ورزشی 10:15 - 29 اردیبهشت 1393
تیم های منتخب کشتی آزاد و فرنگی جوانان ایران در رقابت های بین المللی کشتی جام قهرمانان ترکیه صاحب 9 مدال طلا، نقره و برنز شدند.

درخشش کشتی‌گیران جوان ایران در ترکیه

به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در روز دوم این رقابت ها که در شهر ازمیز ترکیه برگزار شد، در کشتی آزاد ایمان صادقی در وزن 60 کیلوگرم و رضا مظفری در وزن 74 کیلوگرم با شکست تمامی رقبای خود قهرمان شدند. در وزن 120 کیلوگرم نیز امین طاهری در دور نخست مقابل حریف ترکیه ای با ناداوری شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.



در روز نخست این رقابت ها نیز صابر خانجانی در وزن 55 کیلوگرم صاحب مدال نقره شد. تیم آزاد با چهار کشتی گیر در این رقابت ها شرکت کرده بود.



در کشتی فرنگی نیز در روز دوم در وزن 60 کیلوگرم علی ارسلان با دو پیروزی مقابل کشتی گیران ترکیه و برتری مقابل حریف آذربایجانی راهی دیدار فینال شد. ارسلان در دیدار پایانی با نتیجه 8 بر 3 مغلوب حریف روس شد و به مدال نقره بسنده کرد.



در وزن 74 کیلوگرم فرشاد بلفکه در سه دور حریفان ترکیه ای را مغلوب کرد، اما در مرحله نیمه نهایی مغلوب کشتی گیر دیگری از کشور میزبان شد. بلفکه در دیدار رده بندی با نتیجه 8 بر یک کشتی گیر قزاق را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.



در وزن 84 کیلوگرم علی شریفی پس از پیروزی مقابل حریف ترکیه ای در دور بعد مقابل حریف روس مغلوب شد. شریفی در دیدار رده بندی کشتی گیر نروژی را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.



در وزن 120 کیلوگرم نیز بابک رزمپوش پس از استراحت در دور نخست در دورهای دوم و سوم کشتی‌گیرانی از ترکیه و آذربایجان را شکست داد و راهی دیدار فینال شد. نماینده ایران در دیدار پایانی مغلوب حریف روس شد و به مدال نقره رسید.



در همین وزن آرمان نظری در دو دور کشتی‌گیران ترکیه ای را مغلوب کرد، اما در مرحله نیمه نهایی مقابل حریف روسیه ای خود شکست خورد. نظری در دیدار رده بندی نیز مقابل حریف ترکیه ای مغلوب شد و به مقام پنجم رسید.



در مجموع تیم منتخب کشتی فرنگی جوانان ایران که روز شنبه توسط رضا خدری در وزن 50 کیلوگرم و بهروز ملکی در وزن 55 کیلوگرم به ترتیب صاحب یک مدال طلا و یک مدال برنز شده بود، با کسب یک طلا، دو نقره و سه برنز پس از تیم های روسیه (69 امتیاز) و ترکیه(65 امتیاز) با 64 امتیاز سوم شد.








3776215
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو در حالی به مصاف هم می‌روند که دو بازیکن از هر دو تیم عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: اعزام هیچ رشته‌ای به این بازی‌ها قطعی نیست و باید بررسی‌های کارشناسی صورت پذیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش، فدراسیون سوارکاری و شمشیربازی برای حضور در بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ نشست‌های جداگانه برگزار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران فصل عجیبی را در حالی به پایان می‌رسد که احتمال تغییرات مدیریتی در این باشگاه وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با مشخص شدن رقبا، ملی‌پوشان ایران از فردا ۱۸ اردیبهشت در مسابقات آب‌های آرام قهرمانی آسیا به آب می‌زنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: موضوع فقط این نیست که قهرمان شده‌ایم، مهم این است که چگونه قهرمان شده‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران به مدیرعامل تراکتور تبریز اعلام کرد که آمادگی دارد مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر به این باشگاه را در پایان بازی با نساجی برگزار کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس آخرین تمرین پیش از سفر به خرم آباد و دیدار برابر خیبر را امروز در ورزشگاه آزادی برگزار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار فردا مقابل چادرملو چند بازیکن خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی اسامی ۱۲ آلیش‌کار دعوت شده به اردوی تیم ملی کشتی زنان را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است