بین‌الملل 09:21 - 04 اردیبهشت 1404
واشنگتن گفته است که از تلاش‌ها برای میانجی‌گری برای توافق صلح میان روسیه و اوکراین کناره‌گیری می‌کند مگر اینکه به زودی نشانه‌های واضحی از پیشرفت وجود داشته باشد.

آمریکا خواهان امضای شراکت اقتصادی با اوکراین در اسرع وقت است

باشکاه خبرنگاران جوان - وزارت خزانه داری آمریکا از دیدار «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری با «دنیس شمیحال»، نخست وزیر اوکراین و «سرگئی مارچنکو» وزیر دارایی این کشور دیدار کرد و تاکید بر لزوم امضای هر چه سریعتر یک مشارکت اقتصادی بین دو کشور خبر داد.

براساس گزارش رویترز، پس از اینکه آمریکا و اوکراین به یادداشت تفاهمی دست یافتند، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت که انتظار دارد طی روز‌های آتی قرارداد معدنی را با کی‌یف امضا کند. 

تلاش‌ها در این راستا در ماه فوریه به دنبال درگیری لفظی «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین با ترامپ در کاخ سفید شکست خورد. وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بسنت بر حمایت واشنگتن از حاکمیت اوکراین تأکید کرد و بر تعهد آمریکا برای تأمین صلح پایدار برای مردم اوکراین و روسیه تأکید کرد». 

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که می‌خواهد اوکراین جاه‌طلبی‌های خود در ناتو را کنار بگذارد، چهار منطقه به‌طور دائم به روسیه واگذار شود و تعداد ارتش خود را محدود کند. کی‌یف می‌گوید این خواسته‌ها مساوی است با درخواست تسلیم شدن. ترامپ و زلنسکی روز چهارشنبه دوباره بر سر تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین با هم درگیر شدند و ترامپ زلنسکی را به دلیل امتناع از به رسمیت شناختن الحاق کریمه به روسیه سرزنش کرد.


12182823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بین‌المللی پول (IMF) در جدیدترین گزارش خود، هشدار داد که دوره جدید عدم اطمینان در اقتصاد جهانی، می‌تواند سطح بدهی عمومی را به بالاترین سطح خود از زمان جنگ جهانی دوم برگرداند و منطقه یورو، احتمالا یکی از بدترین آسیب‌ها خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر هند امروز پنج‌شنبه وعده داد که «تروریست‌ها و حامیان‌شان» را تعقیب، ردیابی و مجازات کند؛ این واکنشی شدید به حمله مرگبار شبه‌نظامیان به گردشگران در کشمیر است، جایی که پلیس مدعی است دو نفر از مهاجمان «پاکستانی» بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش چین پنجشنبه اعلام کرد که نیرو‌های دریایی و هوایی خود را برای رصد و هشدار به یک ناوشکن آمریکایی در تنگه تایوان اعزام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه بار دیگر کی‌یف را به کارشکنی در روند صلح و همچنین آتش‌بس موقتی که به مناسبت عید پاک اعلام شده بود و اکنون به پایان رسیده، متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت تن از کارکنان شعبه شرکت حمل و نقل دانمارکی «مرسک» در بندر طنجهه مراکش، در اعتراض به مشارکت این شرکت در انتقال سلاح‌های آمریکایی به رژیم صهیونیستی، از کار خود استعفا دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از تهدید به اخراج رئیس فدرال رزرو کوتاه آمد و به نظر رسید موضع ملایم‌تری در قبال چین پیدا کرده، دلار در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، کاهش یافت و بخشی از رشد روز قبل را از دست داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در نوار غزه از استفاده گسترده رژیم صهیونیستی از پهپاد‌های انتحاری حاوی مواد آتش‌زا در حملات اخیر خبر می‌دهند؛ فناوری مرگباری که با هدف قتل جمعی و ایجاد سوختگی‌های شدید در میان غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان و زنان، به‌کار گرفته می‌شو...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت با واگذاری یک مدیریت واحد به یک مجری، ساماندهی بهتری در امور اتباع را شاهد خواهیم بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازداشت متهمان تروریستی در آمریکا در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ ۶۶۵ درصد افزایش یافته و به ۲۱۹ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام حکومت مستقر در دمشق چهارشنبه شب اعلام کرد که یکی از مقامات ارشد امنیتی حکومت بشار اسد بازداشت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است