استانی 14:23 - 18 اردیبهشت 1394
قزوین؛
راهپیمایی مردمی در حمایت از مردم مظلوم یمن و محکومیت جنایات آل سعود امروز در سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی نمازگزاران در حمایت از مردم یمن و محکومیت جنایات ضدبشری آل سعود برگزار شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارارن قزوین؛با ادامه جنایات دولت آل سعود در به شهادت رساندن و مجروح کردن مردم بی گناه یمن و اعمال ممنوعیت در ارسال کمکهای دارویی و غذایی و از بین بردن زیرساختهای حیاتی آن کشور که با حمایت و هدایت دولت آمریکا انجام می شود، همزمان با سراسرکشور راهپیمایی مردمی در شهرهای مختلف استان برگزار شد.



نماز گزاران در طول مسیر راهپیمایی با سر دادن شعارهایی نظیر انصار الله پیروز است آل سعود نابود است، ال سعودی جنایت می کند آمریکا حمایت می کند و سعودی وهابی مخل اتحاد است از مردم مظلوم یمن حمایت کردند.



انتهای پیام/ز

6335438
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش کدورت آب چشمه کوهرنگ باعث شده است که دبی آب شهر شهرکرد کاهش یابد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، توانمند سازی و رفع مشکل مسکن و اشتغال مددجویان را از رویکرد‌ها و سیاست‌های اصلی این نهاد حمایتی و خدماتی عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است