تجلیل از شهدای دفاع مقدس در دشتی

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر شامگاه چهارشنبه در آیین یادواره شهدای پایگاه مقاومت بسیج دشتی و تجلیل از اولین و آخرین شهید ارتش استان بوشهر با اشاره به نقش مهم و ممتاز پایگاه ششم شکاری بوشهر در 8 سال دفاع مقدس اظهار داشت: پایگاه هوایی بوشهر همزمان با حملات رژیم بعث عراق به کشور ایران عملیاتهای خود را آغاز و شهدای بسیاری را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.
امیر سرتیپ دوم خلبان قربانی با بیان اینکه حسین آستروتین اولین شهید دفاع مقدس استان است افزود: پایگاه شکاری شهید یاسینی در دوران دفاع مقدس شهیدان بسیاری تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است که 62 نفر از آنها خلبان بودند.
فرمانده پایگاه شکاری شهید یاسینی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر از جمله حسین آستروتین و ابراهیم فولادی تصریح کرد: پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر از آمادگی بالایی در مقابله با هرگونه تجاوز به خاک میهن اسلامی برخوردار است.
وی اقتدار ایران اسلامی را مدیون شهدای گرانقدر دانست و گفت: توجه به خانوادههای شهدا یک وظیفه عمومی است و همه مسئولان باید در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشند.
امیر قربانی افزود: همه ما مدیون و مرهون خون شهدا هستیم و هرچه داریم به برکت خون شهدا و امام شهدا است.
در این آیین از خانواده شهدا تجلیل شد.
انتهای پیام/190/
12179401