استانی 14:21 - 09 آذر 1401

ظرفیت خیرین برای ساخت مدارس در ایلام به خوبی بکار گرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا روز سه شنبه در دیدار با رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان افزود: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و ما نیز وظیفه داریم با اختصاص اعتبارات و کمک خیرین بهترین فضا را برای تحصیل آنان مهیا کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در استان مورد توجه قرار گرفته است و موضوع ساخت فضاهای آموزشی از جمله موضوعات مهم نشست شورای آموزش و پرورش استان است، افزود: با همگرایی و کمک همه خیرین. سالانه شاهد برچیده شدن بسیاری از مدارس کانکسی در کشور و استان هستیم.

رحمان نیاکان رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های استاندار به دلیل توجه به حوزه آموزش و پرورش و اختصاص اعتبار برای ساخت فضاهای آموزشی در استان، گفت: برای فضای آموزشی که نیاز است در استان ساخته شود از ظرفیت بالای خیرین استان و کشور استفاده خواهیم کرد.


11752177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» زمین لرزه‌ای با شدت پنج ریشتر در ساعت ۵ و ۱۰ دقیقه و ۳۲ ثانیه روز پنجشنبه «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از یادگاران دوران دفاع مقدس استان‌های تهران و البرز به همراه خانواده‌هایشان راهی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است