فرهنگی‌هنری 16:22 - 04 مهر 1401

سلیمانی دبیر هفته ملی کودک منتصب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالقاسم سلیمانی مدیرفعلی روابط عمومی کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان با حکم حامد علامتی مدیر این‌کانون، به عنوان دبیر هفته ملی کودک منتصب شد.

حامد علامتی در این حکم به تعهد و تجربه‌های ارزشمند سلیمانی اشاره و هفته ملی کودک را فرصتی برای یادآوری مسئولیت‌هایی که بزرگسالان برای رشد و پرورش کودکان و تربیت نسلی پویا، کوشا و اندیشمند بر عهده دارند، عنوان کرده است. همچنین سلیمانی در حال حاضر مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون است.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این حکم بر توجه به حقوق کودکان و نیازهای آنان و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و امکاناتی که دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی و فعالان حوزه کودک با هم‌فکری و هم‌افزایی در اختیار مخاطبان و آینده‌سازان میهن اسلامی قرار می‌دهند، تاکید کرده است.

علامتی در ادامه حکم سلیمانی اظهار امیدواری کرده است که با به‌کارگیری این ظرفیت‌ها و رعایت سیاست‌ها و جایگاه فرهنگی کانون در جامعه و طراحی فعالیت‌های مورد استقبال خانواده‌ها در سراسر کشور طی این هفته برای پرورش و آموزش و مهارت‌آموزی آینده‌سازان میهن، گام‌های مؤثری بردارد.

ویژه‌برنامه‌های هفته ملی کودک قرار است از ۱۶ تا ۲۲ مهر ۱۴۰۱ در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور برگزار شود.


11697349
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «خوش‌نمک» قصد دارد اوقات خوشی را برای مخاطب پدید آورد و هر شب ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گریه‌های بانوی اول عالم نقطه‌ای مهم در تاریخ اسلام و جهان بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت‌های سینمای چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر از فردا سه‌شنبه چهارم آذرماه آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک قاری نوجوان ایرانی به شیوه‌ای زیبا آیات قرآن کریم را تلاوت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» درمندرا، اسطوره محبوب سینمای هند و مشهور به «هی‌من» بالیوود، روز دوشنبه در ۸۹ سالگی در خانه‌اش در بمبئی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک خانواده به عشق حضرت زهرا (س) دست به اقدامی ماندگار زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد علی فارسی خاطره‌ای را از شهید آوینی بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرتاسر زندگی حضرت فاطمه (س) پر از درس‌هایی است که انسان می‌تواند از آن بهره ببرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ فیلم ایرانی و محصول مشترک ایران و سایر کشورها، در بخش‌های مختلف چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، به نمایش درمی‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بخش مجموعه عکس مستند نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» با عنوان «از قاب تا روایت مستند» در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است