اکتشاف ید در اینچه‌برون با پاسخ‌گویی شفاف به مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت پاسخ‌گویی به دغدغه‌های مردم درباره اکتشاف معدن ید در اینچه‌برون گفت: فعالیت اکتشافی این معدن در چارچوب قانون و با رعایت حقوق مردم و منافع ساکنان منطقه دنبال می‌شود.

اکتشاف ید در اینچه‌برون با پاسخ‌گویی شفاف به مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت پاسخ‌گویی به دغدغه‌های مردم درباره اکتشاف معدن ید در اینچه‌برون گفت: فعالیت اکتشافی این معدن در چارچوب قانون و با رعایت حقوق مردم و منافع ساکنان منطقه دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمد حمیدی شامگاه یک‌شنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات اجتماعی مرتبط با آغاز عملیات اکتشاف ماده معدنی ید در منطقه اینچه‌برون، اظهارکرد: در خصوص ید ضرورت دارد که اطلاع‌رسانی شفاف و پاسخ‌گویی دستگاه‌های متولی کامل باشد تا نگرانی‌های مردم برطرف شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان بیان کرد: مردم حق دارند درباره طرح‌های اجراشده در منطقه خود اطلاعات دقیق دریافت کنند و دستگاه‌های متولی موظف‌اند به پرسش‌ها و نگرانی‌های آنان پاسخ دهند.

وی با اشاره به تفاوت مرحله اکتشاف با بهره‌برداری افزود: فعالیت فعلی سرمایه‌گذار با هدف شناسایی ماده معدنی انجام می‌شود و هرگونه اقدام برای بهره‌برداری، مستلزم طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای لازم است.

حمیدی همچنین بر رعایت حقوق مردم، صیانت از سلامت جامعه محلی و پایبندی سرمایه‌گذار به تعهدات قانونی و اجتماعی تأکید کرد و خواستار تبیین مستند ابعاد فنی و قانونی این طرح برای مردم شد.

وی با اشاره به ظرفیت اشتغال‌زایی این پروژه، اولویت‌بخشی به استخدام نیروهای بومی و توجه به منافع دامداران و ساکنان منطقه را ضروری دانست.

در این جلسه که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذار و نمایندگان محلی برگزار شد، مقرر شد ظرف سه روز آینده، با هماهنگی بخشدار و حضور دستگاه‌های متولی، منابع طبیعی و سرمایه‌گذار، نشست‌های تبیینی با مشارکت مردم و نمایندگان محلی برگزار شود.

آغاز عملیات اکتشاف ماده معدنی ید در منطقه اینچه‌برون با طرح پرسش‌ها و نگرانی‌هایی از سوی مردم محلی، دامداران و ساکنان منطقه همراه شده است. در پی این موضوع، جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذار و نمایندگان محلی برگزار شد تا ابعاد فنی، قانونی و اجتماعی این طرح بررسی و دغدغه‌های مردم پیگیری شود. در این نشست بر ضرورت شفاف‌سازی درباره فعالیت اکتشافی، رعایت حقوق مردم و طی مراحل قانونی پیش از هرگونه بهره‌برداری تأکید شد.

بمنظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.

#گلستان

#ید

#مواد_معدنی

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از ازسرگیری اعزام‌های هوایی به عتبات عالیات خبر داد و اعلام کرد: ظرفیت‌های جدید برای حدود ۲۰ هزار نفر نیز تا ۱۵ آبان‌ماه در سامانه عتبات فراهم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مدیریت بحران استانداری تهران بر آمادگی دستگاه‌ها، لایروبی مسیل‌ها و پرهیز از تردد غیرضروری در پی احتمال بارش‌های شدید ناشی از ال‌نینو تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری متهم فراری یک پرونده کلاهبرداری کثیرالشاکی در جزیره کیش خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران جزئیات طرح «چشم روشنی» برای نوزادان متولد ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عمر درستاران فرزند عبدالقادر، از عناصر گروهک تروریستی جیش‌الظلم به دار مجازات آویخته شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» محسنی‌اژه‌ای از پرونده‌ای با محوریت ادعای نفوذ در قوه قضاییه، شامل املاک بیش از ۱۰ همتی و دریافت ۱۵۰ هزار دلار توسط یک وکیل، خبر داد و بر برخورد قاطع با عناصر فاسد تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ماشین دودی ۱۳۸ ساله در بخشی از سازه ورودی ایستگاه حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) جانمایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام آمار اعمال قانون بیش از ۲۷۱ هزار فقره تخلف مربوط به پلاک وسایل نقلیه از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون، از آغاز طرح جدید و برخورد جدی با متخلفان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان خبر داد.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» در روستای آقبلاغ قروه، ۲۵ واحد تولیدی کوچک و بزرگ، چرخ اشتغال را به حرکت درآورده‌اند؛ روایتی از کارآفرینانی که با تکیه بر توان بومی، فرصت کار و درآمد را در زادگاهشان فراهم کرده‌اند، اما همچنان با مشکلاتی چون قطعی برق و دشواری تأمین سرمایه ر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است