اجتماعی 10:43 - 03 شهریور 1405
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد انتقال انبار نفت شهران، گفت: ما در این زمینه نامه‌نگاری کردیم، برای آنها جابجایی سخت است و می‌گویند باید انبار‌هایی سریعاً جایگزین شوند.

دولت مابه‌ازای صرفه‌جویی بنزین و گازوئیل را بدهد/ علت عدم جابجایی انبار نفت شهران

باشگاه خبرنگاران جوان -  مهدی چمران در حاشیه چهارصد و بیست و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز از خانواده مرحوم اکبر عبدی در صحن شورا تقدیر خواهد شد، اظهار کرد: از معاون رئیس جمهور و شهردار تهران برای ارائه گزارش در شورا دعوت شده است. آنچه مربوط به حمل و نقل عمومی است مورد بررسی قرار می‌گیرد تا ببینیم چگونه می‌توان میزان استفاده از سوخت فسیلی را کاهش داد و دولت در این زمینه چه حمایت‌هایی انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: بحث اصلی ما بنزین و اقداماتی که پیش‌بینی کردند، نیست و ارتباطی به ما ندارد و دولت تصمیم گیرنده است. ممکن است تنها برای اطلاع رسانی درخواست کنیم که توضیحاتی در این زمینه مطرح کنند. 

چمران در مورد انتقال انبار نفت شهران، یادآور شد: ما در این زمینه نامه‌نگاری کردیم، برای آنها جابجایی سخت است و می‌گویند باید انبار‌هایی سریعاً جایگزین شوند. به هرشکل ما معتقدیم آن فضا نمی‌تواند انبار نفت باشد، اما باید جایگزین آنها ساخته شود تا جابجایی صورت بگیرد. 

وی در رابطه با چالش شارژ خودرو‌های برقی، گفت: بنده این موضوع را در جلسه مطرح خواهم کرد. پیشنهاد بنده این است که اتوبوس‌های جدید هیبریدی باشند. این اتوبوس‌ها در حین حرکت شارژ می‌شوند و ناچار نخواهند بود که شب تا صبح در جایگاه خودرو را شارژ کنند. اصرار و تاکید ما به شهرداری این موضوع بوده و احتمالا به صورت کتبی نیز تولید و تامین اتوبوس هیبریدی را یادآوری خواهیم کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: بخش خصوصی باید نسبت به واردات تاکسی اقدام کند. تاکسی‌هایی که وارد شد برای کمک به تاکسیرانان بود. در این زمینه هم پیشنهاد ما تولید تاکسی‌های هیبریدی است. 

وی ادامه داد: دولت بابت بنزین و گازوئیل یارانه نمی‌دهد و باید جایگزین صرفه‌جویی بنزین و گازوئیل را بدهد تا ما بتوانیم اتوبوس و تاکسی جدید خریداری کنیم. وزیر اسبق نفت نیز در این زمینه وعده‌هایی داده بود که عملی نشد. 

 چمران در صحن شورا نیز گفت: اگر دشمن فکر حمله به ایران را هم بکند، ما در حمله پیش دستی خواهیم کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ترامپ حرف می‌زند، اما به شکلی دیگر عمل می‌کند، گفت: آغاز حمله مالی به ایران که اعلام شده، قطعاً و یقیناً به جایی نخواهد رسید. آمریکا کشور‌های دیگر را نیز تهدید کرده که تصوری ابلهانه است. آمریکا قلدری و قدرت دیروز را ندارد که بتواند مقابل چین و هند و دیگر کشور‌ها بایستد. آمریکا حتی نمی‌تواند کانادا را کنترل کند. دنیا این اختیار را به هیچ کشوری نداده که برای کشور‌های دیگر تعیین تکلیف کند.

چمران در ادامه و همزمان با ورود معاون رئیس جمهور به جلسه با اشاره به صف‌های طولانی شهروندان در جایگاه‌های سوخت، گفت: با این وجود موضوع امروز ما در مورد حمل و نقل عمومی شهر است که باید بدانیم چه راهکار‌هایی اتخاذ شود که سوخت پاک استفاده کنیم و به مشکل رفع کمبود بنزین نیز کمک کنیم.

وی افزود: این موضوع در دوره چهارم نیز مطرح شد و وزیر نفت وقت وعده‌هایی را مطرح کرد، اما عملیاتی نشد و اقدامات در این حوزه اثرگذار نبود. به هر شکل امیدواریم اقدامات امروز به نفع مردم باشد.


12302088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین‌واره بین‌المللی فرهنگی هنری «رحمة للعالمین» همزمان با میلاد حضرت پیامبر اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد انتقال انبار نفت شهران، گفت: ما در این زمینه نامه‌نگاری کردیم، برای آنها جابجایی سخت است و می‌گویند باید انبار‌هایی سریعاً جایگزین شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: با افتتاح پروژه‌های جدید و طرح‌هایی که در شهرستان‌های مختلف در حال بهره‌برداری است، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان تهران به حدود ۴۰۰ مگاوات می‌رسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در چهارصد و بیست و هفتمین جلسه شورا از مرحوم اکبر عبدی فقید و خانواده او تجلیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چشم‌های رنگی دو برادر دوقلو که سناریوی سرقت از سالمندان را اجرا می‌کردند، هویت آنها را برملا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا از کشف ۲ هزار و ۷۷۵ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در پنج ماهه امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در سال‌های گذشته سیاست‌هایی اتخاذ کردیم که نتیجه آن وضعیت فعلی امروز است. در حوزه مصرف سیاست‌هایی که اتخاذ شده جوابگو نبوده و کشور امروز با ناترازی روبه‌رو است. یکی از را...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در حوزه مصرف سیاست‌هایی که اتخاذ شده جوابگو نبوده و کشور امروز با ناترازی روبه‌رو است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا در پی انتشار اخباری درباره «فک و نگهداری پلاک خودروها» توضیحاتی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر تفاوت مأموریت‌های حوزه جوانان و امور بانوان، مخالفت خود را با ادغام این دو حوزه اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است