وبگردی 07:15 - 26 فروردین 1404
اهالی محله دهقان و خیابان پیروزی درشرق تهران به تقاطع خیابان‌های محصل و ریحانی، چهارراه «پدر و پسر» می‌گویند.

عجیب‌ترین چهارراه تهران!

باشگاه خبرنگاران جوان - سایت فرارو در گزارشی درباره یکی از چهارراه‌های تهران که به نام چهارراه «پدر و پسر» شهرت دارد نوشت:

اسم این چهارراه به‌صورت رسمی روی هیچ تابلویی نوشته نشده، اما بیش از ۴۰‌سال، میان اهالی به این نام شهرت دارد. قصه آن به راه‌اندازی نخستین مغازه الکتریکی در یک ضلع چهارراه برمی‌گردد که توسط پدر و پسری اداره می‌شد.

ماجرا این است که ۶‌دهه پیش وقتی که هنوز ساخت‌وساز‌ها در محله دهقان آغاز نشده بود و تا چشم کار می‌کرد زمین بایر دیده می‌شد، ۲معبر خاکی به هم رسیدند و نخستین چهارراه محله شکل گرفت. نخستین دکانی که سر این چهارراه باز شد، یک مغازه الکتریکی بود که نخستین قطعه از ۴‌قطعه لازم برای تکمیل داستان چهارراه پدر و پسر را مهیا کرد.

محمدتقی وهابی شبستری، صاحب مغازه لوازم خانگی‌فروشی ضلع شمال‌شرقی چهارراه، همان جوان ۶۰‌سال پیش است که با بازکردن یک مغازه الکتریکی سهم مهمی در روشنایی خانه‌های محله داشت و کمی بعدتر پسرش هم برای کمک به مغازه او می‌آمد. بعد‌ها در ۳‌ضلع دیگر چهارراه هم مغازه‌های دیگری باز شد که مالک همه آنها پدر و پسر بودند. اهالی محله هم اسم این چهارراه را پدر و پسر گذاشتند.


12178217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مغز انسان تنها یک کانال توجه دارد و انجام همزمان چند کار باعث کاهش توان شناختی، خستگی ذهنی و حتی افزایش خطر ابتلا به افسردگی می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در آغاز سوره مؤمنون از مهارتی حرف زده می‌شود که آرامش را از بیرون نمی‌گیرد، از درون می‌سازد؛ همان حضور و تمرکزی که اگر در زندگی‌مان جاری بود، این‌همه آشفتگی، اضطراب و گرفتاری مجال ریشه گرفتن پیدا نمی‌کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص زنان و زایمان گفت: سقط‌های غیرقانونی می‌توانند به پارگی رحم، عفونت‌های شدید و حتی مرگ مادر منجر شوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یونسکو با انتشار هشدار تازه‌ای اعلام کرد که استفاده کنترل‌نشده از هوش مصنوعی در مدارس می‌تواند به‌جای کاهش نابرابری، شکاف آموزشی را بیشتر کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» روایت مادر یکی از شهدای دفاع مقدس درباره پسرش را می‌شنوید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بی‌تردید، نام و یاد حضرت‌ام‌البنین با عطر وفاداری، شجاعت و محبت به اهل‌بیت پیوند خورده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه برگزاری دربی ۱۰۶ در اراک، نگاهی به تاریخچه پرشور این رقابت نشان می‌دهد که برخی دیدار‌ها برای همیشه در حافظه فوتبالی ایران ماندگار شده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ام‌البنین، مادر صبور چهار شهید، الگویی از عشق و ولایت است و وقتی فرزندانش در راه امام حسین (ع) به شهادت رسیدند، تنها حال امام را پرسید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» دو دختر دهه هشتادی یکی جانباز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با اسرائیل و دیگری با مدال نقره بازی‌های کشور‌های اسلامی مهمان بیت رهبری بودند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از تفریحات سلطنتی و البته متحجرانه خانواده پهلوی، شکار بی‌رویه و ظالمانه حیوانات بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است