اجتماعی 14:22 - 20 آبان 1404
فرایند دریافت کارت شرکت در آزمون جذب عمومی منصب قضا سال ۱۴۰۴ آغاز شد.

آغاز فرایند دریافت کارت شرکت در آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان-  معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد: بدینوسیله به اطلاع می‌رساند، کارت شرکت در آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ از امروز سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۲۰ از طریق مراجعه به درگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir قابل دسترس است.

این آزمون در روز جمعه مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۲۳ و صرفاً بصورت تستی برگزار خواهد شد.

آدرس محل حوزه انتخابی هر داوطلب بر روی کارت ورود به جلسه آزمون درج شده است و محل برگزاری آزمون قابل تغییر نیست.

درب حوزه‌های امتحانی پس از شروع فرآیند آزمون (ساعت ۸:۰۰ صبح) بسته خواهد شد و از ورود داوطلبان ممانعت به عمل می‌آید.

آزمون هوش و استعداد شغلی برای تمامی داوطلبان دانشگاهی و حوزوی برگزار می‌شود.

چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بند‌های کارت ورود به جلسه داوطلب وجود دارد، لازم است در بخش باجه رفع نقص پروفایل کاربری، نسبت به رفع آن اقدام و مجدداً اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه نمایید.

برای حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا شناسنامه عکس‌دار، همچنین مداد نرم مشکی و پاک‌کن الزامی است.

چنانچه کارت داوطلب فاقد عکس می‌باشد و یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی مانند واضح نبودن عکس و ... است، در روز آزمون و تا نیم ساعت قبل از شروع فرآیند آزمون، به نماینده مرکز آزمون جهاد دانشگاهی مستقر در باجه رفع نقص (در محل حوزه برگزاری آزمون) مراجعه نمایید.

امضای داوطلب بر روی کارت شرکت در آزمون می‌بایست توسط داوطلب و صرفاً در جلسه امتحان تکمیل شود.

همراه داشتن هرگونه وسیله الکترونیکی (مانند تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، پیجر، ماشین حساب و ...) و وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و ... در جلسه آزمون خلاف ضوابط بوده و با داوطلب به عنوان متخلف برخورد خواهد شد.

به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بر اساس آئین‌نامه وزارت بهداشت، بخش «باجه امانات» حذف گردیده است؛ بنابراین از همراه داشتن هرگونه وسایل شخصی به جز مدارک هویتی، مداد و پاک‌کن خودداری کنید.


12241642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اکنون بیش از ۴۷ هزار کانون یاریگران زندگی را در مدارس تشکیل دادیم؛ کار این کانون‌ها، مشاوره، حمایت‌های اجتماعی از دانش‌آموزان و والدین آنها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: در تهران تنها ۳۳ درصد ایستگاه‌های مترو مناسب‌سازی شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت کارت شرکت در آزمون جذب عمومی منصب قضا سال ۱۴۰۴ آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، هشدار جدی در مورد وضعیت بحرانی درختان و معابر تاریخی تهران ارائه داد و خواستار پیگیری فوری شهرداری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه یک در بازدید میدانی از محلات ناحیه ۸، ضمن بررسی وضعیت نگهداشت شهر و خدمات شهری، بر اجرای دقیق قانون و برخورد قاطع با فعالیت واحد‌های صنفی غیرمجاز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با صدور حکم جدید در پرونده بانک سرمایه، محمدرضا جهانبانی به پرداخت حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال دیگر در راستای جبران خسارات و ضرر و زیان وارده ناشی از جرم بصورت روزشمار محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ۲۱ آبان تا شنبه ۲۴ آبان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۳۵۰هزار تخلف حادثه‌ساز در معابر پایتخت ثبت و اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت و نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه با حضور در هتل «سنود الریان» در مکه مکرمه، از نزدیک روند خدمات‌رسانی به زائران عمره مفرده را بررسی و با آنان درباره سطح رضایتمندی از خدمات اقامتی و پشتیبانی گفت‌و‌گو کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران از کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان اتوبوس های تندرو به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و محدودیت تردد خودروهای تک سرنشین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است