سیاسی 10:20 - 06 خرداد 1402

ابلاغ مشوق‌های فرزندآوری در ۹۰ محور

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز (شنبه) در همایش فرماندهان نیروهای مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: خداوند متعال را شاکریم که نعمت ولایت را به ما عنایت کرده است؛ چون با هوشمندی و ذکاوت، یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات خاموش امت اسلامی را تشخیص دادند و برای گذر از این بحران، راهبردهای دقیق و راهبردی اتخاذ کردند.

سردار سلامی در ادامه با اشاره به آسیب‌هایی که گروه تروریستی داعش به اسلام وارد کرد، گفت: حدود ۱۰ سال پیش اعلام کرده بودند که در سال ۲۰۵۰ میلادی هویت مسیحی اروپا تغییر خواهد یافت و اسلام هویت غالب اروپا خواهد بود؛ به نحوی که اسم «محمد» برای پسر و اسم‌های «فاطمه» و «نور» برای دختر در کشور انگلیس نام برتر و فراوان‌تر بود؛ اما متأسفانه وقتی گروه تروریستی داعش ایجاد شد، این برتری نام‌های محمد، فاطمه و نور از ردیف اول به ردیف ۱۱ سقوط کرد.

فرمانده کل سپاه، تک‌فرزندی را پدیده خاموش انقراض نسل دانست و افزود: خوشبختانه روند جمعیتی جهان به شکلی پیش می‌رود که جمعیت مسلمانان در جهان در رتبه دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه خود انسان اگرچه خلیفةالله است، اما باید درست هم تربیت شود، عنوان کرد: در رابطه با فرزندآوری و ازدواج، علاوه بر گفت‌وگوهای چهره به چهره، مشوق‌هایی را هم در این رابطه ارائه می‌دهیم؛ اما در رابطه با درمان ناباروری، مرکز درمان ناباروری را در بیمارستان نجمیه راه‌اندازی کردیم که خدمات خوبی را ارائه می‌دهد.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: علاوه بر این، معاونت نیروی انسانی سپاه هم دستورالعملی در ۵۰ بند به همراه مشوق‌های لازم در ۹۰ محور ابلاغ کرده است؛ البته تمام تلاش‌ها در صورتی نتیجه‌بخش خواهد بود که فرهنگ ازدواج و فرزندآوری در جامعه تغییر یابد؛ از سوی دیگر زمانی که تعداد فرزند در خانواده‌ها کاهش یابد، میزان مقاومت، ایثار و نشاط و شادابی در کشور نیز کاهش می‌یابد.


11900754
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست و این اتفاق از زمان پیروزی انقلاب به وقوع پیوسته است»، گفت: مشکل ایران و آمریکا خوی سلطه‌طلبی طرف مقابل است، اما می‌توانیم روابط را مدیریت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با صدور حکمی آقایان حسن حدادپور، حسین محمدنوازی، وحید یزدانیان را به عنوان اعضای شورای‌عالی فضایی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۲۳ هزار مرکز غیردولتی با این سازمان همکاری دارند و حدود ۹۰ درصد خدمات بهزیستی توسط مردم و بخش غیردولتی انجام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به اقدام بانک مرکزی در آغاز فرآیند «گزیر» (فیصله) بانک آینده، گفت: ناترازی بانک‌ها یکی از دلایل خلق تورم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید سایه‌ای از فرسودگی مزمن در مدیریت راهبردی برای افق پیش روی ایران آینده سنگینی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدبیگی با اشاره به روند کاهشی سقط جنین‌های عمدی، این موضوع را نتیجه افزایش سطح آگاهی، اجرای قوانین حمایت از خانواده و فعالیت گروه‌های جهادی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی در رده سنی امید ایران در رقابت‌های جهانی را به جوانان، مربیان و مدیران متعهد و متخصص کشتی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انحلال بانک آینده گفت: ورود بانک آینده به فرایند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: بی کیفرمانی ادامه‌داری که حامیان و توجیه‌کنندگان جنایات اسرائیل به این رژیم اعطا کرده‌اند، باید پایان یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت برقراری تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور، گفت: دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی با ارائه راه‌حل عملیاتی برای مشکلات و بحران‌های کشور، به دولت کمک کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است