اقتصادی 12:21 - 03 بهمن 1399

سازمان بنادر قرارداد تولید ۱۰ شناور با شرکت های داخلی امضا می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، در سال جهش تولید و در اجرای منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سیاست‌های ابلاغی ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین در جهت اجرا و پیاده سازی قانون حداکثر استفاده از تولید داخل و حمایت از صنایع دریایی کشور؛ قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر فولادی برای بنادر شمالی کشور و قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر آلومینیومی برای بنادر جنوبی کشور جمعاً به میزان ۳,۹۰۷ میلیارد ریال با هدف ارتقای توان عملیات دریایی کشور بین سازمان بنادر و دریانوردی و دو شرکت صنعتی دریایی منعقد می‌شود.



بنا بر این گزارش، در راستای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی کشور در بخش حمل و نقل دریایی و ارتقا جایگاه صنعت حمل و نقل دریایی در سطح منطقه و جهان، تفاهم نامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا می‌رسد.



توسعه مدیریت علمی در بنادر بازرگانی متناسب با تحولات و پیشرفت‌های فناوری در این بخش مهم اقتصادی کشور؛ نهادینه نمودن علم و پژوهش و فناوری در سازمان بنادر و دریانوردی هم راستا با سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، ارتقا کیفی و توسعه «تحقیق و مطالعه در امور بندری و دریایی و کشتیرانی بازرگانی»، انجام اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌ای، فناورانه و دانشی به منظور رفع چالش‌های کنونی بنادر و دریانوردی کشور و ترغیب اساتید و سوق دادن پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به موضوعات بندری و دریایی، برنامه‌ریزی مشترک جهت نیل به تجاری‌سازی و ایجاد فناوری‌های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه ذکر شده است.


10915327
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال ثبت شده باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: هزینه هر متر از پروژه‌های ۱۹۰ روزه ناجا ۳۷ میلیون تومان تمام شده که یک واحد ۱۰۰ متری حدود ۳میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای متقاضی تمام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: هزینه هر متر از پروژه‌های ۱۹۰ روزه ناجا ۳۷ میلیون تومان تمام شده که یک واحد ۱۰۰ متری حدود ۳میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای متقاضی تمام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: هیچ میدان گازی جدیدی در شمال شرق کشور کشف نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه شرکت بورس تهران اعلام کرد: بورس تهران از سال ۱۴۰۱ مطالعات ابزار‌های مبتنی بر رمزارز را آغاز کرده و اخیراً اساسنامه صندوق‌های رمزارز را برای تصویب به سازمان بورس ارائه داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است