اجتماعی 20:17 - 01 مهر 1400

تلاش برای رفع موانع و مشکلات روستاهای تاریخی کشور

به گزارش خبرنگار مهر، سید عزت الله ضرغامی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از روستای هدف گردشگری تاریخی سرابکلان گفت: در کشور سایت‌های تاریخی متعددی وجود دارد که ساکنان بومی این سایت‌ها، مشکلات زیادی دارند که باید هیئت دولت درصدد رفع آن‌ها باشد.

وی گفت: آثار تاریخی باید با جذب توریست و گردشگر، محلی برای درآمدزایی و عمران مردم بومی باشد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: مردم خود میراث‌دار و پاسدار آثار تاریخی هستند، اما وجود مشکلات قانونی موجب می‌شود تا ساکنان سایت‌های تاریخی با موانعی همراه باشد.

ضرغامی با بیان اینکه آثار تاریخی در واقع شناسنامه و هویت سرزمین ما محسوب می‌شود، اظهار کرد: آثار تاریخی و طبیعی به عنوان میراث‌های گرانبها متعلق به همه‌نسل ها است و باید با مشارکت، همکاری مردم، دستگاه‌ها و تامین اعتبارات از آن حراست شود.

وی به ساکنان روستای سرابکلان قول داد، مشکلات این روستای تاریخی را در هیئت دولت مطرح تا راه‌حلی برای آن پیدا شود تا هم مشکلات ساکنان و هم بافت تاریخی روستا مرتفع شود.

بر اساس این گزارش ساکنان روستای تاریخی سرابکلان به علت بافت باستانی روستا اجازه ساخت و ساز نداشته و به علت دوری مسافت از اراضی کشاورزی، تمایلی برای جابجایی به سایت جدید را ندارند.

همچنین مردم روستاهای عرب رودبار نیز خواستار پیگیری تملک اراضی و پرداخت پول اراضی تملک شده از وزارت نیرو شدند.


11241527
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خانواده بیماران پروانه‌ای الگویی روشن از اینکه «خواستن‌ها» چگونه می‌توانند به «توانستن» تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ به بررسی عامل موثر در کاهش تصادفات و تخلفات راهنمایی و رانندگی در تهران پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل حقوقی قوه قضاییه اعلام کرد که قانونی جهت واریز یارانه به حساب کودک یا نوجوان تحت سرپرستی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که با همدستی دوست دوران دانشگاهش پدر ثروتمند خود را به قتل رسانده بود، با رأی قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده بازداشت شهروند ایرانی در ترکیه از پرونده‌های در دست پیگیری قوه قضاییه است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زن جوان که خودش قربانی تبلیغات اینستاگرامی شده بود، این بار با ترفند آموزش کسب و کار به بلاگر‌های معروف، سناریوی کلاهبرداری‌هایش را طراحی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است