اقتصادی 12:47 - 29 مهر 1400

تونل امامزاده هاشم جاده هراز، امروز بازگشایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز مدیرت راه‌های کشور، جاده‌های پُر تردد در دست تعمیر و نگهداری را اعلام کرد.

آزادراه تهران-شمال (قطعه یک - مسیر رفت و برگشت)، واقع در استان‌های تهران و البرز از ساعت ۱۲ ظهر مورخ ۲۴ مهر لغایت ساعت ۲۴ مورخ ۳ آبان ۱۴۰۰، به دلیل اجرای عملیات کارگاه جاده‌ای مسدود بوده و تردد از محور جایگزین کرج - چالوس انجام می‌گردد.

محور هراز (مسیر شمال به جنوب – تونل شماره یک امام زاده هاشم)، واقع در استان مازندران، از مورخ ۳ مهر لغایت ۲۹ مهر ۱۴۰۰، به صورت ۲۴ ساعته، به دلیل اجرای عملیات رفع نقص تحویل و احداث دیوار خروجی، از کیلومتر ۱۰۲ الی ۱۰۳، تونل امام زاده هاشم مسدود بوده و تردد از جاده قدیم امام زاده هاشم به صورت دو طرفه با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.

آزاد راه تهران-ساوه (حد فاصل خروجی آزادگان تا عوارضی دوم)، واقع در استان تهران، از مورخ ۱۷ مهر لغایت ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، از ساعت ۱۴ الی ۱۸ روزهای شنبه، از ساعت ۹ الی ۱۸ روزهای یکشنبه تا سه شنبه و از ساعت ۹ الی ۱۴ روزهای چهارشنبه هر هفته، به غیر از روزهای پنجشنبه، جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه، به دلیل اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت گرم، کیلومتر ۰ الی ۳۲، تردد همزمان با اجرای عملیات، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.

محور قدیم قم-تهران (باند غربی)، واقع در استان قم، از مورخ ۱۷ مهر لغایت ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، از ساعت ۱۳ الی ۱۶ روزهای شنبه، از ساعت ۸ الی ۱۶ روزهای یکشنبه و دوشنبه، از ساعت ۸ الی ۱۳ روزهای سه شنبه تا پنجشنبه و از ساعت ۸ الی ۱۴ روزهای جمعه هر هفته، به غیر از ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه، به دلیل اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت، کیلومتر ۴۰ الی ۲۶، تردد همزمان با اجرای عملیات، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.

محور هراز (محدوده پارک جنگلی، بلبل خوان، پنجاب و پلور) واقع در استان مازندران، از مورخ ۱۸ مهر لغایت ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، از ساعت ۱۲ الی ۱۷ روزهای شنبه، از ساعت ۸ الی ۱۷ روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه، به غیر روزهای چهار شنبه، پنجشنبه و جمعه ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه، به دلیل اجرای عملیات روکش آسفالت، کیلومتر ۱۹ الی ۹۵، تردد همزمان با اجرای عملیات، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.

آزاد راه کرج-تهران (باند جنوبی)، واقع در استان البرز، از مورخ ۱۸ مهر لغایت ۳۰ آبان ۱۴۰۰، از ساعت ۲۳ الی ۴ بامداد روز بعد روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه، به غیر روزهای چهار شنبه، پنجشنبه و جمعه ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه، به دلیل اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت، کیلومتر ۳۰ (پل حسین آباد مهر شهر) الی کیلومتر ۱۳ (پمپ بنزین آفتاب)، تردد همزمان با اجرای عملیات، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.


11282321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: نیاز سالانه کشور ۶۰۰ هزار واحد مسکونی است که با توجه به عقب ماندگی‌های مسکن در گذشته در حال حاضر سه میلیون عقب‌ماندگی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۳۰ آذرماه در مجموع ۴۳ میلیارد و ۴۰۱ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، گفت:هزینه اجاره برای دهک‌های مختلف جامعه بر اساس توان مالی آنها تعیین شده است؛ برای دهک‌های یک و دو حدود یک سوم درآمد، دهک‌های سه و چهار ۴۵ درصد و دهک‌های پنج و شش تا ۵۵ درصد درآمد خانوار صرف اج...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی ارزش پول هر روز کمتر می‌شود، پیدا کردن یک راه امن برای پس‌انداز به یک ضرورت تبدیل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری گفت: طبق آخرین مذاکرات انجام شده با مقامات آذربایجانی در مرز آستارا خروجی روزانه کامیون به بیش از ۳۵۰ تا ۴۰۰ دستگاه افزایش می یابد و پیش‌بینی ما این است که ظرف سه تا چهار روز آینده وضعیت به شرایط عادی بازگردد ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره انجمن واردکنندگان برنج گفت: ارزش افزوده واردات به ۱۰ درصد افزایش یافته است که اصلاح آن به یک درصد راهکاری برای تنظیم بازار محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز، سه‌شنبه ۳ دی ماه، شاخص کل بورس با افزایش ۹۲،۷۸۲ واحدی به ارتفاع ۴،۰۲۸،۰۰۰ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در بودجه ۱۴۰۵، معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران افزایش یافته و بیش از ۷۰ درصد کارکنان دولت، از جمله معلمان، مشمول این معافیت خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت اعلام کرد که فرجام‌خواهی پرونده مرتبط با محاکم انگلیس مورد تایید قرار گرفته و قرار است حکم بدوی مورد بازنگری قرار گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت اعلام کرد که فرجام‌خواهی پرونده مرتبط با محاکم انگلیس مورد تایید قرار گرفته و قرار است حکم بدوی مورد بازنگری قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است