استانی 10:35 - 02 فروردین 1402

وضع و اصلاح قوانین اقتصادی، لازمه مهار تورم و رشد تولید است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن خانجانی موقر با تبریک سال نو و در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان؛ گفت: تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت، هم سرزندگی و شادابی جسم را به ارمغان می‌آورد و هم جان را جلا می‌دهد.

وی در ادامه با لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب در تعیین شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید"، افزود: هر ساله برنامه ریزی های دستگاه قضائی برای تحقق عناوین مطرح شده، در دستور کار قرار داشته و در آن بخش‌هایی که مرتبط با سازمان است، تمام تلاش خود را برای اجابت مطالبه رهبر انقلاب به کار برده و می بریم.

دادستان همدان افزود: توجه به رشد اقتصادی و حمایت از تولیدکنندگان و رفع موانع تولید جز تأکیدات مقام عظمای ولایت است، بنابراین یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضائی، هم حول محور حمایت از تولید و مبارزه با مفاسد اقتصادی در هر سطحی قرار دارد.

خانجانی موقر اظهار کرد: برخی مفسدان اقتصادی با سوءاستفاده از نقص و یا نبود قوانین لازم، با انحصارطلبی در حوزه‌های مختلف، پیشبرد مقاصد شوم خود را در نگهداشتن تورم و افزایش آن می‌بینند که باید شناسایی و با جدیت تمام با آنان برخورد شود.

وی تصریح کرد: از سویی دیگر برای ارتقا، توسعه و رشد تولید نیاز به حمایت همه جانبه در لایه‌های مختلف اقتصادی در کشور داریم، اما در این میان قوانین فعلی آنچنان که باید استوار و محکم نیست و یا در برخی موارد قانونی وجود ندارد.

این مقام مسؤول قضائی تأکید کرد: بنابراین برای شدت و سرعت بخشیدن به مبارزه با مفسدان اقتصادی و پیگیری‌های قانونی در حمایت از تولید؛ نیازمند وضع، اصلاح و تحول اصولی در قوانین اقتصادی هستیم و این مهم لازمه مهار تورم و رشد تولید است.


11845685
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است