اجتماعی 18:02 - 22 تیر 1404
شهردار منطقه۹ از تداوم خدمات بی‌وقفه در حوزه جمع‌آوری پسماند و پاکسازی مخازن برای حفظ بهداشت محیط، به‌ویژه در ایام گرم سال خبر داد.

جمع آوری روزانه ۱۱۰ تن زباله در منطقه۹

یاشگاه خبرنگاران جوان - سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ تهران با تأکید بر اهمیت نظافت شهری گفت: با تلاش ۱۲۰نیروی کارگری و بهره‌گیری از ماشین‌آلاتی شامل؛ جاروب بزرگراهی، خودروی مکانیزه حمل پسماند، مخزن‌شوی، واترجت، خاور روباز، تانکر آب، جدول و گاردریل‌شوی و مینی‌پک، روزانه ۱۱۰ تن زباله‌تر از سطح منطقه جمع‌آوری می‌شود.

وی در ادامه افزود: مساحت قابل رفت‌وروب منطقه۹ بالغ بر ۲میلیون و ۳۱۲هزار مترمربع است که با برنامه‌ریزی دقیق، این محدوده به‌صورت مستمر پاکسازی می‌شود.

شهردار منطقه۹ همچنین عنوان کرد: در این منطقه، یک هزار و ۸۱ مخزن زباله‌تر وجود دارد که شامل ۳۸۴مخزن در ناحیه یک، ۶۲۹ مخزن در ناحیه دو و ۱۰۴ مخزن در شهرک‌ها است. ضمن آنکه متوسط تناژ زباله‌تر جمع‌آوری‌شده در ماه به ۳هزار و ۲۰۰تن می‌رسد که این آمار بواسطه فعالیت موکب‌ها در ماه محرم افزایش یافته که در مجموع نشان‌دهنده حجم بالای فعالیت‌های خدماتی در این قسمت از پایتخت است.

وی با اشاره به اهمیت تخلیه به‌موقع مخازن پسماند و پاکسازی آنها، اظهار داشت: این اقدامات نه تنها به بهبود وضعیت بهداشتی منطقه کمک می‌کند، بلکه رضایت‌مندی شهروندان را نیز در پی دارد.

مرتضوی با ارائه توضیحات بیشتر بیان کرد: طول انهار منطقه۹ بالغ بر ۳۲هزار متر بوده که به همت عوامل خدمات شهری به صورت منظم نظافت و لایروبی می‌شود.

شهردار منطقه۹ تصریح کرد: در فصل گرما، توجه ویژه‌ای به نظافت مخازن و معابر عمومی و انهار صورت می‌گیرد تا از ایجاد بوی نامطبوع و مشکلات زیست‌محیطی جلوگیری شود. ضمن آنکه استفاده از تجهیزاتی مانند مخزن شوی و واترجت، کیفیت خدمات ارائه شده را افزایش داده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدماتی، از شهروندان خواست تا با رعایت زمان‌بندی قرارگیری زباله‌ها در مخازن پسماند، در حفظ پاکیزگی شهر مشارکت کنند.

این مدیر شهری در منطقه۹ در خاتمه تاکید کرد: این اقدامات در راستای تحقق اهداف مدیریت شهری برای ارتقاء کیفیت زندگی در منطقه۹ انجام می‌شود.


12206851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرداری تهران از اصلاح ۴۷ نقطه پرترافیک و کاهش ۲۶۰ کیلومتر مسیر سفر روزانه خبر داد و از افتتاح چند پروژه مهم در ماه‌های آینده سخن گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی صداقتی، سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، از تکمیل ۴۸ تقاطع ناقص و کاهش ۷۳۰ کیلومتر مسیر پرترافیک در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا از شناسایی و دستگیری اعضای باند حرفه‌ای کلاهبردار با ترفند اعطای تسهیلات بانکی از ۲۷۰ شهروند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۶ تن چای قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را ۹ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۶ تن چای قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را ۹ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم محلول شیشه، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجتمع قضائی کهریزک و مدیرعامل سازمان پسماند از آرادکوه و شهرک بازیافت بازدید و در نشستی تخصصی درباره معضلات پسماند و زباله‌گردی شرکت کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، دستور بررسی دقیق صورت مزد و حقوق کارکنان شاغل بخش پیمانکاری به واحد‌های اجرایی سازمان را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات فاتب از دستگیری فردی که در فضای مجازی با سلاح گرم و سرد اقدام به تهدید شهروندان می‌کرد، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل مهندس شبکه فرودگاه امام که با کلت‌کمری مرتکب قتل شده بود در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و به قصاص محکوک شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است