فرهنگی‌هنری 07:01 - 07 آذر 1402
یکی از اسرای دفاع مقدس می‌گوید: بهروز طاهرخانی ۱۳ ساله بود که اسیر بعثی‌ها شد. سازمان مجاهدین خلق به دنبال جذب اسرا در اسارتگاه‌ها بود که به بهروز هم پیشنهاد دادند، جذب این سازمان شود.

نوربالا| حاضرم کتک بخورم، اما جذب منافقین نشوم!

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، دوره اسارت و دوری از وطن و خانواده برای آزاده‌ها سختی‌های خودش را داشت؛ اما سختی این اسارت برای نوجوانان دوچندان بود؛ نوجوانانی که با سن و سال کمشان، گاهی بهترین تصمیم‌ها را در دوراهی‌ها می‌گرفتند.

«بهروز طاهرخانی» یکی از اسرای ۱۳ ساله دفاع مقدس بود که سازمان مجاهدین خلق به این نوجوان پیشنهاد جذب داده بودند. «علی علیدوست قزوینی» پاسخ این نوجوان به درخواست منافقین را اینگونه روایت می‌کند:

«یک روز از بلندگو اسم بهروز را خواندند. بهروز به مقر فرماندهی رفت و بعد از ۱۰ دقیقه برگشت. پرسیدم: چه کارت داشتند؟ گفت: یکی از همسایه‌های ما آمده و به منافقین پیوسته، نامه نوشته و از من خواسته که به منافقین بپیوندم و «ملازم کریم» نامه را برایم خواند و گفت: نیم ساعت وقت می‌دهم تا فکر کنی و جواب بدهی! حالا می‌خواهم با شما مشورت کنم که جواب ملازم را چه بدهم. نظر شما چیه؟

گفتم: اگه دوباره صدایت کرد، بگو من دلم برای خانواده‌ام تنگ شده و از غربت خسته شده‌ام، می‌خواهم به ایران برگردم. بهروز گفت: اگر قانع نشد، چی بگم؟ گفتم: تحمل کتک خوردن داری!؟ گفت: البته که دارم! گفتم: اگر با این حرف‌ها کوتاه نیامد، بگو: من یک تار موی سفید بابام را به کل دنیا و شماها نمی‌دهم! با این حرف شاید کتک بخوری، ولی ملازم از شما ناامید خواهد شد.

ما هنوز مشغول صحبت بودیم که دوباره از بلندگو بهروز را صدا کردند و رفت. اما خیلی زود برگشت! پرسیدم: چه شد!؟ گفت: هیچی! آخری را اول گفتم. پرسیدم: یعنی چی!؟ گفت: هیچی! وقتی وارد اتاق شدم، ملازم گفت: ها بهروز! فکرهاتو کردی؟ می‌ری پیش دوستت و به مجاهدین (منافقین) ملحق می‌شی یا نه؟ گفتم: فکر کردم باید بگم که من نمی‌رم و می‌خوام به ایران برگردم و من یک تار موی سفید پدرم را به کل دنیا و شماها نمی‌دهم! ملازم وقتی این حرف را شنید، در حالی‌که از غیظ داشت منفجر می‌شد از پشت میزش بلند شد و دنبالم کرد و گفت: حالا آنقدر خاک به سرِ ما شده که تو قشمر (مسخره) با یک تار موی پدرت عوض نمی‌کنی! و دنبالم کرد من نیز پا به فرار گذاشتم و از مقر زدم بیرون بدون این‌که یک سیلی بخورم! آمدم بیرون و ملازم ماند و فریب بی‌ثمرش.

درباره این آزاده دفاع مقدس بخوانید

«بهروز طاهرخانی» یکی از کم‌سن و سال‌ترین رزمندگان دفاع مقدس شهرستان تاکستان استان قزوین بود که سال ۱۳۶۱ به اسارت بعثی‌ها درآمد. ۸ سال اسارت را تحمل کرد و بعد از آزادی از اسارت در  مهر ۱۳۹۲ بر اثر جراحات و بیماری‌های ناشی از دوران اسارت در ۴۵ سالگی به همرزمان شهیدش پیوست.

پایان پیام/


12010983
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، تمامی موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی پایتخت در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه پذیرای بازدیدکنندگان نخواهند بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «یک قبضه آرپی‌جی»، روایتی از شجاعت رزمندگان دفاع مقدس به ویژه شهید «سیدحسین علم الهدی» از دریچه شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله یک روز تا شروع جشنواره جهانی فیلم فجر اسامی داوران ایرانی این رویداد اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در نشستی که به مناسبت هفته بسیج، روز چهارم آذر برگزار شد، «دکتر حسن ملکی»، سرپرست شبکه تهران، بر نقش محوری و تأثیرگذار پایگاه مقاومت بسیج با نام «شهدای خدمت» در پیشبرد اهداف فرهنگی و رسانه‌ای این شبکه تأکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با گذشت حدود یک ماه از تصویب سند «سیاست‌ها و ضوابط صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی»، این مصوبه هنوز از سوی رئیس جمهور ابلاغ نشده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داوران ایرانی بخش‌های مختلف چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر در آستانه آغاز به کار این رویداد سینمایی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت هشت فیلم‌نامه موافقت کرد که «کوچ»، «سایه‌های قاب عکس» و «پنجه طلایی» از جمله آنها هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت میراث‌فرهنگی و ستاد اجرایی فرمان امام، صالحی‌امیری خواستار تقویت همکاری‌ها در حوزه بازاریابی و صادرات صنایع‌دستی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «چشم سرخ» یک درام هیجان آور از بامداد چهارشنبه ۵ آذر از شبکه چهار به نمایش درخواهد آمد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است