اقتصادی 19:51 - 19 اردیبهشت 1404
در پی افزایش تنش سیاسی میان هند و پاکستان، جلسه تیم همکاری‌های اقتضایی خاورمیانه‌ای ایکائو به منظور مدیریت شرایط بحرانی ترافیک هوایی منطقه خاورمیانه برگزار شد.

مدیریت ترافیک هوایی خاورمیانه با افزایش تنش سیاسی میان هند و پاکستان

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، در پی شدت گرفتن بحران سیاسی، بدلیل تنش بین کشور‌های هند و پاکستان که ترافیک هوایی کشور‌های منطقه خاورمیانه و پرواز‌های بین المللی عبوری از فضای هوایی ایران را تحت تاثیر قرارداد، تیم همکاری‌های اقتضایی خاورمیانه CCT، فعال و در همین راستا جلسه مشترک هماهنگی بین دفاتر منطقه‌ای ایکائو در خاورمیانه و آسیا و اقیانوسیه در شهر دوحه قطر و همزمان با برگزاری اجلاس MIDANPIRG برگزار گردید.

در این جلسه که مدیران دفاتر منطقه‌ای ایکائو و نمایندگان کشور‌های درگیر در بحران، نماینده اتحادیه شرکت‌های هواپیمایی (یاتا) و کشور‌های همسایه حضور داشتند، ضمن بررسی شرایط موجود، هماهنگی‌های لازم جهت مدیریت ترافیک هوایی منطقه در شرایط بحران فعلی، اعمال تغییرات در مسیر‌های هوایی و تسهیل تبادل ترافیک در نقاط مشترک مرزی صورت پذیرفت.

شایان ذکر است که در این جلسه مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی به‌عنوان نماینده سازمان هواپیمایی کشوری از ایران به‌همراه نمایندگان حوزه خدمات ناوبری هوایی حضور داشتند، همکاری‌های لازم با کشور‌های منطقه و دفتر منطقه‌ای ایکایو صورت گرفت.

گفتنی است که در این جلسه نماینده یاتا از اقدامات به‌موقع کشور‌های حوزه خاورمیانه در ارایه خدمات ناوبری هوایی و تلاش‌های صورت گرفته در جهت حفظ ایمنی پرواز‌های بین المللی، قدردانی کرد.


12187702
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان استفاده از گاز طی روز گذشته به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه به انتهای زنجیره در کنار اتخاذ سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه تنظیم بازار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:کالابرگ یک میلیون تومانی بخش مهمی از هزینه‌های خوراکی پنج دهک پایین جامعه را تامین خواهد کرد و از سوی دیگر ایجاد ثبات در بازار ارز کشور با حرکت به سمت نظام تک‌نرخی ارز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس گفت: معمولا اعلام می‌شود که ارز کافی برای واردات خودرو وجود ندارد، اما در مقابل می‌بینیم که ارز قابل توجهی برای واردات بنزین اختصاص داده می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید کالابرگ الکترونیک با هدف پرداخت مستقیم یارانه به مصرف‌کننده واقعی، کنترل نوسانات قیمت کالا‌های اساسی و حفظ قدرت خرید خانوار‌ه اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازار بورس انرژی گفت: سقف گواهی‌های صرفه‌جویی برق از بیست میلیارد کیلووات‌ساعت به پنجاه میلیارد کیلووات‌ساعت تغییر یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نقش پر رنگ اصناف در برقراری آرامش و ثبات اقتصادی در طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد اصناف و تولیدکنندگان به در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی وضعیت بازار طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد، اصناف و تولیدکنندگان در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تعهد دولت به حمایت از معیشت خانوارها گفت: اعتبار تعیین‌شده برای کالابرگ به‌گونه‌ای است که می‌تواند افزایش قیمت کالاهای اساسی را به‌طور کامل جبران کند و در صورت هرگونه تغییر قیمت، مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است