سیاسی 11:34 - 06 خرداد 1402
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیشرفت و توسعه مستلزم ایجاد قدرت است و «جمعیت» یکی از ارکان اصلی قدرت محسوب می‌شود.

سرلشکر باقری: جمعیت یکی از ارکان اصلی قدرت محسوب می‌شود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (شنبه) در همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیرو‌های مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: سیاست‌های کلی جوانی جمعیت را فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در سی‌ام اردیبهشت سال ۱۳۹۳ ابلاغ کرده‌اند و در ۲۴ آبان ۱۴۰۰ قانون حمایت از جوانی جمعیت تصویب شد.

سرلشکر باقری با بیان اینکه الحمدلله مسیر کاملاً شفاف و مشخص است و امیدوارم که برنامه‌ها در این مسیر با تمام توان اجرا و موانع موجود برطرف شود، گفت: خوشبختانه در دولت جدید نیز جلسه شورای عالی جوانی جمعیت به‌صورت منظم برگزار می‌شود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه تأکید کرد: پیشرفت و توسعه مستلزم ایجاد قدرت است و «جمعیت» یکی از ارکان اصلی قدرت محسوب می‌شود.

وی به موضوع توسعه نامتوازن جمعیت اشاره و عنوان کرد: در مباحث نظری، «زیاد بودن جمعیتی که به‌طور ناموزون نسبت به امکانات موجود توسعه کمّی پیدا کرده است و از لحاظ، کیفی نیز امکان ارتقای آن نیست، به‌عنوان سربار مطرح می‌شود»، به هیچ عنوان با امکانات و ویژگی‌های سرزمین پرمنابع ما هم‌خوانی ندارد.

سرلشکر باقری گفت: طبق مطالعاتی که انجام شده است، سرزمین ارزشمند ما حداقل دو برابر جمعیت فعلی امکان حمایت از مردم و ایجاد زندگی آبرومند برای مردم را دارد؛ لذا اگر منابع درست مدیریت شود، امکان داشتن این جمعیت با همه ویژگی‌های کیفی فراهم خواهد بود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به تأثیر جمعیت در رشد اقتصادی، توسعه علم و فناوری و سایر عرصه‌ها گفت: در دوران دفاع مقدس حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت جوان کشور وارد جبهه حق علیه باطل شدند و برای ایران اسلامی جانفشانی کردند. از این تعداد، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بسیجی، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر سرباز و حدود ۷۰۰ هزار نفر از پایوران نیرو‌های مسلح و جهاد سازندگی بودند که از جمعیت جوان کشورمان محسوب می‌شدند.

وی به وجود خانواده‌های دارای چند فرزند شهید در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: وجود این شهدا به برکت جمعیت کافی بود که دارای ویژگی‌هایی همچون فداکاری، ایمان، شجاعت و اعتقاد اسلامی انقلابی بودند و این‌ها با حضور در جبهه، کارها را به پیش می‌بردند.

سرلشکر باقری عنوان کرد: جمعیت ما در دوران دفاع مقدس نسبت به جمعیت دشمن مهاجم سه برابر بود و رشد جمعیت ما در این دوران بدون احتساب مهاجرین، سه و نیم درصد بود؛ اما امروز متأسفانه به حدود هفت دهم درصد رسیده است؛ یعنی به یک‌چهارم تقلیل یافته است؛ فرصت جبران این نقیصه، کوتاه است و لذا همه باید پای کار بیایند.

در حال تکمیل...


11900854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«خبرگزاری فارس» اولین محموله کمک‌های انساندوستانه جمهوری اسلامی ایران برای آوارگان قره‌باغ وارد استان سیونیک ارمنستان شد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» پهپاد ابابیل۵ توانست عملیات رصد و‌ شناسایی ناوشکن اورلیبرک آمریکایی را به مدت حدود ۲۴ ساعت‌ در شمال اقیانوس هند را انجام دهد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» پهپاد ابابیل۵ توانست عملیات رصد و‌ شناسایی رزمناو اورلیبرک آمریکایی را به مدت حدود ۲۴ ساعت‌ در شمال اقیانوس هند را انجام دهد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» وزیر امور خارجه در دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به آوارگان قره‌باغ تأکید کرد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، گفت: رزمایش در ۴ سطحِ برآورد منطقه عملیاتی، شناسایی، رهگیری و انهدام تقسیم‌بندی شده است که با توجه به اینکه با ۳۲ نوع پرنده مختلف و نزدیک به ۲۰۰ پرنده در این رزمایش شرکت می‌کنیم.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سالگرد شهادت «محمد الدره» کودک فلسطینی و جنایات صهیونیست‌ها علیه کودکان فلسطینی گفت: کودک کشی شاخصه رژیم صهیونیستی است.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: نظر قطعی جمهوری اسلامی این است که دولت‌هایی که قمار عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را برای خودشان سرمشق کار قرار می‌دهند، ضرر خواهند کرد، باخت منتظر این‌هاست دارند اشتباه می‌کنند.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» فرمانده نیروی زمینی ارتش، گفت: این نیرو در این رزمایش، پهپادهای خود را در ۷ استان مرزی کشور ارزیابی و آزمایش می‌کند. رزمایش پهپادی ارتش در حوزه شناسایی و انهدام اهداف مشخص شده و با توانایی متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» فرمانده نیروی زمینی ارتش، گفت: این نیرو در این رزمایش، پهپادهای خود را در ۷ استان مرزی کشور ارزیابی و آزمایش می‌کند. رزمایش پهپادی ارتش در حوزه شناسایی و انهدام اهداف مشخص شده و با توانایی متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: امروز دشمنی با اسلام از همیشه آشکارتر است. یک نمونه جاهلانه آن، اهانت به قرآن کریم است؛ کاری که یک ابله جاهلی انجام می‌دهد و یک دولتی حمایت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است