سیاسی 08:34 - 21 مرداد 1401

میرحسین موسوی در بین مردم جایگاهی ندارد/ او باید محاکمه شود

اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به توهین میرحسین موسوی به مدافعان حرم، اظهار داشت: موسوی فردی است که همواره به صورت غیرمنطقی سخن می‌گوید، موید این مسئله آن است که در سال ۸۸ بنده و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طرف کمیسیون امنیت ملی با وی صحبت کردیم و از او پرسیدیم چه ادله‌ای دارد که می‌گوید در انتخابات ۸۸ تقلب شده که او هیچ پاسخ روشنی نداشت.

وی متذکر شد: میرحسین موسوی در آن دیدار به ما گفت شورای نگهبان و وزارت کشور را قبول ندارم و ما به وی گفتیم که همین شورای نگهبان و وزارت کشور بودند که تو را به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأیید کردند و چگونه این نهادها را قبول نداری؟ در نهایت موسوی هیچ پاسخی نداشت که به ما ارائه دهد و گفت حتی اگر ۱۳ میلیون نفری که به بنده رأی دادند بگویند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ تقلب نشده است، باز هم می‌گویم تقلب شده است. این مسئله نشان می‌دهد که موسوی نگاه غیرمنطقی به مسائل دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اظهارات میرحسین موسوی درباره مدافعان حرم کاملاً غیرمنطقی و بدون پشتوانه است، تصریح کرد: بر هیچ کسی پوشیده نیست که داعشی ها جنایت‌های بی‌شماری را با حمایت آمریکایی‌ها انجام دادند و این مسئله کاملاً ثابت شد به گونه‌ای که هیلاری کلینتون اذعان کرد ما خودمان داعش را ایجاد کردیم و عجیب است موسوی در حمایت از داعش مباحثی را مطرح کرده است.

کوثری بیان کرد: اگر شهید همدانی، حاج قاسم سلیمانی و دیگر مدافعان حرم نبودند، مشخص نبود چه بلایی بر سر کشورهای مسلمان منطقه می‌آمد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: منشأ این اظهارات، اطلاعات و تحلیل‌های غلطی است که به امثال موسوی می‌دهند. البته خود میرحسین موسوی هم مقصر است و هدفش از طرح این مباحث آن است که بگوید جامعه ما ناامن است. جمهوری اسلامی ایران از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: موسوی در بین اکثریت مردم هیچ جایگاهی ندارد و اگر بخواهد چنین مواضعی را تکرار کند، باید دادگاهی شود و لازم است قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی نسبت به این موضوع حساسیت نشان دهند و به آن ورود کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان نباید در برابر این اظهارات موسوی سکوت کنند، گفت: افرادی که منطقی هستند، سکوت نخواهند کرد اما افرادی هم هستند که فقط می‌خواهند به گونه‌ای رفتار کنند که برای بیگانگان خوشایند باشد و بر این اساس شاید نه تنها علیه موسوی موضع‌گیری نکنند، بلکه از او هم حمایت کنند.

کوثری اظهار داشت: ملت ایران هوشیارتر از آن هستند که بخواهند فریب این حرف‌ها را بخورند. میرحسین موسوی هر از چندگاهی چنین حرف‌هایی را مطرح می‌کند تا دشمنان جمهوری اسلامی ایران و انقلاب را خوشحال کند. کسانی که تا امروز او را نمی‌شناختند، باید امروز چشم خود را باز کنند و ببینند که موسوی علیه انقلاب اسلامی و برای خوشحالی مستکبران چه حرف‌هایی می‌زند.


11651578
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص ادغام یا انحلال ۵۵ نهاد شورایی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین لبنان گفت: عراقچی به همتای لبنانی خود الفبای دیپلماسی را می‌آموزد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه سفر سه روزه به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان دستاورد‌های خوبی به همراه داشت، گفت: این سفر‌ها موجب توسعه همکاری‌ها و تقویت روابط صمیمی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از انجام سفر رسمی به قزاقستان و ترکمنستان دقایقی قبل به تهران بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری‌های سفارت کشورمان در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان، برای ادامه محکومیت خود به کشور بازگشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای مرکزی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، با اکثریت عارف فرج کمیجانی را به مدت ۳ سال به عنوان دبیرکل این تشکل سیاسی انتخاب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از سفر به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان و حضور و سخنرانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد، عصر امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴، عازم کشورمان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیوند میان تجار، دانشگاه‌ها و صنایع ایران و عراق گفت: سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه ارتباطات مرزی از اولویت‌های ماست. به استانداران استان‌های مرزی اختیار ویژه داده‌ایم تا از ظرفیت‌های گسترده موجود برای افزایش تبادل...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است