بین‌الملل 15:20 - 01 آذر 1404
رئیس جمهور سابق برزیل توسط پلیس بازداشت شد.

پلیس برزیل بولسونارو را بازداشت کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - وکیل ژائیر بولسونارو، رئیس جمهور سابق برزیل به رویترز گفت که او روز شنبه به بازداشتگاه پلیس فدرال منتقل شد و به ماه‌ها حبس خانگی‌اش پایان داد زیرا او به حکم دادگاه عالی به دلیل حمله به دموکراسی برزیل اعتراض کرده بود.

سلسو ویلاردی، وکیل بولسونارو دلیل بازداشت را اعلام نکرد. فردی آشنا با این موضوع گفت که این یک اقدام پیشگیرانه مربوط به شرایط حبس خانگی او بوده است.

این رهبر سابق راست‌گرا در ماه سپتامبر به جرم توطئه برای کودتا برای ماندن در قدرت پس از شکست در انتخابات ۲۰۲۲ به لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور چپ‌گرا به ۲۷ سال و سه ماه زندان محکوم شد.

بولسونارو به عنوان رهبر و ذینفع اصلی طرحی برای جلوگیری از روی کار آمدن لولا در سال ۲۰۲۳ شناخته شد. با این حال، دادگاه‌ها هنوز حکم بازداشت نهایی را در این پرونده صادر نکرده‌اند، زیرا بولسونارو روند تجدیدنظر را طی نکرده است.

بیش از ۱۰۰ روز است که بولسونارو به دلیل نقض اقدامات احتیاطی در یک پرونده جداگانه به دلیل ادعای درخواست مداخله ایالات متحده برای متوقف کردن پرونده جنایی علیه خود، تحت بازداشت خانگی شدید قرار دارد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده که در زمان ریاست جمهوری هر دو با بولسونارو دوست بود، این پرونده را "شکار جادوگر" نامیده است. او تحریم‌هایی را علیه مورائس، قاضی ناظر بر آن و تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات چندین کالای برزیلی به ایالات متحده اعمال کرد که از این ماه شروع به لغو آنها کرد.

در مدت حبس خانگی، بولسونارو از استفاده از رسانه‌های اجتماعی منع شد، اما متحدان سیاسی‌اش به ملاقات او آمدند. انتظار می‌رود وکلای مدافع او با استناد به چندین مشکل سلامتی، به دنبال اجازه برای گذراندن دوران حبس خانگی او باشند.

رئیس جمهور سابق برزیل که در جریان یک رویداد انتخاباتی در سال ۲۰۱۸ از ناحیه شکم مورد اصابت چاقو قرار گرفت، سابقه بستری شدن در بیمارستان و جراحی‌های مرتبط با این حمله را دارد.

بولسونارو پیش از این پس از آنکه دادگاه انتخاباتی برزیل او را به دلیل سوءاستفاده از مقام خود در جریان مبارزات انتخاباتی مجددش در سال ۲۰۲۲ مجرم شناخت، از نامزدی برای تصدی سمت تا سال ۲۰۳۰ منع شده بود.

منبع: رویترز


12244364
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق برزیل توسط پلیس بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس رهبران گروه ۲۰ در پایتخت اقتصادی و صنعتی آفریقای جنوبی آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق نجات کودکان هشدار داد افغانستان یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان به مواد منفجره باقی مانده که ماهانه بیش از ۵۰ غیرنظامی را کشته یا زخمی می‌کند. بر اساس این گزارش، ۶.۴ میلیون نفر در معرض خطر هستند و مهمات منفجر نشده بزرگترین تهدید برای ک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ششمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض، افغانستان با بزرگترین کاروان تاریخ خود متشکل از ۶۹ ورزشکار حاضر شد و با کسب ۳ مدال شامل یک طلای تاریخی در موی‌تای، یک نقره در تکواندو و یک برنز در ووشو، عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر هیأت عالی‌رتبه اقتصادی ایران به کابل و نشست مشترک اتاق‌های بازرگانی دو کشور، مقامات ایران و افغانستان بر ضرورت توسعه همکاری‌های تجاری، ترانزیتی، معدنی، کشاورزی و انرژی تأکید کرده و چندین توافق‌نامه مهم برای گسترش سرمایه‌گذاری و...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی برای تقویت همکاری‌های اقتصادی، هند و افغانستان توافق کردند در سفارت‌های یکدیگر «رایزن بازرگانی» منصوب کنند. این تصمیم مهم، همزمان با سفر پنج‌روزه «نورالدین عزیزی»، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به دهلی‌نو صورت گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که این سازمان ۲۹ حمله شهرک‌نشینان اسرائیلی را در کرانه باختری اشغالی ثبت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه افزایش فعالیت‌های نظامی آمریکا، امنیت شخصی خود را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته اداره مدیریت بحران ویتنام پس از سیل سنگین این هفته در مرکز ویتنام حداقل ۵۵ نفر جان باختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است