سیاسی 16:51 - 24 تیر 1404
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دستاورد‌های ارزشمند کشور در جنگ ۱۲ روزه به دلیل پیشرفت‌ها در صنعت موشکی بود تصریح کرد: در صنعت موشکی دست برتر را در جنگ ۱۲ روزه داشتیم.

عارف: در صنعت موشکی دست برتر را در جنگ ۱۲ روزه داشتیم

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا عارف در جلسه‌ای با صندوق‌های حمایت از علم، پژوهش و فناوری با تأکید بر اینکه دستاورد‌های ارزشمند کشور در جنگ ۱۲ روزه به دلیل پیشرفت‌ها در صنعت موشکی بود که مرهون تلاش‌ها و زحمات دانشمندان جوان و محققین باانگیزه است، تصریح کرد: در صنعت موشکی با اتکای دانش بومی دست برتر را در جنگ ۱۲ روزه داشتیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه در هر بخشی که آسیب دیدیم به دلیل کم توجهی به فناوری‌های پیشرفته و نوظهور بود، افزود: در سالیان گذشته به دلایل غفلت و یا محدودیت از نیاز‌ها واقعی کشور در بخش علم و فناوری پیشرفته غفلت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه باید در گسترش مرز‌های دانش نقش‌آفرین باشیم، ادامه داد: در بخش سایبری دفاعی به وضعیت خوب و مطلوبی رسیده‌ایم، اما ظرفیت‌ها فراتر از وضعیت موجود است و خط قرمز کشور این است که به مرحله‌ای از آمادگی برسیم که کسی جرأت کوچکترین حمله به کشور را نداشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه جنگ آینده بستگی به رشد و توسعه فناوری‌های پیشرفته و نرم دارد، افزود:تبدیل جنگ‌ها از حوزه سخت به نرم مزیتی برای کشور‌ها است. ما در کشورمان در فناوری‌های نرم همانند بایو و نانو هرگاه تصمیمی گرفتیم به دستاورد‌های خوب و چشمگیری دست یافتیم.

عارف ضرورت تبادل علمی و بهره‌گیری از همه دستاورد‌های علمی و فناوری جهان را یادآوری و خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های علمی به همت بشریت و انسان بوده است و جمهوری اسلامی ایران نیز در اختیار دیگران و کشور‌هایی که روابط سیاسی دارد، قرار خواهد داد.

وی با تأکید بر اهمیت بازبینی در عملکرد کشور در بخش علم و فناوری گفت: در سه هفته گذشته و افزایش ارتباطاتی که با جامعه علمی و فناوری کشور داشتم، به دستاورد‌ها در این حوزه افتخار می‌کنیم و امروز همه بخش‌های علمی، محققین و دانشمندان آمادگی برای کار دارند و با مدیریت و هماهنگی درست می‌توانیم به جایگاه برتر در جهان در حوزه فناوری‌های پیشرفته و نوظهور برسیم.

عارف بیان کرد: فضای امیدواری در بخش علمی را شاهد هستیم و همان انسجام، همبستگی و هماهنگی مردم در جنگ ۱۲ روزه در جامعه علمی و فناوری نیز حس می‌شود و در فرصتی کوتاه باید بازنگری و تجدیدنظر برای رقابت با کشور‌های جهان در حوزه فناوری‌های پیشرفته در اولویت قرار گیرد که نیازمند اقدامات ضربتی است.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: فضا و انگیزه جوانان و دانشمندان کشور در پیشبرد علمی و فناوری نسبت به دهه‌های اول انقلاب متفاوت و شفاف‌تر است که در فناوری‌های پیشرفته با وجود دست برتر باید با هماهنگی تمامی دستگاه‌های مرتبط با تقسیم کار و فضای دوستانه با جدیت دنبال شود.

وی تصریح کرد: در توسعه علم و فناوری‌های پیشرفته از بخش خصوصی در کنار دانشگاه‌ها استفاده شود.

عارف در ابتدای سخنان خود با اشاره به حضور یکپارچه جبهه اجتماعی و اقتصادی در جنگ ۱۲ روزه گفت: آسیب شناسی و جمع‌بندی از این جنگ مبنای حرکت‌های بعدی کشور باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد کشور دنبال کردن گفت‌و‌گو و دیپلماسی است که در این حوزه دست برتر را داریم و رسیدن به نتیجه مطلوب در دیپلماسی نیازمند پشتوانه خوب در پشت جبهه به ویژه پیشرفت‌های علمی و فناوری است.

در این جلسه که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند، درخصوص راهکار‌های تأمین منابع مالی و تخصیص اعتبارات لازم به مراکز پژوهشی، دانشگاهی و فناوری کشور بحث و تبادل نظر شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس‌جمهور


12207525
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله جنایتکارانه امروز رژیم صهیونیستی به مناطق بقاع شمالی، بعلبک و هرمل در لبنان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی سپاه پاسداران گفت: برآورد دشمنان این بود که حتماً پیروز میدان خواهند بود و فکر نمی‌کردند مرحله درخواست آتش‌بس اتفاق بیفتد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی شدید نسبت به درگیری‌های رخ داده در جنوب سوریه، حملات نظامی رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم‌کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان بر آمادگی ایران برای ارتقای مناسبات فی‌مابین با پاکستان در عرصه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته براتی مکانیسم ماشه اکنون یکی از واقعیت‌های سیاست خارجه ما است. واقعیتی است که باید با چشمان باز و با دقت و کارشناسی شده آن را بررسی کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با همتای روسی خود بر مسئولیت شورای امنیت سازمان ملل و همه دولت‌ها برای عمل به وظایف‌شان در صیانت از صلح و امنیت منطقه و جهان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزینه‌های پیشنهادی خود در پاسخ به فعال شدن مکانیزم ماشه را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دستاورد‌های ارزشمند کشور در جنگ ۱۲ روزه به دلیل پیشرفت‌ها در صنعت موشکی بود تصریح کرد: در صنعت موشکی دست برتر را در جنگ ۱۲ روزه داشتیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب هیات رئیسه کمیسیون‌های مجلس دوازدهم در دومین سال فعالیت‌شان مشخص شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان طی دیداری در چین، پیرامون روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای پس از تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی به ایران تبادل نظر کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است