اجتماعی 12:17 - 09 شهریور 1405
باند سه‌نفره‌ای که با جعل عنوان مأموران دولتی و قضایی، شهروندان را ربوده و برای آزادی آنها درخواست میلیاردی می‌کردند، در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ متلاشی شد.

مأمور‌نما‌های آدم‌ربا به دام پلیس افتادند؛ اخاذی ۳ میلیارد تومانی با کارت‌های جعلی

باشگاه خبرنگاران جوان - اواسط مرداد ماه، گزارشی درباره یک فقره آدم‌ربایی مسلحانه در منطقه پونک به پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد؛ پرونده‌ای که بررسی‌های اولیه نشان می‌داد ربایندگان با استفاده از کارت‌های شناسایی جعلی و با معرفی خود به عنوان مأموران یکی از نهاد‌های حاکمیتی، وارد منزل یک شهروند شده و پس از تخریب در ورودی، وی را ربوده‌اند.

متهمان پس از ورود به منزل، با بستن دست و چشم فرد ربوده‌شده، او را به مکان نامعلومی منتقل کرده و برای آزادی وی درخواست مبلغ ۳۰ میلیارد ریال کرده بودند.

درخواست ۳۰ میلیارد ریالی با رمزارز

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تشریح این پرونده گفت: بررسی‌های تخصصی کارآگاهان نشان داد اعضای این باند برای جلوگیری از شناسایی و ردیابی مالی، درخواست خود را برای پرداخت ۳۰ میلیارد ریال به صورت رمزارز مطرح کرده بودند.

وی افزود: با توجه به حساسیت پرونده، تیم ویژه‌ای از کارآگاهان تحقیقات گسترده اطلاعاتی و عملیاتی خود را برای شناسایی عاملان آدم‌ربایی آغاز کرد و تمامی تحرکات اعضای باند تحت رصد قرار گرفت.

شناسایی مخفیگاه و آزادی گروگان

نثاری ادامه داد: کارآگاهان پس از ساعت‌ها کار اطلاعاتی و مراقبت‌های شبانه‌روزی موفق شدند مخفیگاه متهمان را در محدوده شهرک شهید باقری شناسایی کنند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در ادامه، تیم‌های عملیاتی پلیس آگاهی با انجام یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شده و هر سه عضو اصلی این باند را دستگیر کردند. فرد ربوده‌شده نیز در جریان این عملیات در سلامت کامل از محل نگهداری خود آزاد شد.

در بازرسی از مخفیگاه متهمان، یک قبضه سلاح کمری به همراه مهمات، چندین کارت شناسایی جعلی با عناوین دولتی و همچنین اوراق قضایی ساختگی کشف شد؛ مدارکی که متهمان از آنها برای فریب قربانیان و اجرای نقشه‌های مجرمانه خود استفاده می‌کردند.

سرهنگ نثاری با اشاره به ادامه تحقیقات برای کشف ابعاد دیگر این پرونده گفت: بررسی‌های تخصصی برای شناسایی سایر جرایم احتمالی متهمان و همدستان آنها همچنان ادامه دارد و پرونده برای طی مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.

هشدار پلیس درباره مأموران جعلی

پلیس آگاهی تهران بزرگ از شهروندان خواست در مواجهه با افرادی که با ادعای مأموریت از سوی دستگاه‌های دولتی یا قضایی به منازل یا محل کار مراجعه می‌کنند، نسبت به احراز هویت و بررسی مدارک آنها هوشیار باشند.

شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک یا مواجهه با افرادی که از ارائه مدارک معتبر خودداری می‌کنند، می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.


12303275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از پیگیری برای تصویب آموزش عمومی زبان اشاره ایرانی به معلمان در کمیسیون ذی‌ربط دولت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در ۲۳ روز خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) در سال ۱۴۰۵، بیش از پنج میلیون و ۸۴۲ هزار خدمت رایگان امدادی، درمانی و دارویی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: رهبری معظم انقلاب، در پیام‌های روشنگرانه و ثاقبی که صادر می‌فرمایند بر ضرورت تحکیم وحدت و انسجام ملی تاکید و ابرام می‌ورزند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی اخ الصنایع،شهردار منطقه ۱۰ از موافقت دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ با احداث پارکینگ پناهگاه میمنت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دوره کشوری توانمندسازی «آموزیاران یکم استان‌ها» با هدف تقویت ظرفیت‌های داوطلبی جمعیت هلال‌احمر، پرورش جوانان مسئله‌شناس، تاب‌آور، خودمدیر و شبکه‌ساز آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند سه‌نفره‌ای که با جعل عنوان مأموران دولتی و قضایی، شهروندان را ربوده و برای آزادی آنها درخواست میلیاردی می‌کردند، در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ متلاشی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، از ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با همکاری دولت و شهرداری و اولویت جایگزینی موتورسیکلت‌های کار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که با معرفی خود به عنوان خواستگار، اعتماد یک شهروند را جلب کرده و با بیهوش کردن او طلا و ارز به ارزش ۲۰ میلیارد ریال را به سرقت برده بود، در کرج دستگیر شد و اموال مسروقه به مال‌باخته بازگردانده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه‌ها صرفاً یک سازه مهندسی نیستند، بلکه به موضوع انسانی تبدیل شده‌اند که هر تصمیم لحظه‌ای راننده می‌تواند سرنوشت او را تغییر دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت معوقات فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی از امشب خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است