ورزشی 16:17 - 23 بهمن 1403
تیم فوتبال پرسپولیس، هشتاد و پنجمین مسابقه رسمی خود با سپاهان را فردا برگزار می‌کند و امروز آخرین تمرین خود برای این پیکار را انجام داد.

برگزاری آخرین تمرین پرسپولیس برای هشتاد و پنجمین مسابقه با سپاهان

 سرخپوشان ایران فردا (چهار‌شنبه) در اصفهان و در مرحله یک هشتم جام حذفی فوتبال کشور (یادواره آزادسازی خرمشهر) میهمان تیم سپاهان خواهند بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این هشتاد و پنجمین مصاف رسمی دو تیم خواهد بود که آخرین تمرین برای آن از ساعت یازده و ۳۰ دقیقه امروز در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی آغاز شد. پیش از شروع تمرین نیز یک جلسه فنی برگزار شد.

راندو، مرور برنامه‌های تاکتیکی و فوتبال هدفمند بخش‌هایی از این تمرین ۶۰ دقیقه‌ای بود که در هوایی مطبوع انجام شد. وحید امیری، اوستون ارونوف، میلاد سرلک و سعید صادقی همچنان زیر نظر کادر پزشکی فعالیت خود را دنبال کردند. 

بازیکنان پس از تمرین و کمی استراحت، محل تمرین را به قصد فرودگاه ترک کردند.


12154572
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است