بین‌الملل 16:11 - 31 شهریور 1405
راه‌اندازی «ترامپ تی‌وی» از سوی کاخ سفید با انتقاد‌هایی در آمریکا روبه‌رو شده و برخی منتقدان آن را نشانه حرکت آمریکا به سمت کره شمالی شدن، دانستند.

«کره شمالی شدیم»؛ واکنش آمریکایی‌ها به راه‌اندازی کانال ترامپ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در پی اعلام رسمی کاخ سفید مبنی بر راه‌اندازی پخش زنده ۲۴ ساعته با نام «ترامپ تی‌وی» (Trump TV) از طریق پلتفرم یوتیوب و وب‌سایت رسمی کاخ سفید، فضای رسانه‌ای، محافل سیاسی و شبکه‌های اجتماعی آمریکا شاهد بحث و جدل گسترده‌ای شده است

این اعلام پس از انتشار مجموعه‌ای از ویدئو‌های تبلیغاتی از سوی حساب رسمی کاخ سفید انجام شد. در نخستین ویدئو، یک تلویزیون قدیمی در اتاقی قدیمی نمایش داده می‌شد که صفحه آن پر از نویز بود و برای کسری از ثانیه تصویر ترامپ روی صفحه ظاهر شد. این ویدئو با این عبارت همراه بود: «چیزی در راه است... با ما همراه باشید.»

کاخ سفید در ویدئوی دوم نیز یک خودروی پیشرفته پخش زنده را در محوطه کاخ سفید به تصویر کشید. همزمان، یک اپلیکیشن ویژه تلفن همراه نیز راه‌اندازی شد و از شهروندان آمریکایی خواسته شد برای دریافت مستقیم اخبار و اطلاعات دولت ترامپ، بدون واسطه رسانه‌های خبری، آن را دانلود کنند.

این اقدام موجی از اختلاف‌نظر و انتقاد‌های شدید را در محافل سیاسی و دانشگاهی آمریکا به دنبال داشته است. برخی ناظران معتقدند راه‌اندازی این شبکه بیشتر اقدامی تبلیغاتی و نمایشی برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی است.

این گروه معتقدند دولت ترامپ در شرایط کنونی به جای تحریک افکار عمومی با شیوه‌هایی شبیه تبلیغات تجاری، باید افکار عمومی و جریان‌های سیاسی را حول موضوعاتی معتبر و واقعی گرد آورد.

یکی از وبلاگ‌نویسان در واکنش به راه‌اندازی این شبکه نوشت: «رسمی شد؛ ما در کره شمالی زندگی می‌کنیم؛ آمریکا نیز به دوره‌ای پیوست که کشور‌ها رسانه‌های رسمی تحت مدیریت مستقیم حاکمیت دارند.»

عبدال سید، نامزد مجلس سنای آمریکا، نیز با لحنی طعنه‌آمیز درباره راه‌اندازی این شبکه نوشت: «همه چیزی که ما می‌خواهیم، بنزین ارزان‌تر است، مرد.»

برخی کاربران نیز نسبت به احتمال استفاده دولت ترامپ از این اپلیکیشن برای ردیابی کاربران ابراز نگرانی کرده و این پرسش را مطرح کردند که آیا افکار عمومی آمریکا رسانه‌هایی را که به‌طور علنی تحت مدیریت دولت فعالیت می‌کنند، خواهد پذیرفت یا خیر.

در همین حال، سیاستمداران منتقد، جلوگیری رئیس‌جمهور آمریکا از فعالیت آزادانه رسانه‌ها و راه‌اندازی رسانه‌ای وابسته به دولت را «استبدادی آشکار در حال شکل‌گیری» توصیف کردند.

آن‌ها از مردم آمریکا خواستند با مشارکت فعال در انتخابات پارلمانی که قرار است نوامبر آینده برگزار شود، آنچه را «قدرت مطلق» خواندند، محدود کنند.

منبع: الجزیره


12308147
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا گفت واشنگتن از مخالفت برخی اعضای ناتو با استفاده از پایگاه‌هایشان برای عملیات علیه ایران ناخرسند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت گازوئیل در بلژیک روز سه‌شنبه به بالاترین سطح تاریخی خود رسید و به ۲.۷۸ دلار در هر لیتر افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابعی مدعی شدند عربستان عملیات خط لوله شرق-غرب را از سر گرفته و ممکن است صادرات نفت از بندر ینبع در دریای سرخ را از اواخر روز سه‌شنبه آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ژاپن بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن برای پایان دادن به درگیری‌های جاری در خاورمیانه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار کالیفرنیا با هشدار درباره افزایش خطر بارندگی شدید، سیل و رانش زمین ناشی از تقویت پدیده ال نینو، در این ایالت وضعیت اضطراری اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) اعلام کرد در پی تشدید درگیری‌ها و ناامنی در یمن، ۱۲۹ هزار و ۴۳۸ نفر معادل ۲۱ هزار و ۵۷۳ خانوار در هفت استان این کشور آواره شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، با تأکید بر ضرورت اصلاح شورای امنیت سازمان ملل، از گسترش اعضای دائم این شورا حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» راه‌اندازی «ترامپ تی‌وی» از سوی کاخ سفید با انتقاد‌هایی در آمریکا روبه‌رو شده و برخی منتقدان آن را نشانه حرکت آمریکا به سمت کره شمالی شدن، دانستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار نیویورک در آستانه سفر نتانیاهو به این شهر برای شرکت در نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل، بار دیگر بر لزوم بازداشت او تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان، با تأکید بر تداوم پیامدهای انسانی و مادی درگیری‌ها در جنوب لبنان گفت که دستیابی به صلح همچنان دست‌نیافتنی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است