بین‌الملل 23:43 - 07 شهریور 1405
شین بت می‌گوید پسر نتانیاهو پس از «تهدید قابل توجه» در آمریکا به اراضی اشغالی بازگشته است.

ادعای شین بت درباره «تهدید قابل توجه» علیه پسر نتانیاهو

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، شین بت گزارش داد که یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از آنچه که این آژانس «تهدید قابل توجه» برای جانش توصیف کرده بود، فوراً از فلوریدا به اراضی اشغالی بازگردانده شده است.

طبق این گزارش، شین بت تهدید را ارزیابی کرده و تصمیم گرفته است که او باید به سرعت با هماهنگی تیم امنیتی‌اش به اراضی اشغالی بازگردانده شود.

کانال ۱۲ اسرائیل همچنین گزارش داد که پرسنل شین بت که در نیویورک با اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی بودند، برای کمک به انجام این عملیات به میامی اعزام شدند.

تایید شین بت پس از گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت او در دسامبر ۲۰۲۵، زمانی که ظاهراً اطلاعات اسرائیل توطئه‌ای برای ترور یائیر نتانیاهو را در حالی که در فلوریدا زندگی می‌کرد، کشف کرد، صورت می‌گیرد.

منبع: الجزیره


12303045
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه از انهدام بیش از هشتاد پهپاد اوکراینی در چند منطقه این کشور، کریمه و دریای سیاه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شین بت می‌گوید پسر نتانیاهو پس از «تهدید قابل توجه» در آمریکا به اراضی اشغالی بازگشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس یک نظرسنجی، رأی‌دهندگان نسل زد به ترامپ پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پشیمانی فزاینده‌ای را نشان می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طوفان شدید در قبرس با غرق کردن چند قایق، یک کشته و دو مجروح بر جای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه نقض آتش‌بس، یک مرکز خدمات سالمندان و یک منطقه باز را که هر دو در جنوب لبنان واقع شده‌اند، هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش صهیونیستی مدعی شد یک فرمانده حماس را در مرکز نوار غزه به شهادت رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که اهداف آمریکا برای تسلیم تهران در جنگ محقق نشد، هزینه‌های سنگینی به این کشور تحمیل شد و به تضعیف نفوذ آن در منطقه انجامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه در پی هدف قرار گرفتن دو کشتی تحت مدیریت این کشور و تشدید حملات به کشتی‌ها و زیرساخت‌های دریای سیاه، سفیر اوکراین را احضار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله نیوزویک با استناد به نظرسنجی‌های اخیر گزارش داد که حمایت قاطع از ترامپ در میان جمهوری‌خواهان و همچنین محبوبیت کلی او در آمریکا کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ورشو می‌گوید لهستان و آمریکا در حال مذاکرات پیشرفته برای انتقال برخی از تولیدات سامانه دفاع هوایی پاتریوت هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است