اقتصادی 17:42 - 27 شهریور 1402
سامانه ستاپ (سامانه تسهیلات آنلاین پارسیان) امروز با حضور مدیر عامل این بانک رونمایی شد.

رونمایی از سامانه تسهیلات آنلاین پارسیان

اخبار شرکت‌ها؛ سامانه ستاپ (سامانه تسهیلات آنلاین پارسیان) با هدف غیرحضوری کردن و کاهش مراجعه مشتریان به شعب جهت دریافت تسهیلات خرد در بانک پارسیان راه‌اندازی شده است و در حال حاضر تمرکز آن بر صدور کارت اعتباری است.

مشتریان در این سامانه می‌توانند مراحل پیشرفت کار را مشاهده و در صورت احراز شرایط، درخواست محصول کارت اعتباری را به صورت غیرحضوری ثبت و پیگیری نمایند. در این سامانه عملیات ثبت درخواست تسهیلات بارگذاری مدارک مورد نیاز و انجام استعلام‌های مربوطه به صورت کاملا غیرحضوری انجام می‌پذیرد. پس از تأیید نهایی درخواست، با یکبار مراجعه مشتری به شعبه انتخاب شده جهت احراز هویت و امضاء قراردادها، کارت اعتباری به مشتری ارائه می‌شود.

گروه مشتریان هدف استفاده کننده از این سامانه

مشتریان حقیقی که شرایط دریافت کارت اعتباری مطابق ضوابط بانک را داشته باشند.

مسیر ورود مشتریان به سامانه

ورود مشتریان از طریق مسیر زیر می‌باشد:

سامانه تسهیلات آنلاین پارسیان (ستاپ) - بانکداری الکترونیک و سامانه‌های جانبی - WWW.Parsian -bank.ir

ورود با شناسه و گذرواژه اینترنت بانک

ویژگی‌های سامانه ستاپ

1- اطلاع از شرایط عمومی تسهیلات، هزینه‌ها و کارمزدهای مرتبط و مدارک مورد نیاز

2- ثبت غیرحضوری درخواست کارت اعتباری

3- بارگذاری مدارک توسط مشتری

4- فراخوانی اطلاعات مشتری در فرم مربوطه و تکمیل سیستمی فرم‌ها

5- اخذ استعلام‌های خودکار و امکان مشاهده پاسخ استعلام‌ها توسط مشتری

6- حذف پرونده فیزیکی و بایگانی مستندات به صورت خودکار

7- امکان رهگیری وضعیت درخواست در هر لحظه برای مشتری

8- پیام‌رسانی به مشتری برای انجام اقدامات در هر مرحله

پایان پیام/


11994789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است