سیاسی 01:30 - 25 تیر 1404
مصطفی نظری کارشناس مسائل فلسطین با اشاره به کمبود نیروی انسانی در ارتش صهیون ها نکاتی را بیان کرد.

آمار تلفات ارتش صهیون ها بسیار بیشتر از آمار ارائه شده است

باشگاه خبرنگاران جوان -  مصطفی نظری کارشناس مسائل فلسطین با اشاره به کمبود نیروی انسانی در ارتش صهیون ها بیان کرد: این یک نکته‌ی اصلی است که ما باید ابتدا در تحلیل‌ها و بررسی‌های خود به آن توجه قرار دهیم و آن این است که رژیم صهیونیستی یک دولت-پادگان است. یعنی تمام شئونات نظام سیاسی در دنیا و آنچه اکنون در آن رژیم وجود دارد، ماهیت نظامی و میلیتاریستی دارد. اینکه اولاً رژیم صهیونیستی ارتش قوی‌ای به لحاظ انسانی ندارد. تکیه‌ی آن بر نیروهای ذخیره است که این‌ها باید پس از اتمام سربازی، تا سن مثلاً پنجاه سالگی برای آقایان و سی‌وپنج سالگی برای خانم‌ها، ماهی یک‌بار بیایند و لباس نظامی بپوشند و در یگان‌هایی که سازماندهی شده‌اند، به خدمت سربازی بروند. دلیل آن این است که رژیم صهیونیستی ارتش منظم و ساختارمندی به لحاظ نیروی انسانی ندارد؛ یعنی با کمبود نیروی انسانی مواجه است و تکیه‌ی آن بر نیروهای ذخیره و احتیاط است.

وی ادامه داد: ببینید، در دکترین‌های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی، به دلیل کمبود نیروی انسانی و فقدان عمق استراتژیک، که در بحث‌های نظامی بسیار جدی است، این‌ها آمدند و گفتند که ما باید تکیه‌مان بر توان نیروی هوایی باشد. یعنی حملات هوایی، مهم‌ترین وجه نظامی رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهد. خب، این جنگ نابرابر  هست و اکنون ما می‌بینیم که تراز جنگ در دست نیروهای مقاومت فلسطینی است. از این سو، فرسایشی شدن این جنگ باعث شده است که این تاب‌آوری و تحمل این جنگ و این ساختار دولت-پادگانی رژیم صهیونیستی در جامعه‌ی چندپاره‌ی صهیونیستی به شدت کاهش پیدا کند. خب صهیونیست‌ها یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب این اراذلان مسلح اکنون هفتاد و چند سال است که این‌ها اشغالگری کرده‌اند و دارند برای تثبیت این اشغالگری می‌جنگند و اکنون با یک نیروی مقاومتی مواجه شده‌اند که از یک اراده‌ی پولادینی برخوردار است و دشمن صهیونیستی را به اینجا رسانده است که دیگر تجهیزات و تکنولوژی در این جنگ اثرگذار نخواهد بود و این‌ها هر روز در حال دادن تلفات هستند و مهم‌ترین وجه آن نیز تلفات انسانی است. خب، با این تفاسیر دیگر جامعه‌ی صهیونیستی که الگو و ماهیتش نظامی و نظامی‌گری است، دیگر توان این را ندارد که بیاید در جبهه‌ی نظامی از خودش هزینه بدهد.

نظری افزود: کانال دوازده رژیم صهیونیستی اخیراً گزارشی داد که در آن گزارش گفته بود به دلیل کمبود نیروی نظامی و مشخصاً اعلام کرده بود نیروهای ذخیره و احتیاط، نیروهای کماندویی و ویژه‌ی خود را به غزه می‌فرستد تا به عنوان پیاده‌نظام در آنجا بجنگند. ببینید، بی‌سابقه بوده است.  این نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی و مخصوصاً ارتش پوشالی‌اش با یک بحران جدی به لحاظ نیروی انسانی مواجه است که این هم قابل ترمیم نیست. یقیناً می‌گویم که این آمار تلفات بسیار بیشتر از این‌هاست. به دلیل آن سیاستی که خود ارتش دارد و آن سیاست سانسور خبری که خود رژیم در سطوح بالا دارد. خب، این همه، این حجم از تلفات انسانی برای جامعه‌ای که دچار بحران هویتی و به یک معنا اجاره‌ای است، تأثیراتش بسیار بیشتر است.

این کارشناس فلسطین افزود: این‌ها آمدند دکترین زمین سوخته را در غزه اجرا کردند و  حملات بسیار پرشدت هوایی در آنجا انجام دادند اما ماحصل آن را چه می‌بینیم؟ نیروهای مقاومتی را می‌بینیم که هر روز اراده‌شان قوی‌تر می‌شود. من فیلمی را دیدم که مثلاً برادری از رزمندگان حماس آمد ابتدا یک تانک را زد، بعد رفت یک بمبی را در یک بولدوزر انداخت و بولدوزر منفجر شد و پهپاد اسرائیلی‌ها هم از بالا داشت دقیقاً می‌دید. من فکر می‌کنم دیگر مبهوت شده بود، یعنی از این نوع جنگیدن شوکه شده بود که یک مبارز فلسطینی از گردان قسام  این‌طور دارد می‌جنگد؛ از نقطه‌ی صفر، با فاصله‌ی بسیار کم می‌آید تانک‌شان را می‌زند، دربرابر این اراده اینها حرفی برای گفتن ندارند.


12207609
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه بر عزم ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌ها در ترتیبات چندجانبه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در مراسم ختم همسر و دو فرزند آقای سقاب اصفهانی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو، در خصوص دیدگاه ایران راجع به اهمیت دیپلماسی و همکاری میان دولت‌ها برای حل و فصل مسائل بین‌المللی صحبت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای برگزاری انتخابات الکترونیک در سرعت، دقت و صحت، انتخابات تناسبی را گامی بزرگ و تحولی برشمرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دانشگاه دولتی باکو، از نسخه آذری کتاب «قدرت مذاکره» با حضور وزیر امور خارجه و رئیس دانشگاه دولتی باکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی دیپلماتیک راهی باکو شده است، با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه نیاز کشور به انرژی پاک ضروری است، گفت: جهان از اینکه ایران به سمت توسعه فناوری‌های هسته‌ای پیشرفته گام بردارد، نگران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است