ورزشی 18:18 - 15 شهریور 1405
تیم ملی فوتبال جوانان ایران با برتری مقابل حریف میزبان به جام ملت‌های ۲۰۲۷ صعود کرد‌.

ایران به جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا صعود کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - ایران با کامبک مقابل میزبان به چین رسیدبه گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال جوانان ایران از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (یکشنبه) در آخرین دیدار خود در گروه C مرحله انتخابی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا را در ورزشگاه ویت‌تری مقابل ویتنام برگزار کرد.

جوانان ایران که در نخستین دیدار خود در این مرحله، فلسطین را با نتیجه ۲ بر یک شکست داده و در بازی دوم با همین نتیجه مغلوب کره شمالی شدند. با پیروزی ۳ بر یک در دیدار امروز ۶ امتیازی شده و در نهایت به عنوان یکی از تیم‌های برتر دوم به جام ملت‌های زیر ۲۰ سال رسیدند.

نیمه نخست این دیدار با وجود خلق چند موقعیت مناسب از سوی ملی‌پوشان جوان ایران، با گل دقیقه ۴۰ انگوین، یک بر صفر به سود میزبان به پایان رسید.

ایران در نیمه دوم نمایش متفاوتی داشت و با ارائه بازی برتر، در نهایت موفق شد نتیجه را جبران کرده و به دومین پیروزی خود در مرحله انتخابی دست پیدا کند.

در دقیقه ۵۰ روی پرتاب اوت بلند امیرمحمد کریمی و اثرگذاری عرفان خدادادیان با ضربه سر، محمدمهدی جان‌نیا توپ را در اختیار آرین معالی قرار داد تا این بازیکن با ضربه‌ای دقیق از مقابل دروازه، گل تساوی ایران را به ثمر برساند.

در دقیقه ۶۱ هم درپی خطای دروازه‌بان ویتنام روی مهدی چشم‌براه، داور به سود ایران اعلام پنالتی کرد. ماهان بهشتی پشت توپ ایستاد و با ضربه‌ای دقیق به گوشه سمت راست دروازه، گل دوم ایران را به ثمر رساند.

در دقیقه ۳+۹۰ هم ابوالفضل زاده‌عطار پس از پنالتی گرفتن از بازیکن حریف، خودش پشت توپ ایستاد و برخلاف جهت حرکت دروازه‌بان ویتنام، با فرستادن توپ به سمت راست دروازه ایران را به گل سوم رساند.

امیرمهدی مقصودی، محمدامین حسینی، ابوالفضل کاظمی، امیرمحمد کریمی، محمد اکبری (۴۶ـ ماهان علیپور)، محمدمهدی جان‌نیا، آرین معالی، مهدی چشم‌براه(۸۸_ پویا اسمی)، بنیامین علیپور (۴۶_ جعفر اسدی)، ماهان بهشتی (۶۸ ـ امیرمهدی یحیایی) و عرفان خدادادیان(۸۰_ ابوالفضل زاده عطار) برای تیم کشورمان به زمین رفتند.

هاریش کوندو از هند با کمک اجلال هالدر هندی و سعد سعود از عربستان قضاوت این بازی را برعهده داشتند.


12304587
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و آلومینیوم امروز یکشنبه به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از بررسی فوری تخلفات دیدار تراکتور و کل گهر خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فیفا مجددا برای ریاست این نهاد نامزد خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال اورتون و منچستریونایتد در هفته سوم لیگ برتر انگلیس با تساوی به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال جوانان ایران با برتری مقابل حریف میزبان به جام ملت‌های ۲۰۲۷ صعود کرد‌.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با بازگشت احمدی به تمرینات گروهی، معادلات خط میانی استقلال تغییر می‌کند و سهراب بختیاری‌زاده باید درباره ترکیب اصلی آبی‌پوشان تصمیمی بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در حالی فصل جدید را دنبال می‌کند که برخی ستاره‌های این تیم هنوز در ترکیب اصلی حضور نیافته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اخراج صالح حردانی از تیم فوتبال استقلال، امیرمحمد رزاقی نیا به عنوان کاپیتان دوم آبی‌ها شناخته می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امید عالیشاه قصد دارد به دلیل فحاشی‌های صورت‌گرفته در حاشیه دیدار تراکتور و گل‌گهر، از خداداد عزیزی و باشگاه تراکتور شکایت کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فحاشی جنجالی خداداد عزیزی به امید عالیشاه، یک سؤال بزرگ را دوباره مطرح کرد؛ افتخارات گذشته تا کجا می‌تواند رفتار امروز را توجیه کند؟

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است