اقتصادی 19:18 - 07 اردیبهشت 1404
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به آماده کردن دستگاه‌های ضدتگرگ در مناطق مستعد اقدام کنند.

کشاورزان نسبت به آماده کردن دستگاه‌های ضد تگرگ اقدام کنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به آماده کردن دستگاه های ضدتگرگ در مناطق مستعد اقدام کنند.

وی با تاکید بر از چرای دام در ارتفاعات و در نزدیکی محل استقرار افزود: کشاورزان تمهیدات لازم جهت مقابله با وزش باد شدید بویژه در ساعات بعدازظهر را در دستور کار قرار دهند.

 رفیعی ادامه داد: کشاورزان نسبت به مبارزه علیه سن مادر در مزارع گندم و جو اقدام کنند.

کارشناس هواشناسی کشاورزی با بیان اینکه کشاورزان در ساعات بدون وزش باد نسبت به محلول پاشی و سم پاشی اقدام کنند، گفت: باغداران نسبت به گذاشتن قیم پای نهال های جوان اقدام کنند، همچنین در زمان گرد و خاک تعویض آب استخرها را در دستور کار قرار دهند.

 براساس آمار از ابتدای سال زراعی تا ۶ اردیبهشت ماه مجموع بارش کشور ۱۲۳.۷ میلی متر، مدت مشابه سال قبل ۱۷۶.۳ میلی متر و دوره بلندمدت ۲۰۳.۴ میلی متر است که این امر کاهش ۲۹.۸ درصدی نسبت به سال قبل و کاهش ۳۹.۲ درصدی نسبت به دوره نرمال نشان می دهد.

 براساس نقشه های هواشناسی امروز در آذربایجلن غربی، شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شرق گلستان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، برخی مناطق استان های سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و جنوبی افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود، این شرایط دوشنبه در آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، کردستان، کرمانشاه، شمال ایلام، زنجان، همدان، مرکزی، البرز، قزوین، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و اصفهان ادامه خواهد داشت.

روز سه شنبه در غرب، شمال غرب و برخی مناطق جنوب غرب، شمال شرق و مناطق شرقی شواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، ابرناکی گاهی رعد و برق و وزش باد شدید و تگرگ رخ خواهد داد.

گفتنی است امروز در جنوب شرق، برخی مناطق مرکزی و دوشنبه در شمال شرق، شرق و برخی مناطق مرکزی وزش باد شدید و گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.




12184198
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو با افزایش ۵۳ هزار دستگاه به ۴۰۳ هزار و۲۰۵ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته، پساب به عنوان یک منبع حیاتی دیده می‌شود و استفاده مجدد از آن در دستور کار قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است