اقتصادی 14:00 - 16 مرداد 1399
با راه اندازی بورس املاک
خبرگزاری ایسنا

مسکن ارزان می شود؟

رییس اتاق تعاون ایران می گوید با راه اندازی بورس مسکن بسیاری از سرمایه ها جذب و صنایع مرتبط با بخش مسکن رونق خواهد گرفت.

مسکن ارزان می شود؟

بهمن عبدالهی در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا بورس املاک موجب افزایش قیمت مسکن نمی شود؟ گفت: ما در شورای عالی بورس به دلالان اجازه هرگونه سوء استفاده و افزایش قیمت را نخواهیم داد و معتقدیم که با راه اندازی بورس املاک و مستغلات، ساخت و سازها و تولید مسکن در کشور گسترش می یابد و صنایع مرتبط با بخش مسکن رونق می گیرد و همین مساله کاهش قیمت مسکن در کشور را به دنبال خواهد داشت.

وی تصریح کرد:انتظار داریم تا چهار ماه آینده بورس مسکن راه اندازی شود که ۳۵ درصد سهام آن توسط بخشهای تعاونی و خصوصی با مشارکت اتاق تعاون و اتاق بازرگانی، ۳۵ درصد توسط نهادهای غیردولتی عمومی و ۳۰ درصد در قالب پذیره نویسی به مردم واگذار شود.

رئیس اتاق تعاون در ادامه از آزادسازی مرحله دوم سهام عدالت در عید غدیر خبر داد و گفت: پس از آنکه ۳۰ درصد سهام عدالت در مرحله اول آزادسازی شد، ۳۰ درصد دوم سهام عدالت از روز شنبه و در عید غدیر آزاد می شود و با پیش بینی های صورت گرفته مقرر شده ۴۰ درصد مابقی تا پایان سال آزادسازی شود که یک نوبت آن در ایام دهه مبارک فجر خواهد بود.

عضو شورای عالی بورس در پاسخ به این پرسش که آیا امکان حضور مردم در برگزاری مجامع وجود دارد یا نه؟ گفت: حضور ۲۸ میلیون نفر در مجامع شرکت های سرمایه گذاری برای اعمال رأی کار ساده ای نخواهد بود؛ لذا با توجه به آنکه مجامع شرکت های سرمایه گذاری، تعاونی های سهام عدالت هستند، تاکید ما این است که این تعاونی ها مجامع را برگزار کنند.

وی پیش بینی کرد با توجه به افزایش قابل توجه قیمت ها و رشد بورس، دارندگان سهام عدالت از سود و مزایای آن به نحو مطلوبی بهره مند شوند.

انتهای پیام


10655550
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ۴دی ماه همزمان با استقرار جایگاه‌های سیار سوخت امکان دریافت بنزین سوپر با قیمت ۸۰هزار تومانی برای رانندگان فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: قیمت اجاره در مناطق جنوبی تهران ۴۴ درصد افزایش یافته این درحالیست که در مناطق شمال تهران این رشد قیمتی کمتر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مداخله بانک مرکزی از طریق تالار دوم و راه‌اندازی صندوق‌های ارزی و انتشار اوارق مرابحه ارزی را از جمله راهکار‌های مصوبه ۱۷ بندی دولت عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: اوراق سلف موازی استاندارد شمش طلا با تحویل گواهی سپرده در هفته جاری منتشر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل بازنشستگی رئیس سازمان بورس با اذن رهبری حل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه بارش باران و برف در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت:با توجه به کم بارشی، تامین آب در فصل گرما با مشکلاتی روبروست که مدیریت آب برای کاهش هدررفت کماکان باید استمرار یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور از جمله تهران_ چالوس سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از استقرار کامل سامانه‌های هوشمند اندازه‌گیری در نقاط تبادلی این مجتمع خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است