سیاسی 09:36 - 26 شهریور 1403
دیوان محاسبات اعلام کرد اهداف قانون‌گذار در حوزه مصرف مبالغ دریافتی از محل اخذ مالیات از مصرف سیگار و تنباکو برای بخش سلامت محقق نشده است.

گزارش دیوان محاسبات درباره تحقق نیافتن اهداف حوزه مصرف مالیات دخانیات در بخش سلامت

یافته‌های حسابرسان دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد طی سال گذشته، از محل مصرف سیگار و تنباکو مبلغ ۳.۲ همت مالیات اخذ و به خزانه واریز شده است.

از محل منابع مذکور ۱.۶ همت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اختصاص یافته و ۵۱۲ میلیارد از این عدد در اختیار وزارت خانه قرار گرفته که از این مبلغ حدود ۱۴۳ میلیارد تومان به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده و این مراکز وجوه دریافتی را مصرف نکرده و به سال بعد منتقل کردند؛ همچنین این وزارتخانه مبلغ ۸ میلیارد تومان از منابع تخصیص یافته را مغایر با موافقتنامه مربوطه به جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایرانیان پرداخت کرده و بالغ بر ۳۶۱ میلیارد دیگر از این اعتبارات نیز توسط وزارتخانه مذکور به سال بعد منتقل شده است.

بررسی‌های فنی و تخصصی این نهاد نظارتی حاکی است که اهداف قانون‌گذار در مصرف این وجوه بابت بخش سلامت با اولویت احداث و تجهیز مراکز ناباروری و زایشگاه‌های دولتی، ورزش همگانی و ورزش بانوان محقق نشده است.

دیوان محاسبات کشور، به دلیل اهمیت خاص حوزه سلامت و اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت و عدم تحقق اهداف قانونگذار ضمن بررسی دقیق موارد مذکور در جریان رسیدگی به گزارش تفریغ بودجه، رعایت بند‌های قانونی این حوزه توسط کلیه دستگاه‌های اجرایی را متذکر شده است.


12093124
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در خصوص تحولات منطقه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوایی ارتش در آیین رونمایی از پوستر همایش «برتری شناختی در عصر هوش مصنوعی» گفت: هوش مصنوعی، میدان‌دار اصلی جنگ‌های شناختی نوین و ابزار تغییر معادلات قدرت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یوسفی اعلام کرد بودجه ۱۴۰۵ کل کشور معادل ۱۴۴۴۱ هزار میلیارد تومان است و رشد کلی منابع و مصارف عمومی در حدود ۵ درصد لحاظ شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان می‌گوید جلوگیری از تورم از اولویت‌های مهم دولت در تدوین و تنظیم لایحه بودجه است، چون تورم در کشور ناشی از کسری بودجه دولت و بی‌نظمی بانک‌هاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید باید یک تیم متخصص برای انتخاب شهردار بنشیند تا شائبه سیاسی وجود نداشته باشد چون امروز این شائبه به‌وجود آمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای به نشست سالانه اتّحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا و درگذشت بهرام بیضایی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت بهرام بیضایی، معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی این ضایعه را به جامعه هنری، دانشگاهی و فرهنگی کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش به همکاری‌های دریایی ایران، چین و روسیه پرداخت و گفت: این تمرینات وارد عملیات گرم شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است