منطقه خاورمیانه برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جابه‌جایی کالا در فروردین ماه سال جاری در کشور را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی به‌مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب پیامی را منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس دستور جدید به ادارات دولتی که پس ابلاغ وزارت کشور اعلام‌شده است، سامانه‌های سرمایشی همه ادارات دولتی و عمومی بعد از پایان وقت اداری (ساعت ۱۳) باید خاموش شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها در دومین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران ۹ قرارداد و تفاهم‌نامه پژوهشی امضا کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره نقش هلدینگ خلیج‌فارس در توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی گفت: طرح‌های تکمیل زنجیره در این مجموعه اولویت‌بندی شده است و با تحقق آنها در آینده نزدیک، باید منتظر روز‌های درخشانی در هلدینگ خلیج‌فارس باشی...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان حسین خانلری با اشاره به اهمیت بازنگری ساختار‌های مالی در صنعت هوانوردی کشور نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت:براساس تحقیقات وزارت جهاد بر روی ۴۳۳ مورد هندوانه در کل کشور، آزمایش نیترات روی هندوانه کمتر از استاندارد نیترات تعریفی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است