سازمان بنادر قرارداد تولید ۱۰ شناور با شرکت های داخلی امضا می کند


سازمان بنادر قرارداد تولید ۱۰ شناور با شرکت های داخلی امضا می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، در سال جهش تولید و در اجرای منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سیاست‌های ابلاغی ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین در جهت اجرا و پیاده سازی قانون حداکثر استفاده از تولید داخل و حمایت از صنایع دریایی کشور؛ قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر فولادی برای بنادر شمالی کشور و قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر آلومینیومی برای بنادر جنوبی کشور جمعاً به میزان ۳,۹۰۷ میلیارد ریال با هدف ارتقای توان عملیات دریایی کشور بین سازمان بنادر و دریانوردی و دو شرکت صنعتی دریایی منعقد می‌شود.



بنا بر این گزارش، در راستای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی کشور در بخش حمل و نقل دریایی و ارتقا جایگاه صنعت حمل و نقل دریایی در سطح منطقه و جهان، تفاهم نامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا می‌رسد.



توسعه مدیریت علمی در بنادر بازرگانی متناسب با تحولات و پیشرفت‌های فناوری در این بخش مهم اقتصادی کشور؛ نهادینه نمودن علم و پژوهش و فناوری در سازمان بنادر و دریانوردی هم راستا با سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، ارتقا کیفی و توسعه «تحقیق و مطالعه در امور بندری و دریایی و کشتیرانی بازرگانی»، انجام اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌ای، فناورانه و دانشی به منظور رفع چالش‌های کنونی بنادر و دریانوردی کشور و ترغیب اساتید و سوق دادن پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به موضوعات بندری و دریایی، برنامه‌ریزی مشترک جهت نیل به تجاری‌سازی و ایجاد فناوری‌های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه ذکر شده است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا چند روز آینده شاهد تشدید فعالیت سامانه‌ بارشی در نواحی شمال کشور خواهیم بود‌.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: باقیمانده مطالبات گندم‌کاران تا یک هفته دیگر پرداخت می‌شود.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید ۸ میلیون و 481 هزار تن گندم به ارزش 491 هزار میلیارد تومان از ابتدای سال جاری تاکنون در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محور‌های مواصلاتی کشور، از جمله آزادراه قزوین ـ کرج، محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور از ابلاغ مصوبه افزایش حق‌العمل جایگاه‌های عرضه سوخت برای سال ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» شاخص ۴۰ صنعت از مجموع ۴۱ صنعت فعال در بورس تهران در ۵ ماه منتهی به ۲۹ مهر ۱۴۰۵ افزایش یافت و تنها یک صنعت در این بازه با افت شاخص همراه شد. در این دوره، میانگین رشد شاخص صنایع به ۱۳۳ درصد رسید و شاخص ۲۰ صنعت نیز عملکردی بالاتر از این میانگی...
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» امارات در سال‌های گذشته به تهدیدی راهبردی علیه ایران تبدیل شده اما ملاحظات و وابستگی تجاری مانع تنبیه آن شده است. حالا با انتقال نفت از تنگه هرمز و خنثی‌سازی اهرم ایران مقابل آمریکا، تنبیه این کشور ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مسکن از اجرایی شدن حدود ۱۰۶ هزار واحد طرح خانه امید در ۶ ماه ابتدای امسال خبر داد و بر مشارکت مردم در پیشبرد این طرح تاکید کرد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» امروز وزیر جهاد کشاورزی از صادرات مرغ به کشورهای دیگر خبر داد در حالی که قیمت مرغ در هفته جاری کیلویی 70 هزار تومان به خاطر کاهش عرضه افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از فراهم شدن مقدمات آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن زاهدان–زابل–میلک، برنامه عملیاتی تکمیل محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است