تحرکات نظامی آمریکا در نزدیکی مرز ایران

رسانه آمریکایی دراپ سایت نیوز مدعی شد آمریکا در حال انتقال نیرو‌ها به نزدیکی ایران برای احتمال رویارویی جدید است.

تحرکات نظامی آمریکا در نزدیکی مرز ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - پایگاه خبری آمریکایی«دراپ سایت نیوز» ادعا کرد که پنتاگون در حال انتقال نیرو‌های خود به مناطق نزدیک‌تر به مرز ایران است تا برای احتمال آغاز دور جدیدی از عملیات نظامی آماده باشد.

یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، در این باره مدعی شد: «فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در حال آماده‌سازی تمام مقدمات لازم برای ازسرگیری عملیات گسترده نظامی است.»

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که ترامپ در هفت نوبت، عملیات علیه ایران و جنبش انصارالله یمن، موسوم به انصارالله، را «در آخرین لحظه» لغو کرده است.

این منبع به دراپ سایت نیوز گفت که آمریکا عملیات نظامی خود علیه ایران با نام «خشم حماسی» را در شرایطی آغاز کرده بود که هنوز همه تجهیزات و امکانات نظامی مورد نیاز در محل مستقر نشده بودند.

آمریکا و اسرائیل در ۲۸ فوریه جنگ علیه ایران را آغاز کردند. در ماه ژوئن، واشنگتن و تهران تفاهم‌نامه‌ای را امضا کردند که بر اساس آن، توقف فوری درگیری‌ها در همه جبهه‌ها، از جمله لبنان، پیش‌بینی شده بود.

با این حال، بامداد هشتم ژوئیه، آمریکا حملات گسترده خود علیه ایران را از سر گرفت و تهران را به نقض مفاد توافق‌های حاصل‌شده درباره تنگه هرمز متهم کرد.

پس از آن، دولت آمریکا عملاً از توقف عملیات نظامی گسترده علیه ایران خبر داد و مسیر اعمال فشار اقتصادی شدیدتر از طریق تشدید تحریم‌ها را دنبال کرد.

منبع: تاس

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ ضمن تهدید ایران به آغاز عملیات نظامی جدید در صورت نرسیدن به توافق، بار دیگر پیشنهاد تغییر نام تنگه هرمز را مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ مدعی شده که نام ایلهان عمر با اسناد مهاجرتی او کاملا مطابقت ندارد و به همین دلیل، او باید از سمت خود در کنگره استعفا کند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» علی الزیدی گفت که بستن مرزهای عراق با ایران به زیان اقتصاد عراق و به معنای محاصره اقتصادی این کشور خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی مرگبار در حومه پاریس که یک کشته بر جای گذاشت، مقامات فرانسوی احتمال انگیزه نژادپرستانه و اسلام‌هراسانه این حمله را مطرح کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی کشته شدن ۷ نفر در حمله مسلحانه به یک مراسم تشییع جنازه در کلیسا، دولت اردن سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت اسپیس‌ایکس که خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را به اوکراین ارائه می‌دهد، از ادامه روند کمک‌های مالی به کی‌یف انتقاد کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» خبرگزاری رویترز به نقل از «دو منبع ایرانی» نوشت که تهران برای حمله به کابل‌های زیردریایی خلیج فارس در صورت ازسرگیری جنگ برنامه‌ریزی کرده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نمایش «خواندن دفتر خاطرات سارا از میناب» با محوریت واقعه مدرسه شجره طیبه، در پایتخت یونان روی صحنه می‌رود؛ اثری که با زبان هنر، رنج خانواده‌های داغدار و سرنوشت شهدای دانش‌آموز میناب را به مخاطبان بین‌المللی روایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت جهانی نفت به ۱۱۷ دلار در هر بشکه رسید که بالاترین قیمت از اوایل اردیبهشت است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آلمان در نشست استانبول مدعی شد که کشور‌های تروئیکای اروپایی می‌توانند درباره مسئله هسته‌ای با ایران گفت‌و‌گو کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است