استانی 13:35 - 04 آذر 1400
معاون سیاسی استاندار آذربایجان غربی:
ایسنا/آذربایجان غربی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی گفت: کانون های پرورش فکری محل مناسبی برای تربیت آیندگان هستند.

کانون پرورش فکری کودکان را برای حضوری فعال در جامعه آماده می کند

علی مصطفوی امروز ۴ آذر در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی افزود: کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان محل مناسبی برای تعلیم و تربیت آیندگان هستند کودکانی که در آینده مسئولیت اداره کشور را برعهده خواهند گرفت. 

وی تصریح کرد: انسان موجودی اجتماعی است و بدون حضور در اجتماع نمی تواند به زندگی ادامه دهد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محل مناسبی برای تربیت اجتماعی بخش مهمی از جامعه (کودکان و نوجوانان) است.

معاون سیاسی  و امنیتی استانداری آذربایجان غربی اظهار کرد: کانون کودکان را برای حضوری فعال و ارزشمند در جامعه های بزرگتر آماده می کند .

مصطفوی با تاکید به اینکه برنامه های کانون باید تاثیر گذار باشند، خاطر نشان کرد: بی تردید کانون مشکلاتی دارد که باید در کنار برطرف کردن این مشکلات برای اجرای طرح های فرهنگی جدی تر ، به هدف  و رسالت اصلی خود که همان پرورش نسل آینده کشور و جلوگیری از بروز برخی آسیب های اجتماعی است، بپردازد.

وی با تاکید به اینکه باید علم و دانش جدید را به کودکان یاد دهیم، یاد آور شد: آینده را کودکان می سازند اگر به درستی تربیت نشوند نه تنها خانواده ها بلکه یک کشور به مشکل  بر خواهد خورد.

مصطفوی ادامه داد:فرهنگ و توسعه فرهنگی اهرم اصلی توسعه است که باید به این حوزه بیشتر توجه شود.

انتهای پیام


11336380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است