اجتماعی 10:19 - 24 آبان 1404
دادستان تهران از برخورد بدون اغماض با صنایع تهدید کننده سلامت مردم خبر داد.

دادستان تهران: با مدیرانی که در اجرای قانون هوای پاک سهل‌انگاری کنند برخورد قانونی خواهیم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - علی صالحی، دادستان تهران بر لزوم اجرای دقیق قانون هوای پاک و برخورد قاطع با واحد‌های صنعتی و تولیدی متخلف تأکید و بیان کرد: محیط زیست، سازمان استاندارد و دستگاه‌هایی مانند وزارت نفت تکالیفی در این حوزه دارند، که در صورت دریافت گزارش‌های مربوط به تخلف صنایع، حتی با وجود توجه به اشتغال و تولید، درصورتی که امنیت و سلامت مردم در خطر باشد، بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به مسئولیت قوه قضاییه در حوزه احقاق حقوق عامه، بیان کرد: فلسفه تشکیل جلسات نظارتی، پیگیری دقیق موضوعاتی مانند هوای پاک است. اگر گزارش‌هایی از واحد‌های صنعتی که به سلامت مردم لطمه می‌زنند به دستمان برسد، بدون تعارف کارمان را انجام می‌دهیم، زمانی مشخص می‌کنیم و در صورت عدم رفع مشکل، قطعاً برخورد قضایی شکل می‌گیرد.

دادستان تهران با اشاره به تعدد دستگاه‌های مسئول در قانون هوای پاک، از سهل‌انگاری برخی از این دستگاه‌ها انتقاد و تصریح کرد: بعضی از دستگاه‌ها در حوزه کاهش آلودگی هوای کلان شهر تهران دچار سهل‌انگاری‌هایی شده‌اند و این امرعلت‌های مختلفی دارد، شاید دلایلشان هم بعضا توجیه‌کننده و قابل پذیرش باشد، اما بعضی موارد واقعاً قانع‌کننده نیست. از این رو صدور دستور برخورد قانونی با مدیرانی که در این زمینه کم‌کاری یا سهل‌انگاری می‌کنند، را در دستور داشته با مدیرانی که در این حوزه کم‌کاری می‌کنند، برخورد قانونی خواهیم کرد.

صالحی در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات مدیریت شهری در کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: در حوزه شهرداری هم فعالیت‌ها و اقداماتی صورت گرفته، در حوزه نوسازی حمل‌ونقل درون‌شهری و عمومی از جمله اتوبوس‌ها و ون‌ها و تاکسی‌ها و برقی کردن خودرو‌ها و ایجاد ایستگاه‌های شارژ حرکت‌هایی شکل گرفته است با این حال، ضرورت مشارکت و همکاری همه دستگاه‌ها برای حل معضل آلودگی هوا لازم است و همراهی وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه راهبردی اثرگذار خواهد بود.

منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه


12242487
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ خبر داد و گفت؛ سارقان ساعاتی پس از سرقت در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از آغاز روند اجرای پروژه احداث آمفی‌تئاتر نیلوفر به‌عنوان نخستین آمفی‌تئاتر نیمه‌باز با سازه بتنی در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ساخت هزار و ۵۰۰ منزل سازمانی در فراجا نمونه‌ای از کار جهادی است که سال‌ها رهبر انقلاب بر آن تأکید کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور از پروژه احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی سازمانی در ۱۹ بلوک به مساحت ۱۸۰ هزار متر مربع با حضور جمعی از مسئولان و خانواده‌های ایثارگر رونمایی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مرکز تعویض پلاک سیار خودرو در ایران احداث و آماده بهره‌برداری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با تأکید بر ضرورت صیانت از سلامت جسمی و روانی مردم، از دستگاه‌های متولی حوزه درمان و بهداشت خواست تا با همکاری قوه قضاییه، مانع گسترش اقدامات غیرمجاز در حوزه جراحی‌های زیبایی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که به همراه دو برادرش در یک قهوه‌خانه مردی را به قتل رسانده بود، در حالی دوباره پای میز محاکمه ایستاد که مدعی است مقتول مهدورالدم بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: تصادفات فوتی عابرین پیاده در پایتخت نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از برخورد بدون اغماض با صنایع تهدید کننده سلامت مردم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، تازه‌ترین گزارش ترافیکی پایتخت را اعلام کرد که از سنگینی بار عبور و مرور در محور‌های پرتردد حکایت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است