علمی فناوری 13:44 - 10 آبان 1404
نمایشگاه دستاورد‌های شاخص جهاد دانشگاهی، با هدف معرفی ظرفیت‌های علمی و فناورانه این نهاد در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار می‌شود.

نمایشگاه دستاورد‌های جهاد دانشگاهی، بستری برای تعامل و رفع چالش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - عبدالحمید احمدی، قائم‌مقام جهاد دانشگاهی، در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های جهاد دانشگاهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از برگزاری نمایشگاه ظرفیت‌ها و دستاورد‌های شاخص این نهاد در محل سازمان برنامه و بودجه خبر داد.

وی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، این نمایشگاه به مدت سه روز و در حوزه‌های مختلف از جمله فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و اجتماعی، فرهنگی و آموزشی و سایر حوزه‌های تخصصی فعالیت جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. در این نمایشگاه، آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های جهاد دانشگاهی به نمایش گذاشته شده است.

احمدی با اشاره به برگزاری هم‌زمان پنل‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف افزود: این پنل‌ها با حضور پژوهشگران، محققان جهاد دانشگاهی، مدیران و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه برگزار می‌شود. به گفته وی، بر اساس دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه، مقرر شده است نشست تخصصی سه‌جانبه‌ای با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، جهاد دانشگاهی و معاونان طرح و برنامه دستگاه‌های اجرایی کشور هم‌زمان با نمایشگاه برگزار شود.

قائم‌مقام جهاد دانشگاهی هدف از برگزاری این نشست را ایجاد زمینه برای ارائه طرح‌های پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی و دستیابی به تفاهم برای اجرای آنها در دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و افزود: در این چارچوب تلاش می‌شود از ظرفیت‌های علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی برای کمک به رفع چالش‌ها و ناترازی‌های موجود در بخش‌های مختلف کشور استفاده شود.

او با اشاره به مهم‌ترین چالش‌های کشور گفت: بر اساس اظهارات رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران ارشد دولت در یک سال گذشته، چالش‌هایی نظیر ناترازی در حوزه انرژی، مصرف بهینه آب، سلامت و امنیت غذایی از جمله مسائل اصلی کشور به شمار می‌رود. احمدی تأکید کرد: با تعامل مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های علمی، به‌ویژه جهاد دانشگاهی، می‌توان گام‌های مؤثری در جهت کاهش این ناترازی‌ها و رفع مشکلات برداشت.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌های فنی و مهندسی، کشاورزی، اجتماعی و سلامت، طرح‌ها و پیشنهادات مشخص و عملیاتی دارد که نتایج آنها قابل‌استناد و آماده بهره‌برداری است. هدف اصلی این نمایشگاه و نشست‌های تخصصی، بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در راستای ارتقای کارآمدی دستگاه‌های اجرایی و بهبود شرایط کشور است.


12239038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رسایی گفت: شبکه شریان با هدف پیوند میان اندیشه و عمل انقلابی، در انتخابات مجلس دوازدهم موفق به معرفی نمایندگانی از بدنه دغدغه‌مند جامعه شد و اکنون با همان رویکرد، برای انتخابات شورای شهر تهران و دیگر نقاط کشور برنامه‌ریزی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در راستای بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از به‌روز‌رسانی برنامه ملی «کانکت» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر یک جسم خارجی به قلب کسی فرو رفت نباید آن را بیرون کشید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، با اجرای طرح نفس، از سقط ۱۵۰۰۰ جنین در سال‌های اخیر جلوگیری شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان همکاری و توسعه اقتصادی گزارش می‌دهد که مدارس امروزی در آموزش مداوم سواد دیجیتال، تفکر انتقادی و هوش هیجانی - سه مهارتی که اکنون در عصر هوش مصنوعی اساسی تلقی می‌شوند - شکست می‌خورند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه ویرجینیا تک هشدار داده‌اند که برخی از غذا‌ها و نوشیدنی‌های فوق فرآوری شده ممکن است منجر به زوال شناختی و افزایش خطر ابتلا به انواع مختلف زوال عقل، از جمله بیماری آلزایمر، شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی اعلام کرد: محصولات رونمایی‌شده در نمایشگاه «فره ایران» وارد بازار شده و علاوه بر اثرات اقتصادی و اجتماعی، ابعاد استراتژیک قابل‌توجهی نیز دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته معاون وزیر ارتباطات، اجرای هوشمندسازی مدیریت انرژی می‌تواند تا ۲۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف را به دنبال داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه دستاورد‌های شاخص جهاد دانشگاهی، با هدف معرفی ظرفیت‌های علمی و فناورانه این نهاد در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اورژانس استان تهران گفت: در هفته گذشته ۲۵ هزار و ۵۲۱ ماموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است