اقتصادی 09:36 - 19 مهر 1404
قائم مقام سازمان انرژی‌های تجدید پذیر گفت: امروز باحضور رئیس جمهور و به صورت برخط از ۶۵۰ مگاوات پروژه‌های خورشیدی با حضور رئیس جمهور در سراسر کشور بهره برداری خواهد شد.

بهره برداری از ۶۵۰ مگاوات پروژه‌های خورشیدی با حضور رئیس جمهور در سراسر کشور+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری- حمید رضا عظیمی قائم مقام سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق در برنامه روی خط خبر اظهار داشت:  امروز با حضور رئیس جمهور ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را افتتاح می‌کنیم و همچنین علمیات اجرایی  ۴۰۰ مگاوات دیگر  را نیز آغاز خواهیم کرد که  در مجموع، امروز حدود ۶۵۰ مگاوات پروژه‌های خورشیدی در سراسر کشور در حال آغاز عملیات اجرایی و افتتاح هستند. 

وی ادامه داد: این نیروگاه های خورشیدی در ۱۴ استان کشور پراکنده‌ هستند و  البته نیروگاه‌های مقیاس کوچک ما که تحت بسته‌های حمایتی قرار دارند، در سرتاسر کشور وجود دارند. اما نیروگاه‌های مقیاس متوسط و بزرگ، در ۱۴ استان مختلف قرار دارند.

او بیان کرد:  امروز، ما با ۵ استان ارتباط بر خط برقرار خواهیم کرد و در خدمت استانداران  و همکاران خواهیم بود.

عظیمی فر توضیح داد: در حال حاضر، ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ما حدود ۲۳۰۰ مگاوات است که قسمت اعظم آن مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی است و امروز، حدود ۲۳۸ مگاوات نیروگاه مقیاس متوسط و بزرگ به بهره‌برداری می‌رسد.

قائم مقام سازمان انرژی های تجدید پذیر افزود: نیروگاه‌های مقیاس کوچک: این نیروگاه‌ها بیشتر به صورت کیلوواتی و شامل نیروگاه‌های پشت بامی هستند که در اقصی نقاط کشور نصب و راه‌اندازی می‌شوند.- نیروگاه‌های مقیاس متوسط و بزرگ: این دسته از نیروگاه‌ها توان بیشتری دارند و در مقیاس‌های بزرگ‌تری فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد:با افتتاح این نیروگاه، ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ما به ۲۵۵۰ مگاوات می‌رسد که رقم قابل ملاحظه‌ای است. درسته که ما نسبت به تجدید پذیر در سال‌های گذشته اقدامات اثربخشی انجام نداده‌ایم، اما در یک سال گذشته، توانسته‌ایم ظرفیت تجدید پذیرها را به بیش از دو برابر افزایش دهیم. امیدواریم که این روند ادامه پیدا کند و بتوانیم سهم تجدید پذیرها را در سبد انرژی کشور افزایش دهیم. 



وی افزود:امروز، با افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های خورشیدی، ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر کشور به ۲۵۵۰ مگاوات افزایش می‌یابد. این پروژه‌ها در ۱۴ استان کشور پراکنده‌اند و به بهبود وضعیت انرژی تجدید پذیر کمک می‌کنند. امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و به رشد بیشتر این بخش منجر شود. 

️عظیمی فر یاد آور شد:برای راه اندازی نیروگاه های خورشیدی  شهروندان برای ثبت نام می‌توانند به سایت مهرسان مراجعه کنند.️تسهیلات لازم برای راه اندازی این نیروگاه در اختیار مردم قرار می‌گیرد.️حداقل فضا برای راه اندازی نیروگاه ۵ کیلوواتی حدوداً ۶۰ متر و برای ۲ کیلووات ۲۰ الی ۳۰ متر  است.


12233361
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه تاب‌آوری اقتصاد در گرو تکیه بر بخش خصوصی است، از تمدید یک ماهه اجرای بسته حمایتی صنایع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران از آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب غربی پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با کاهش فقط ۱۰ درصد از ضایعات کشاورزی تا پایان برنامه هفتم تولید حوزه کشاورزی را حداقل ۱۴۵ میلیون تن می‌رساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام سازمان انرژی‌های تجدید پذیر گفت: امروز باحضور رئیس جمهور و به صورت برخط از ۶۵۰ مگاوات پروژه‌های خورشیدی با حضور رئیس جمهور در سراسر کشور بهره برداری خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: با وجود گذشت شش ماه از سال هنوز بسیاری از متقاضیان تسهیلات اشتغال موفق به دریافت وام از بانک مرکزی نشده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به کمبود و نوسان قیمت نهاده دامی در سامانه بازارگاه، قیمت دام زنده با نوساناتی در بازار رو‌به‌رو شده است، اما در عرضه مشکلی نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای استان‌های واقع در سواحل دریای خزر ابرناکی، گاهی بارش باران پیش‌بینی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران گفت: میانگین قیمت مسکن در تهران طی ماه گذشته به ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان در هر متر مربع رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران‌مواد غذایی گفت: با توجه به فصل برداشت حبوبات، قیمت لوبیا چیتی نوسانی نداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است