ورزشی 10:38 - 23 مهر 1404
تیم ملی فوتبال ایران با اینکه توانست مقابل تانزانیا به پیروزی برسد، اما شاگردان امیر قلعه نویی نمایش خوبی نداشتند.

نگاهی به عملکرد بازیکنان ایران در دیدار با تیم ملی فوتبال تانزانیا

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی فوتبال ایران در دومین بازی خود در فیفادی ماه اکتبر، شامگاه سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ در ورزشگاه آل راشد دبی به مصاف تیم ملی تانزانیا رفت و با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسید. این برد، پس از شکست مقابل ازبکستان در فینال تورنمنت کافا ۲۰۲۵، شکست مقابل روسیه در دیدار تدارکاتی ولگوگراد و تساوی مقابل تاجیکستان در همان تورنمنت، طعم پیروزی را بار دیگر به شاگردان امیر قلعه‌نویی هدیه کرد.

در این دیدار، ایران برخلاف انتظار با ترکیبی تازه پا به میدان گذاشت و قلعه‌نویی برای اولین بار کسری طاهری مهاجم ۱۹ ساله کشورمان را در ترکیب اصلی قرار داد. تیم تانزانیا شروع بهتری نسبت به ایران داشت و اگر سیو‌های خوب پیام نیازمند در دقایق ابتدایی نبود، ممکن بود گل نخست به سود حریف ثبت شود. در همان صحنه، اشتباه مدافعان ایران به ویژه شجاع خلیل‌زاده باعث شد تا «چارلز‌ام. مومبا» در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان ایران قرار گیرد.

از نکات مثبت نیمه اول، حضور درخشان کسری طاهری در خط حمله بود. او در دقیقه ۱۴ با تسلط روی توپ، محمد محبی را در موقعیت گل قرار داد و با خطای مدافع حریف، پنالتی اعلام شد تا گل نخست ایران به ثمر برسد. ده دقیقه بعد، طاهری دوباره با پاس دقیق خود زمینه‌ساز گل دوم شد و محبی موفق شد پاس گل دوم خود در دومین بازی ملی را ثبت کند. با این حال، طاهری در دقیقه ۳۵ و در برخورد با مدافع تانزانیا از ناحیه پای راست دچار مصدومیت شد و ادامه بازی را از دست داد.

در نیمه دوم، تغییرات قلعه‌نویی، از جمله خروج سامان قدوس و اضافه شدن علیرضا جهانبخش در خط هافبک، باعث شد میانه میدان در اختیار تانزانیا قرار گیرد و ایران نتواند موقعیت گل جدیدی ایجاد کند. شاگردان قلعه‌نویی بیشتر بر حفظ نتیجه تمرکز کردند و موفق شدند دروازه خود را بسته نگه دارند. در این نیمه، ایران ۵۹ درصد مالکیت توپ، ۶ شوت به سمت دروازه (۵ شوت در چارچوب) و ۴ کرنر ثبت کرد.

با این پیروزی، ایران که پس از ژاپن دومین تیم صعودکننده از آسیا به جام جهانی ۲۰۲۶ است، بار دیگر دروازه خود را پس از سه بازی بسته نگه داشت. با این حال، نمایش شاگردان قلعه‌نویی مقابل تیم رده ۱۰۷ جهان، در حالی که ملی‌پوشان ایران در رده ۲۱ جهان قرار دارند، چندان چشمگیر نبود و هواداران فوتبال انتظار بازی منسجم‌تر و هجومی‌تر داشتند. بازیکنان و کادرفنی تیم ملی پس از بازی به آب و هوای شرجی دبی اشاره کردند و سرمربی تیم با دلایل مختلف عملکرد نیمه دوم را توجیه کرد.


12234558
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد میزبانی از استقلال در دربی گفت: هنوز برای مک. ان میزبانی تصمیمی نگرفته‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میزان جرائم تیم‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در ۲ ماه اخیر رقم قابل توجهی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان ازبکستانی تیم فوتبال فولاد خوزستان امروز پای خود را به تیغ جراحان سپرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی محرومین هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین دوره المپیاد استعداد‌های برتر در رشته اسکیت اینلاین فری استایل شاخه اسپیداسلالوم از فردا در گیلان آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی آلمانی تیم ملی فوتبال انگلیس به ستایش از هری کین پرداخت و درباره ستاره تیمش گفت: «او در صدر فهرست بهترین مهاجمانی است که مربی‌شان بوده‌ام. او از نظر ذهنی و فیزیکی در شرایط عالی است و کاملا به خودش اعتماد دارد.»
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فریده شجاعی در هیات مدیره استقلال مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا از آمادگی ورزشگاه امام رضای مشهد برای برگزاری داربی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ناصر ایمان مجلالی دبیر کل انجمن همبستگی ورزشی کشور‌های اسلامی و هیات همراه بامداد امروز (چهارشنبه) با استقبال دبیر کل کمیته ملی المپیک وارد تهران شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته و سازمان لیگ فوتسال از به تعویق افتادن مسابقات فوتسال کافا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است