سیاسی 19:38 - 15 مرداد 1399
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کشورهای اسلامی را به کمک و یاری رساندن به مردم و دولت مصیبت دیده لبنان دعوت کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم لبنان بوده و در این فاجعه مهیب و غمبار نیز از هیچگونه کمکی به آنان دریغ نخواهد کرد.

دعوت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از کشورهای اسلامی برای کمک به لبنان

به گزارش ایسنا، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز عصر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، با تبریک ولادت امام هادی (ع) و تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم گفت:عید غدیر خم عید بزرگ شیعیان و بلکه همه مسلمین است . ولایت، باطن نبوت و امام  ‌نور سماوات و ارض است که باید در بزرگداشت و تکریم عید بزرگ آن، نهایت کوشش های خالصانه و صادقانه خویش را  به عمل آوریم.

وی با تاکید بر اینکه « هیچ عیدی بالاتر از عید ولایت  نیست» گفت: ولایت مسیری روشن در هدایت بشر و همه عوالم وجود است و باید شاکر باشیم از اینکه در محیطی پرورش یافته ایم که فرصت و مجال  درک حقیقت انسانی  را به واسطه ولایت اهل بیت (ع) بدست آورده است و باید شکر حق بگذاریم که ما را  از متمّسکین به ولایت امیر مؤ منان علی (علیه السلام ) قرار داده است .

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، کشته شدن تعدادی از مردم در حادثه انفجار بندر بیروت را به دولت، مردم و نیروهای جبهه مقاومت و حزب الله لبنان  به ویژه رهبر مجاهد آن، سید حسن نصرالله تسلیت گفت و با آرزوی بهبودی وشفای عاجل برای مجروحان و مصدومان این حادثه تصریح کرد: وقوع این حادثه مهیب، دلخراش و غمبار موجب حزن و اندوه فراوان تمام  مسلمانان  و همه مردم در کشورهای مختلف شده و ضروری است که کشورها به ویژه کشورهای مسلمان به یاری دولت و  مردم غیور  لبنان برخیزند تا مشکلات و تبعات سنگین این حادثه رفع شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه «مردم شریف لبنان سالیان متمادی درگیر ظلم و جور دولت غاصب صهیونیست،همچنین تحریم های ظالمانه آمریکا بوده اند» گفت: فاجعه رخ داده اخیر،دشواری ها و مشکلات مردم مقاوم لبنان را مضاعف کرد و قطعا جمهوری اسلامی ایران نیز همچنان که همواره در کنار مردم لبنان بوده اینک نیز از هیچ کمکی در رفع آلام و مشکلات آنان دریغ نخواهد کرد  تا ملت و دولت لبنان به سرعت این  برهه حساس و پر رنج را سپری کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:

هیچ عیدی بالاتر از عید ولایت نیست / کشورهای مسلمان به یاری دولت و مردم رنج دیده لبنان برخیزند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کشورهای اسلامی را به کمک و یاری رساندن به مردم و دولت مصیبت دیده لبنان دعوت کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم لبنان بوده و در این فاجعه مهیب و غمبار نیز از هیچگونه کمکی به آنان دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام


10654626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تقاضای دوفوریت در مورد طرح الزام دولت به خودداری از تحویل اسناد پذیرش معاهده مقابله با تامین مالی تروریسم (سی اف تی) مخالفت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر تعامل نزدیک و سازنده دولت و نهاد‌های عمومی برای خدمت‌رسانی به مردم، گفت: هیچگاه در ارتباط دولت و نهاد‌های عمومی احساس نکردیم که در دو طرف میز هستیم چراکه یک هدف و راه مشترک داریم و از این رویکرد بویژه در جنگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اوگاندا برای شرکت در نوزدهمین اجلاس میان‌دوره‌ای وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون مشترک ایران و ارمنستان خاطرنشان کرد: برای جمهوری اسلامی ایران صلح در قفقاز یک اولویت راهبردی است و همواره از حاکمیت و تمامیت ارضی همه همسایگان از جمله ارمنستان حمایت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعا‌های غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که روز دوشنبه در کنست رژیم صهیونیستی و در حضور جنایتکاران نسل‌کش ایراد شد، شدیداً محکوم می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید امیدواریم تا قبل از پایان مهر واریزی کالابرگ به سبک قدیم انجام شود و تمام مقدمات فراهم شده که در آبان کالابرگ، به‌صورت کالا واگذار شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با ارجاع پرونده استنکاف وزارت کار از اجرای حکم بودجه سال ۱۴۰۴ به قوه قضاییه موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گزارش این کمیسیون درباره آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گزارش این کمیسیون درخصوص استنکاف وزارت کار از اجرای بند (ت) تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکار‌های امروز مجلس تقاضای دوفوریت در مورد طرح الزام دولت به خودداری از تحویل اسناد پذیرش معاهده مقابله با تامین مالی تروریسم CFT است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است