بین‌الملل 08:22 - 24 فروردین 1404
ایالات متحده مدعی است که مسکو همچنان یک «تهدید غیرمعمول و خارق العاده» برای امنیت ملی این کشور است

ترامپ تحریم‌های مسکو را تمدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات‌متحده تحریم‌های این کشور علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد، با این فرض که مسکو همچنان تهدیدی جدی برای امنیت ملی این کشور است.

واشنگتن پس از الحاق کریمه به روسیه پس از برگزاری همه‌پرسی در سال ۲۰۱۴، و همچنین به دلیل ادعایی دخالت مسکو در انتخابات آمریکا، محدودیت‌های تنبیهی را بر روسیه اعمال کرد. این تحریم‌ها پس از تشدید درگیری اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ به شدت گسترش یافت.

آخرین تمدیدیه مصوب ترامپ که به تاریخ ۱۰ آوریل ۲۰۲۵ است، در وب‌سایت «ثبت فدرال» منتشر شده و «ادامه وضعیت اضطراری ملی در رابطه با فعالیت‌های خارجی مضر مشخص‌شده دولت فدراسیون روسیه» را اعلام می‌کند.

این تمدیدیه در درجه اول به فرمان اجرایی ۱۴۰۲۴ که توسط رئیس‌جمهور سابق جو بایدن در آوریل ۲۰۲۱ در پاسخ به «تهدید غیرمعمول و فوق‌العاده برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده» امضا شد، اشاره دارد که فرضاً توسط روسیه ایجاد شده است. از جمله فعالیت‌های «مضر» نسبت داده شده به روسیه در این سند، «تلاش برای تضعیف روند انتخابات آزاد و عادلانه دموکراتیک و نهادهای دموکراتیک در ایالات متحده و متحدان و شرکای آن» است.

برخی دیگر از تخلفات ادعایی مسکو در این سند عبارتند از تلاش برای «تضعیف امنیت در کشورها و مناطق مهم برای امنیت ملی ایالات متحده؛ و نقض اصول تثبیت‌شده حقوق بین‌الملل، از جمله احترام به تمامیت ارضی کشورها».

اواخر ماه گذشته، رئیس‌جمهور آمریکا از وجود خصومت‌های زیاد میان کی‌یف و مسکو ابراز تاسف کرد.

ترامپ همچنین تهدید کرده است که اگر روسیه را مسئول هرگونه شکست در مذاکرات آتش‌بس در اوکراین بداند، تحریم‌های جدیدی را علیه مسکو اعمال خواهد کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، هفته گذشته در واکنش به تهدید ترامپ گفت: «گفتگوی ما با طرف آمریکایی ادامه دارد» و مسکو همچنان برای حل دیپلماتیک درگیری اوکراین آماده است.

در اواسط ماه مارس (اسفند)، رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی را داد که هم مسکو و هم کی‌یف از آن حمایت علنی کردند. روسیه اوکراین را به نقض آتش‌بس متهم کرده است، اما هدف خود را برای حفظ آتش‌بس جزئی به منظور ایجاد روابط با ایالات متحده تکرار کرده است.

منبع: راشاتودی


12177180
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ قصد دارد مهاجرانی را که پس از حکم اخراج آمریکا را ترک نمی‌کنند، روزانه تا ۹۹۸ دلار جریمه کند و در صورت عدم پرداخت، اموالشان را مصادره کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا در راستای سیاست‌های مداخله جویانه خود در امور داخلی ایران با ادعای نقض حقوق بشر تحریم‌هایی را علیه ایران گسترش داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واردات نفت خام چین در سایه افزایش خرید نفت از ایران به بالاترین سطح از آگوست ۲۰۲۳ رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از اعضای حماس فاش کرد که طی مذاکراتی که صورت گرفته است رژیم تروریستی اسرائیل خواستار آزادی ۹ اسیر صهیونیست و یک اسیر آمریکایی صهیونیستی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرده است که این رژیم درحال مذاکره برای آزادی یکباره ۱۰ اسیر صهیونیستی از غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتریش از مذاکرات ایران و آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای تهران استقبال و تمایل خود را برای میزبانی این مذاکرات ابراز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد که سخنان خصمانه وزیر دفاع آمریکا علیه پکن ذهیتی مانند جنگ سرد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش شورای آتلانتیک، رقابت قدرت‌های جهانی بر سر منابع و مسیرهای قطب شمال تهدید امنیت بین‌المللی به‌شمار می‌رود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند که رئیس ستاد ارتش این رژیم به مقامات رژیم تروریستی اسرائیل هشدار داده است که کمبود سرباز در ارتش جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری فاش کردند که نماینده آمریکا در مذاکرات با ایران، نتایج مذاکرات را به مقامات رژیم تروریستی اسرائیل اطلاع داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است