بین‌الملل 20:52 - 01 آبان 1400

تداوم حملات هوایی جنگنده های سعودی به مناطق مختلف یمن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، حملات هوایی جنگنده های ائتلاف تحت سرکردگی سعودی به مناط مختلف یمن ادامه دارد.

جنگنده های سعودی در پنج نوبت مناطق الاقشع، اللبنات و المرازیق در استان الجوف را بمباران کردند.

همچنین جنگنده های سعودی منطقه مرخه در استان شبوه را سه بار هدف قرار دادند.

المسیره گزارش داد که جنگنده های سعودی در سه نوبت منطقه صرواح در استان مارب را بمباران کردند. همچنین منطقه الجوبه در استان مارب هم ۱۶ بار از سوی جنگنده های سعودی هدف قرار گرفت.

حملات هوایی به مأرب در شرایطی است که پیشروی های نیروهای یمن ادامه دارد و در واقع هدف از این بمباران ممانعت از پیشروی ارتش و کمیته های مردمی یمن است.

علاوه بر آن متجاوزان و مزدوران وابسته به آنها ۲۱۲ بار آتش بس را در الحدیده در غرب یمن نقض کردند. این موارد شامل پروازهای جاسوسی و حملات توپخانه ای و با دیگر آتشبارها بوده است.


11285425
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که انتقادات سند استراتژی کاخ سفید از سیاست‌های اتحادیه اروپا درست نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از اعضای حماس تاکید کرد که این جنبش برای آغاز مرحله دوم آتش‌بس خواستار جلوگیری از نقض مرحله اول آن توسط اسرائیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام صهیونیستی گفت که اسرائیل روز چهارشنبه گذرگاه اردن را به روی کامیون‌های کمک‌رسانی غزه بازگشایی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مصاحبه‌ای اوکراین را «غیردموکراتیک» خواند و دلیل آن را عدم برگزاری انتخابات در این کشور از زمان آغاز جنگ با روسیه اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین با انتقاد شدید از مرتس، می‌گوید پوتین اتحاد جماهیر شوروی را احیا نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته مسدودسازی اموال تروریست‌ها در عراق تاکید کرد که پس از اشتباه پیشین نام انصار الله و حزب الله را از فهرست مسدودسازی اموال تروریست‌ها حذف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند هواپیمای ترابری نظامی آنتونوف-۲۲ نیروی هوایی روسیه روز سه‌شنبه در منطقه ایوانوو در شمال شرقی مسکو سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا هشدار داد که سیاست‌های ترامپ، با کاهش همکاری با متحدان و تشویق روند‌های جدایی‌طلبانه، موقعیت سنتی آمریکا را تهدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از تحویل آخرین جسد از شمال غزه، شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد پرونده‌ی اسرای اسرائیلی را بسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایمیل‌های افشاشده نشان می‌دهد ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، روابط نزدیکی با جفری اپستین داشته است**

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است